Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6203
5.2.13 10:50

U nas je po spani po 3.hodine. deti se vyspi a pak maji jeste svacinu. V ukazkach bylo ze ji Hynek budil at vstava ze ma klienta. Tak maleho vezmu do skolky ne? Ale jinak si myslim ze Gabi se bude zajimat o toho kamarada od Mateje a neco z toho urcite bude. Na tom baru jak rikala Tereze,, to mam jako jeste chodit do prace? Skola, malej,, mohla by chodit prece na pul uvazek a ucit se potom, po vecerech nebo vikendech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
5.2.13 10:52

Se nam Gabina asi zakoukaaaaa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
5.2.13 10:53
@kam2 píše:
U nas je po spani po 3.hodine. deti se vyspi a pak maji jeste svacinu. V ukazkach bylo ze ji Hynek budil at vstava ze ma klienta. Tak maleho vezmu do skolky ne? Ale jinak si myslim ze Gabi se bude zajimat o toho kamarada od Mateje a neco z toho urcite bude. Na tom baru jak rikala Tereze,, to mam jako jeste chodit do prace? Skola, malej,, mohla by chodit prece na pul uvazek a ucit se potom, po vecerech nebo vikendech.

přesně! Nechápu, proč je doma, když už malej chodí do školky. :think: a taky si myslím, že bude pálit za tím Vaškem. I když, ten když se včera dozvěděl, že má dítě, tak řekl, že to je předem prohraný boj. Tak jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet.

• Citovat
  • Upravit
1132
5.2.13 11:11

Holky, já myslím, že mezi tou Gábinou a tím Vaškem se to určitě vyvine :lol: :lol: :lol: :P já myslím, že jinak by to tam takhle nebylo. Je mi toho Hynka docela líto, ona ještě jak se vždycky vyšvihne, když někam jde :zed: mě by takhle manža asi nikam nepustil :lol: minimálně by měl teda keců :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
5.2.13 11:39
@Alik.htm píše:
Holky, já myslím, že mezi tou Gábinou a tím Vaškem se to určitě vyvine :lol: :lol: :lol: :P já myslím, že jinak by to tam takhle nebylo. Je mi toho Hynka docela líto, ona ještě jak se vždycky vyšvihne, když někam jde :zed: mě by takhle manža asi nikam nepustil :lol: minimálně by měl teda keců :twisted:

Určitě, jinak by se ani do Ulice nevrátila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
5.2.13 11:50

No nic, dneska jsem díl zase nestihla, tak až dám dceru spát, hnedka na to mrknu.

To je jediná výhoda u O2, že tam je archiv, kde se ta Ulice sama nahrává :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.2.13 12:10
@Alik.htm píše:
Holky, já myslím, že mezi tou Gábinou a tím Vaškem se to určitě vyvine :lol: :lol: :lol: :P já myslím, že jinak by to tam takhle nebylo. Je mi toho Hynka docela líto, ona ještě jak se vždycky vyšvihne, když někam jde :zed: mě by takhle manža asi nikam nepustil :lol: minimálně by měl teda keců :twisted:

Hlavně to byla ona, kdo Hynka uháněl. Nejdřív jen postel, pak vztah a najednou se jí to zajídá. Chová se jako chlap v manželství, já tohle prostě nechápu. Když si chci užívat a mám dojem, že by v tom vztah vadil, tak do něj nelezu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
5.2.13 12:22
@Weruska píše:
No nic, dneska jsem díl zase nestihla, tak až dám dceru spát, hnedka na to mrknu.To je jediná výhoda u O2, že tam je archiv, kde se ta Ulice sama nahrává :lol:

Máme to taky doma :-) je suepr, že se může člověk kouknout až týden zpětně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
5.2.13 12:23

Já právě ještě nesledovala Ulici, když spolu začínali, ale asi si to dokážu živě představit. Mě úplně fakt deptají s tou Terezou, jak jsou vždycky na tom kafi nebo koktejlu hrozně důležitý, to bych jim dala facku oboum :zed: takhle si myslím, že kecání s kámoškou opravdu nevypadá, jedna chytřejší než druhá :pocitac: celkově mi tady v tom Ulici trošku vadí, že mi přijde že tam ty mladý se chovají úplně jinak, než to ve skutečnosti je. U těch starších mi tam vše přijde daleko reálnější… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
5.2.13 12:36

No ale včera se konecne opili. Kdopak bude mit dnes opici?? :-D

Ono s Gabinou je to těžký. S Hynkem potrebovala holkam dokazat ze je v kurzu ale vymklo se ji to z ruky. Spis jsem tipovsla jeho, ze si nekoho najde. Ale to by v Ulici ukazovali jen chlapy s milenkama. Olda, Bedrich apod. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.2.13 12:42
@kam2 píše:
No ale včera se konecne opili. Kdopak bude mit dnes opici?? :-DOno s Gabinou je to těžký. S Hynkem potrebovala holkam dokazat ze je v kurzu ale vymklo se ji to z ruky. Spis jsem tipovsla jeho, ze si nekoho najde. Ale to by v Ulici ukazovali jen chlapy s milenkama. Olda, Bedrich apod. :-)

Tak já si zase myslím, že Hynek je rád, že se usadil. Teda, jako každej chlap, samozřejmě. Ne, že by se z něj stala domácí puťka. Ale přece jen už měl něco odžito. Kdežto Gábina vlítla do rodinnýho života v době maturity, pokud se nepletu, což je dost brzo. Na jednu stranu se nedivím, že by si chtěla ještě něco užít, na druhou stranu já jsem zastáncem toho, že nejlepší užívání je s partnerem - večeře, kino, procházky, sex. Na to nepotřebuju někoho jinýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
5.2.13 12:54
@KPKristy píše:
Tak já si zase myslím, že Hynek je rád, že se usadil. Teda, jako každej chlap, samozřejmě. Ne, že by se z něj stala domácí puťka. Ale přece jen už měl něco odžito. Kdežto Gábina vlítla do rodinnýho života v době maturity, pokud se nepletu, což je dost brzo. Na jednu stranu se nedivím, že by si chtěla ještě něco užít, na druhou stranu já jsem zastáncem toho, že nejlepší užívání je s partnerem - večeře, kino, procházky, sex. Na to nepotřebuju někoho jinýho :nevim:

souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
5.2.13 13:00

Tak samozrejme. Jenze to by nebylo pro divaky atraktivni. Proto jim to tam musi trosku okorenit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.2.13 13:01
@kam2 píše:
Tak samozrejme. Jenze to by nebylo pro divaky atraktivni. Proto jim to tam musi trosku okorenit. :mrgreen:

No, jenže pak to diváky akorát se*e :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
5.2.13 13:08

Hele ale vzdyt nas tam sere i,, dokonala,, Anca. Takze si nevyberes. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...