Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Haannka74 píše: Více
To na tolik let mají smlouvu? Já že na jednu sezonu a pak se uvidí…
o Vondráčkove jsem četla, že měla být na 19 tou sezónu…
@malákráličice píše: Více
V Podolí to bylo tak 50:50, u klasického gynekologa většinou ženský samotné ![]()
Já byla vždy na velkém uz s partnerem, jednou sme tam měli i první dítko a prý, že miminko vypadá, jak Mickymouse na běžné kontroly sem chodila sama, ale i na velký uz bych šla klidně sama, kdyby partner nechtěl nebo nemohl
No ja doufam, ze tam Vondrackova zustane
Jen nevim, jak by se mela jeji linka dal vyvijet. Zas kdyby se mela polepsit a hrat kladnou postavu, to at radeji skonci ![]()
Jojo, taky jsem rikala, muj chlap tam se mnou Nikdy nebyl a v čekárně žádný chlapi taky neseděli
naopak spíš v zimě v období nemocí měli na dveřích ať chodí bez doprovodu.
Ani pak v porodnici, když se chodilo na monitor sebou ženský neměli chlapa a to kolem nich kolikrát behalo první díte ![]()
@a12 píše: Více
Jo, prislo mi, ze to snad bylo minulou sezonu ![]()
@Pdoctor píše: Více
Fakt? Mám pocit, že to muselo být ještě davneji. Hodně se od té doby událo.
To bylo ještě před tou Ezošmejdkou a kolapsem Kristýny, ne? Jo, je to už dost dávno.
@Dixies píše: Více
Pak začal Evžen chodit s Kateřinou a Luděk s Blankou. Kateřina je už roky s Lumirem a Luděk s Vandou jsou (teď nejsou) spolu už taky strašně dlouho.
Fakt to strašně letí! Kdyby se mě někdo zeptal, kdy Blanka pila, tak řeknu, ze asi minulou sezonu, ze to bylo nedávno ![]()
Úplně jsem zapomněla, ze už je to několik let
Z rozhovoru s Vondráčkovou
Herečka v reportáži TV Nova dále slíbila, že diváky čeká ještě velkolepá podívaná. Nemůže samozřejmě prozrazovat, jak přesně to bude probíhat, ale máme se určitě na co těšit, zvláště tedy, pokud Soně přejeme zasloužený a drsný konec na škole.
@vokishka drsný konec ve škole ji nepreju, protože Anežka bude mít radost. A pak už nas čeká jen obrovská nuda.