Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka512 Ahoj, no my sledujeme…tak já myslím, že ten Grigorij…Lenka i Miriam vypadaly v pohodě, Anička taky neměla hysterický záchvat a on to měl v těch kartách…
takže asi on
Bedřich ani Jarda to nejsou určitě, v programu na příští týden v Ulici jsou normálně psaní
Ale Lumír v ukázce mluvil o identifikaci… A v upoutávkách před spuštěním éíhle sezóny Ulice měla záchvat Zuzana - Hrihorij byl přece její ex, tak bych to tipla fakt na něj. Ale zajímalo by mě, jestli se tam objeví Světlana na pohřeb nebo tak něco ![]()
Já dnešní díl ještě neviděla, kouknu až zítra ráno, ale teda bohužel taky tipuji Grigorije…měl přece takové nějaké divné stavy a pak ty karty…
Podle mě tam tímhle dostanou Světlanu a ta se postupně vrátí k Lumírovi…S Grigorijem si už asi dějově nevěděli rady, tak ho škrtli
No nevím, jestli už by se tam teď vrátila Světlana naplno. Přece jen tyhle díly byly natočeny nejspíš ještě před prázdninama a není to tak dlouho, co Terka Bebarová teprv porodila
Ale aspoň na otočku by mohla dojet ![]()
Možná dojede na otočku na pohřeb, tam něco mezi ní a lumírem zas zajiskří a pak se to bude jakoby nadálku řešit, než bude zas moct hrát naplno a to už se pak asi dořeší, že se snad vrátí k sobě ![]()
@jeanette.26 píše:
Možná dojede na otočku na pohřeb, tam něco mezi ní a lumírem zas zajiskří a pak se to bude jakoby nadálku řešit, než bude zas moct hrát naplno a to už se pak asi dořeší, že se snad vrátí k sobě
Beru. Tak teď jim to do Novy napiš, ať to tak udělaj, jo?
![]()
Dnešní díl byl opravdu dobře natočený…já si myslím, že nechají zemřít Hrihorije…tak nějak nemá pro seriál další vývoj
. Přeci jen, Jarda před prázdninama pohřbil otce, tak to by bylo na jednu rodinu moc a Bedřich přežije určitě, viděla jsem ukázky, kde je v nemocnici a je popálený.
Taky jsem koukala, jestli někdo neoživí téma, taky myslím Hrihorij…
Taky si myslím, že Hrihorij, Lenka a Miriam byli v ukázkách v pohodě, ta Anička s Emou taky (když Ema říkala, že tátovi shořela dílna).
Holky a co říkáte na toho Maxe z té Francie? Teda pro mě to je úplný idiot. A jak je takový uvědomělý - no já jsem z něho na nervy.
![]()
Já jsem ten včerejší díl nestihla, tak se musím v 9 koukat. No to jsou věci…