Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Jo Tesaříktakový Nomen Omen
A nejel von i po barune Jordanovy..nebo di to pletu
@Sherry píše:
A nejel von i po barune Jordanovy..nebo di to pletu
Ne nejel.Jen byl naštvanej na Jordána że opustil rodinu kvuli Petříkový.
Sede vlasy babky korenarky mi jdou silne na nervy. Pritom ma tak hezky strih..
Kuracke zlute prsty rozhodne nejsou od filtru. Zlute prsta maji i ti, kdo kouri bez filtru (ti predevsim) nebo s bilym filtrem. Je to od zplodin horeni a chemickych latek. Jen nekdo ma kuzi, ktera to vic pohlcuje. Moje mamka kouri asi ctyricet le a nikdy nemela zlute prsty. Spoluzaci, kteri tehdy kourili par let, meli ruce zlute priserne. Ja kourila deset let a zluta jsem nebyla..
@Fjodorka píše:
To je určitě déle, než 3 roky, určitě tak 4. Uhořel, když jsem neměla televizi, tedy když jsem se nastěhovala do svého prvního bytu (to si pamatuji moc dobře, protože jsem to vůbec netušila, že tam bylo takové drámo a do teď jsem to neviděla)
Takže to musel být rok tak 2011
No, je to každopádně už dlouho, v té době jsem začala sledovat Ulici, byla jsem na mateřský.
Viděly jste ukázky na příští týden? Toník bude patrně balit novou kadeřnici. Jeho by tam měli dávat častěji, „MILUJU HO A TY JEHO KECY“
![]()
@Martrich píše:
Viděly jste ukázky na příští týden? Toník bude patrně balit novou kadeřnici. Jeho by tam měli dávat častěji, „MILUJU HO A TY JEHO KECY“![]()
Nevudela, ale jeho hlody taky muzu. Je to kvalitni clovek ![]()
@trckaludmila22 píše:
Holky prosím jak to dopadlo s tím džípem?
Ruda si pučil peníze od bráchy starosty, vyplatil ho a je jeho.
@Martrich jakého Toníka myslíš já totiž ještě neviděla ani pátek nacož příští týden
@věrasek80 píše:
@Martrich jakého Toníka myslíš já totiž ještě neviděla ani pátek nacož příští týden
prece starostu ![]()
@Martrich píše:
prece starostu
Taky jsem se musela zamyslet
je tam ještě Digitálčinej Tony přece. ![]()
@Martrich píše:
Viděly jste ukázky na příští týden? Toník bude patrně balit novou kadeřnici. Jeho by tam měli dávat častěji, „MILUJU HO A TY JEHO KECY“![]()
To bude ve středu podle ukázek, no na ten díl se těším ![]()
@Martrich tak to jo já myslela že jsi třeba jediná komu se líbí digitálčin kriminálník, starostu můžu taky, ten je zatím jediný kdo mi tam nevadí s Vilmou
@věrasek80 píše:
@Martrich tak to jo já myslela že jsi třeba jediná komu se líbí digitálčin kriminálník, starostu můžu taky, ten je zatím jediný kdo mi tam nevadí s Vilmou
kriminalnik neee
![]()
Koukam na dnesek a blondata Tereza me neoslovila. Tuctova, nijaka, vypada jako prerostle mimino. Ty tmave vlasy byly mnohem lepsi..