Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj taky tu Gábinu vůbec nechápu, ježíš v reálným životě matky studujou, chodí do práce a zvládají domácnost. Je vidět že je to rozmazlená nanynka. Nesmím to tak prožívat ![]()
Jo viděla jsem už i ten pondělní díl a jsem teda dál zvědavá co ta Adriana tam vymyslí… to je nářez s tou holkou, by taky potřebovala aby jí někdo pořádně propleskl a naklusala do práce ![]()
Taky jsem videla pondělní dil a děsně jsem se nasmala Frantovi a Borisovi. ![]()
Marketa taky vali. A v televizi jsem videla ukazky, asi na tento tyden, jak dala pusu Hejlovi.
Tak to bude mazec.
@Bobiše fakt jo, tak to jsem neviděla, to byl nějaký sestřih na celý týden? já teda na tv moc nekoukám, no novu už vůbec takže tohle mi uniká
Boris a Franta to mě taky pobavilo ![]()
Já sledovala ulici hodně hodně dávno a občas (aktuálně sem tam zahlídńu, protože moje babička je věrný divák)…no a ted jsem narazila na vaši diskuzi, tak si počtu, jak se některé postavy, které znám, vyvíjejí…
a jestli i já mohu zavzpomínat…bedřich se objevil na sceně jako propuštěný vezen s dohledem kurátora, který hledá práci (a nebylo to se záznamem v rejstříku jednoduché)…jeho otec ho nenáviděl, nemohl snést, že jediný syn skončil ve vězení…nakonec dostal práci v království hraček…ve vězení byl kvůli zabití…dal přes hubu komusi kvůli zuzaně…po návratu z vězení dlouho zuzanu hledal(a starý liška byl hodně proti), našel a zjistil, že má syna…chvíli doufal, že je jeho (nebyl) a hodně se snažil zuzaně pomoci (brala drogy, byla prostitutka, fanda býval doma sám…)…ona se pak chvíli tvářila, že fanda by mohl býti jeho a snažila se z toho profitovat…takže si,,chlapi,, k sobě našli cestu a pak přišlo to, že bedřich není otec…
@Maartina7 aha no tak tou dobou jsem ulici nesledovala vůbec, hezky jsi to shrnula, teď mám v Bedřichově postavě naprosto jasno
a nevíte někdo jak to bylo s tou Ančou, proč ho obvinila ze znásilnění nebo co se tam odehrávalo ![]()
Ne sceny s Adrianou vubec nebavi
prestava mi s ni ta ulice bavit.
@maluska já myslím, že to bylo proto, že se dozvěděla, že byl zavřený. Nechěla ho v království hraček, tak na něj nejdřív sváděla tu neněženku a pak to znásilnění. Ona to byla už tehdá pipina, trochu se zvetila když dostala Emu, ale pipina je to furt. S Růžou byly kdysi nej kámošky ![]()
On ji přece dlouho odmítal, mu furt lezla do prdelky a podstrojovala…a on ji nechtěl, takproto to jako že znásilnění..nebo tak nějak to bylo..
ale pipina je pořád, to je pravda..
Holky ze ta Adriana neni ta herecka co driv? Vubec tam neni podoba..
Teď jsem při hledání dnešního dílu (samozřejmě jsem zapomněla na pondělní mazání, že) našla - Příběh Gábiny a Hynka, sestřih co byl ve Volejte Novu - http://www.youtube.com/watch?…
Tak dneska mě pobavili Franta s Borisem, kdo by to byl řekl do puberťáků ![]()