Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejhorší je že granule štve proti Vilmě i Lumíra-to mi štve že rodina by měla držet pospolu
@věrasek80 píše:
@radkka ano je to neobvyklé jméno ale my dali Karolínu a lidi si tukali na čelo kde jsme to jméno vyhrabali, přitom dnes je to jedno z oblíbených jmen
u Karolíny si ťukali na čelo? To fakt nechápu. Přijde mi to jako úplně normální jméno.
@radkka je fakt že 11let zpátky u nás ve městě byla skoro jediná a na škole kam chodí jsou jen 2,tady ted vedou Vanessy a Emmy
@věrasek80 Dcera se narodila v r. 1998 a my váhali mezi Karolínou a Kateřinou ještě v porodnici
![]()
Takže za mě, je to hezké jméno a ťukání na čelo beru jen u výstředních jmen či spojení s příjmením
![]()
@věrasek80 píše:
@radkka je fakt že 11let zpátky u nás ve městě byla skoro jediná a na škole kam chodí jsou jen 2,tady ted vedou Vanessy a Emmy
To pořád není tak málo, lepší než 10 Janiček v jedné třídě (jako, když jsem byla já na ZŠ)
Já byla jediná a až v dospělosti jsem poznala jednu kamarádku Radku
Ale na emiminu je nás dost.
@ivik21 píše:
@věrasek80 Dcera se narodila v r. 1998 a my váhali mezi Karolínou a Kateřinou ještě v porodnici![]()
Takže za mě, je to hezké jméno a ťukání na čelo beru jen u výstředních jmen či spojení s příjmením
![]()
Kateřina je taky krásné jméno ![]()
Mě se hrozně moc líbí Marie - Maruška - jestli budu mít ještě jednou holčičku chci Marušku ![]()
My máme Bětku a když to někde řeknu, tak na mě valí oči, jestli to myslím vážně
@Silwinka87 a co je na bětce divného? To je taky moc pěkné jméno, každé jméno je hezké když se hezky řekne a líbí se rodičům ![]()
My dali Beatu, rikame ji Bea a taky se to zezacatku nelibilo nikomu.. To snad ne, to nedavej atd, ale uz kvuli tomu ze Beatu nechteli jsem ho dala ![]()
@yasmine5 no tak beatku mam kamarádku a normálně se jí říká bea…ti lidi to je teda děsný!!!
No, já s naší Matyldou radši mlčím, rodina se děsila, ale už si zvykli.
Přitom když to řeknu komukoli cizímu, tak je nadšený, že se to moc neslyší. Nebo jsou možná jen zdvořilí. ![]()