Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@muffinka89 fakt??
a kdy? Já tam byla na Vánoce tak 4-5 let zpátky.. A s nikým jsem se tam neznala, takže jsem tam celou tu dobu proseděla sama..
@KPKristy řekla jsem: Tam nahoře vlevo
A řekla jsem to panu Zindulkovi když se ptal kde je ředitelna, šla jsem po schodech s nějakým klukem. A bylo mi asi 13 roků ![]()
@Hesovi Já tam byla letos v červenci. Seděla jsem v Coolně když si pan Farský a Monika povídali o Lídině těhu-popijela jsem tam víno(jablečný džus) a pak sem procházela okolo Adriany když telefonovala u toho parčíku a pak menší prochajda k babě Niklové u které bych si nekoupila ai rohlík protože vše tam je staré a prošlé
a noviny z roku 2007
.Na konec nás tam nějaký pán provedl po ateliérech a měli jsme i možnost být u natáčení což bylo super
@muffinka89 a nebyl ten pán náhodou takový tlustý zarostlý a celý v černém?? ![]()
Já točila jenom ve škole, ale na ateliéry jsem se byla podívat taky ![]()
@muffinka89 škoda, tak to nebyl můj strejda
a nebyl tam nějaký takový co jsem popsala?? On se totiž o ty neherce stará
a ty scény co jsi psala si pamatuju, ale lidi kolem nevnímám, možná si to pustím znova ![]()
Dnes jsem videla Ulici po hodne dlouhe dobe a chci se zeptat, kam se podela rodina Jordanu? A co Zuzana, mama Franty? Myslim, ze mela HIV. Fakt jsem serial dlouho nevidela, snad rok a pul, mozna dva, tak se asi ptam blbe
![]()
@vikikl Rodina Jordanu se rozvedla a Bara si nasla noveho chlapa a ma dve nevlastni dcerky
Terka a jeji bracha bydli v pronajmu Zuzka pracuje v pekarstvi a ma se docela dobre
@MarkyM
kdyz ja uz nevim jaky to byl dil a u prvniho byla videt jen hneda mikina a u druhyho jsem proletela ![]()
@MarkyM já si myslím, že nemám šanci ten díl najít.. ale pokusím se ![]()