Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martrich píše:
No Frgálka a Ryba, vyvíjí se to zajímavě
Holky, mě strašně irituje ten Dominik s tou patkou, to je síla teda![]()
hroznej manekýn ![]()
No dnes na ní byl slušný záběr zblízka a uvažovala jsem jak si to tam lepí
Nebo stačí jen vyfoukávat? ![]()
Co říkáte na tu Marečkovou? Je na*raná na Motyku, že ji nedala klíče po Digině?
No to je manekýn a i ta Rozina jak byla dneska vyfešákovaná, co? Viky tam mezi nimi působila jak „chudá“ příbuzná
. Už to vidím do budoucna, Frgálka se zamiluje do faráře, z Roziny bude namyšlená hvězda, malej Frgál se zamiluje do Emičky a starej nevim co bude dělat
![]()
@ivik21 píše:
No dnes na ní byl slušný záběr zblízka a uvažovala jsem jak si to tam lepíNebo stačí jen vyfoukávat?
Co říkáte na tu Marečkovou? Je na*raná na Motyku, že ji nedala klíče po Digině?
No Marečková to je taky hvězda a Tony, to je dvojka k pohledání, psychouš vedle psychouše
![]()
@Martrich píše:
No to je manekýn a i ta Rozina jak byla dneska vyfešákovaná, co? Viky tam mezi nimi působila jak „chudá“ příbuzná. Už to vidím do budoucna, Frgálka se zamiluje do faráře, z Roziny bude namyšlená hvězda, malej Frgál se zamiluje do Emičky a starej nevim co bude dělat
![]()
tak starý se naučí bubnovat a budou ve třech z Dílny obrážet fesťáky a víkendy
![]()
@Martrich píše:
No to je manekýn a i ta Rozina jak byla dneska vyfešákovaná, co? Viky tam mezi nimi působila jak „chudá“ příbuzná. Už to vidím do budoucna, Frgálka se zamiluje do faráře, z Roziny bude namyšlená hvězda, malej Frgál se zamiluje do Emičky a starej nevim co bude dělat
![]()
Frgál si to bude rozdávat s Čárkou od Henryho
![]()
@MUFICE píše:
Frgál si to bude rozdávat s Čárkou od Henryho![]()
jooooo vidíš, a je to vyřešený
![]()
@Martrich píše:
já se tady v té debatě nějak ztrácím, holky, Vaculík, Bartošová, Duchoslav![]()
, kam jsme se to dostaly?
![]()
![]()
![]()
Sorry za OT, ale nekoukal někdo v pát. na Primu na český film „Svatá čtveřice“? Já zaspala konec… ![]()
A videa mi teď nejdou.
@Žirafa 69 píše:
- Vaculík - nejen já nechápala, proč toho mladýho (hmm, mám blbou paměť na jména) přirovnávají k Vaculíkovi. Prý se kolem něj točí baby
- Bartošová byla „pečená, vařená“ na chvíli existující TV stanici „pětka“,kde ji tehdejší moderátor zpovídal
http://tn.nova.cz/…va-desi.html *
děkuji za vysvětlení, ani tak z toho nejsem moudrá, jako toho příšernýho culíkáče přirovnávat k Vaculíkovi? Idolovi mých pubertálních let
, škandál!! ![]()
@Martrich Culíkáče? Ty, čoveče, já už jsem tady z těch „nápadů, postřehů a vlastních scénářů“
někdy tak zblblá, že ani nevím, koho vlastně k tomu Vaculíkovi tady přirovnávali! ![]()
@Žirafa 69 píše:
Sorry za OT, ale nekoukal někdo v pát. na Primu na český film „Svatá čtveřice“? Já zaspala konec…
A videa mi teď nejdou.https://www.youtube.com/watch?…
Viděla jsem ten film před rokem.
@Žirafa 69 píše:
@Martrich Culíkáče? Ty, čoveče, já už jsem tady z těch „nápadů, postřehů a vlastních scénářů“někdy tak zblblá, že ani nevím, koho vlastně k tomu Vaculíkovi tady přirovnávali!
Přirovnávali k němu mladýho Hložánka, ovšem pořád nevim proč. ![]()
Culíkáč je ten hrůza z dílny.
@Anna766 píše:
Přirovnávali k němu mladýho Hložánka, ovšem pořád nevim proč.
Culíkáč je ten hrůza z dílny.
Culíkáč je tam do počtu, aby řeč nestála
Vaculík mi teda vůbec nepřijde podobnej Hložánkovi ml. ![]()
@MUFICE píše:Že? Proto - stejně jak Anička, nechápu to přirovnání…
Culíkáč je tam do počtu, aby řeč nestálaVaculík mi teda vůbec nepřijde podobnej Hložánkovi ml.