Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11952
21.11.12 23:28

Ty vogo, fakt? A co na to Vilma? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
21.11.12 23:31

S Růžou to švihlo, a Vilmuš do toho taky neměla moc daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
21.11.12 23:37

Mno, pěkný.. jen tak dál.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
22.11.12 07:36

Já doufám, že Libuš bude mít pevnou vůli :think:
Ale Zuzka nám hezky kvete. Řekla bych, že jí to sluší poslední dobou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
22.11.12 08:05
@Marcip píše:
Ale Zuzka nám hezky kvete. Řekla bych, že jí to sluší poslední dobou.

Aby ne když má tak skvělýho chlapa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.11.12 10:07
@MarkyM píše:
Aby ne když má tak skvělýho chlapa :mrgreen:

Jo jo a je to přesně ten typ chlapa, co se vám na první pohled nelíbí a přijde trapnej těma vtípkama, ale po čase zjistíte, že má šarm a je neodolatelnej 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
22.11.12 10:24

@KPKristy

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
23.11.12 12:07

Ulice je beckovy serial se spickovymi herci podavajicimi tragicke vykony.
Herci jako Hadrbolcova nebo Obermaierova strasne prehravaji, mladi (obzvlast Solarikova) jsou straaasne uvedomely, takovej Borisek je prezentovan jako strasny pubertak a pritom si je vedom, ze musi pomahat mamince (mne to prijde dost nerealny), polovina postav vubec pusobi, jako by nevideli, neslyseli nebo meli IQ sumici travy, protoze scenaristi si nejspis neuvedomuji, ze pro divaka je neco zcela jasne a chteji to udelat jeste jasnejsi (viz kauza zcorenych penez), no a nakonec obecne mam dojem, ze se tvurci tak strasne snazi dotykat aktualnich temat (stalking, nevery, rozchody, nehody, nemoci…), ze jejich postavy toho za tyden proziji vic nez my za cely zivot.
Ale jinak poctive koukam, dobry oddych :) :)

• Citovat
  • Upravit
46669
23.11.12 12:32
@ncc1701 píše:
Herci jako Hadrbolcova nebo Obermaierova strasne prehravaji, mladi (obzvlast Solarikova) jsou straaasne uvedomely, takovej Borisek je prezentovan jako strasny pubertak a pritom si je vedom, ze musi pomahat mamince (mne to prijde dost nerealny), polovina postav vubec pusobi, jako by nevideli, neslyseli nebo meli IQ sumici travy, protoze scenaristi si nejspis neuvedomuji, ze pro divaka je neco zcela jasne a chteji to udelat jeste jasnejsi (viz kauza zcorenych penez), no a nakonec obecne mam dojem, ze se tvurci tak strasne snazi dotykat aktualnich temat (stalking, nevery, rozchody, nehody, nemoci…), ze jejich postavy toho za tyden proziji vic nez my za cely zivot.
Ale jinak poctive koukam, dobry oddych :) :)

Naprosto souhlasím! I tou poslední větou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
23.11.12 13:15
@ncc1701 píše:
Ale jinak poctive koukam, dobry oddych :) :)

Jasně že jo, nicméně, co na tom, je to jenom seriál na večerní pobavení, tak koukáme. Můj muž ten taky takhle všechno rozebírá a pak nadává :mrgreen: jaká to ptákovina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
23.11.12 13:17

@boball
Já rozebírám i reklamy, třeba tu na Tassimo, na přístroj mají, na kapsle ke každýmu kafi taky, ale sednout si někam, na to už jim asi nezbylo :-)

• Citovat
  • Upravit
46669
23.11.12 13:22
@ncc1701 píše:
@boball
Já rozebírám i reklamy, třeba tu na Tassimo, na přístroj mají, na kapsle ke každýmu kafi taky, ale sednout si někam, na to už jim asi nezbylo :-)

Ovšem můj chlap je rezebírač, to byste se divily! Ten rozebere i pětivteřinvou ukázku na cokoli :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
23.11.12 16:27
@ncc1701 píše:
@boball
Já rozebírám i reklamy, třeba tu na Tassimo, na přístroj mají, na kapsle ke každýmu kafi taky, ale sednout si někam, na to už jim asi nezbylo :-)

Jojo, to by jste si náramně rozumněli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
29.11.12 14:08

Holky dneska bude s tím pesanem to drama nebo to bylo včera? mě ted nějak splynuli dva díly dohromady. :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
1.12.12 00:28

Chtěla jsem se zeptat - co měla Zuzana za problém ohledně sexu, když chodila s tím Gregorijem??? Dneska tam říkala, že nechce, aby se to opakovalo u Maxe, ale nevím, co…děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí