Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3063
27.9.25 17:36
@malákráličice píše: Více

Vid? :mrgreen: Taky si myslim, že všichni chlapi vypadají starší líp. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
27.9.25 21:20
@Sára2020 píše: Více

Je to tak.. hodně nefér, ale bohužel pravdivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
29.9.25 22:57
@Lucy75 píše: Více

mě taky štvou, ale vždy tomu dám šanci nebo aspoň čekám, že teprve jako něco příjde. Třeba ta Běta pořád mi příjde záhadná. A ta Adriana fakt hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
29.9.25 22:58
@ibis píše: Více

Na to se taky těším, zda to nakonec dopadne, jak nikdo nečekal nebo jako málokdo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
29.9.25 22:59
@Paní Kudrnatá píše: Více

Taky si myslím, měla ta nová herečka jet ve stejném duchu a ne, jak když je to někdo jiný, ale fakt se vším všudy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
29.9.25 23:04

Lucka stárne s grácií, aspoň umí ukázat, že není třeba se pořád „vylepšovat“ a že to dost akorát vede k pláči, než ke kráse. Za toto má velké, významné plus :palec: Mohly by se od ní ledaskteré „hvězdy“ učit, jak vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
29.9.25 23:05
@Punksnotdeath píše: Více

Oni to před časem předělávali, tak tam nějaké věci už nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
29.9.25 23:08

Ten měl ránu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
29.9.25 23:12

Taky se mi nějak nepozdává ta dvojice Laura a Kolda (Martin) No, kdo ví, jak dlouho spolu budou, myslela, jsem si, že ho odmítne, jak Šárka Lukáše.

Tak Kristýna to asi nebude už s Dančou kámoška, že? :lol:
Jako měli si to říct na rovinu a když asi si to řekli, jestli vůbec, myslím, že jo. Tak nemá být, co Kristý naprdnutá. Pokud neřekli, je věc horší, ale ono to tak teda k tomu svádělo, jako, jestli to Denis nehrál na obě strany. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne, dnešek jsem ještě neviděla. Žádné Maroko, žádné spolubydlení. Se to pěkně podělalo, jo ale i to je život.

Příspěvek upraven 29.09.25 v 23:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3063
29.9.25 23:13

Jako sponzor na Království hraček mě teda rozsekal :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64985
30.9.25 06:03
@sharunka03 píše: Více

Tak Kristýna pořád tvrdila, že jsou jen kamarádi s výhodami. Nepostrehla jsem, že by spolu začali primo chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64985
30.9.25 06:04

Mé pořád udivuje, že nekrachli hned první měsíc :mrgreen: vím, že sponzor má být ta nová postava, nečekám od ní normální linku :mrgreen: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61010
30.9.25 10:33
@vokishka píše: Více

Nezačali, ale že si s nim začne její ted nejlepší kámoška, kterou si nastěhovala domu a sebrala tim soukromí „rodičům“ /a ze on si začne s její teď nej kámoškou…
No to mi teda přijde dost ujetý :mrgreen: a co si jako on myslel? 8o ze bude spat dvouma kámoškama který spolu navíc bydlí? 8o jako komu by tohle nevadilo :think: sice to brala jako kamarád s výhodama, ale asi si nepředstavovala, že takových bude mít víc.. Spíš jako najde se někdo jinej, at u ni nebo u něj, tak skončí to jejich kamarádství s výhodama a ne ze bude mit každej nekolik partnerů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
30.9.25 12:23

Proc vcera za máma Agáty jednou mluvila česky a pak zacala slovensky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
30.9.25 12:27
@vokishka píše: Více

To sice jo, ale Denis taky nemusel hned vyjet po jejich kamarádce, která má s Kristýnou bydlet. Co si myslel? :mrgreen: Že to potáhne s oběma a budou kamarádi s vyhodama ve třech? Že i Daniela bude chtít být kámoška s vyhodama. No jsem zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí