Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě bude teda líto Adriany, jestli jí Zora přebere Edího. Rozina určitě bude těhotná…
@Anna766 píše:
Aneb jak láska dokázala napraviti Richarda.
tak! to by se mi líbilo ![]()
@Marcam píše:
Mě bude teda líto Adriany, jestli jí Zora přebere Edího. Rozina určitě bude těhotná…
Rozina?
neposkvrněné početí? ![]()
Tenhle týden bude hodně o Šmýdovi, co? Mimo jiné teda… Jsem zvědavá, čím nás překvapí, jak psali na FB. Každopádně mě vždycky rozesměje, když napomíná Adrianu, jak to mluví se svým tátou
Chudák Adri, je mi jí líto, taťka zpitka a kolem Edího krouží Zorka jak sup. Moc nechápu, čemu se tam všichni u toho stolu tak smáli, že by byla opravdu tak vtipná
![]()
Jinak mi přijde škoda, že do děje víc nezapojí Matěje, ty jeho hlášky mi celkem chybí. Skoro vůbec tam není, mohl by se rozejít s Bětkou a trochu to tam osvěžit ![]()
@Marcam Přesně. Eddi, takovýc nechuta a co z něj Adry udělala a on uteče. Těhotenství náctileté by byla dobrá dějová linka, navíc když jsou věřící. Mám pocit, že těhotná bude spíš Zuzana.
@Martrich píše:
Tenhle týden bude hodně o Šmýdovi, co? Mimo jiné teda… Jsem zvědavá, čím nás překvapí, jak psali na FB. Každopádně mě vždycky rozesměje, když napomíná Adrianu, jak to mluví se svým tátou![]()
Chudák Adri, je mi jí líto, taťka zpitka a kolem Edího krouží Zorka jak sup. Moc nechápu, čemu se tam všichni u toho stolu tak smáli, že by byla opravdu tak vtipná
![]()
hlavně jak z ní byl Matěj hotový
přijde mi teda, že jeho tip opravdu není.. nebo aspoň oproti Bětce ![]()
@Anna766 já myslím, že jim praskne kondom Rozině a Richardovi
Maléřová nebude vědět co s tím, protože jsou věřící…
Já tedy doufám, že Rozina nebude v tom. Co úplně nesnáším, je šíření paniky ohledně toho, že když holka přijde o panenství, tak nutně musí otěhotnět. ![]()
S tou Rozinou nevím, moc mi to nesedí a pevně doufám, že nepůjde ve „šlépějích“ Gábiny. No těžko říct, jedině, že by pak Rozinu strčili na faru, aby o tom nikdo nevěděl ![]()
Mě Šmýd docela baví, když je při smyslech. Je to vágus, ale zase ty jeho hlášky.. Nevím, furt mi přijde lepší, než linka Ruda - Simona. Oproti těm dvěma mi přijde Šmýd ještě stále jako krasavec ![]()
@Fjodorka viď? žijeme v 21. století a myslím, že osvěta už došla i náctiletým slečnám. Brát antikoncepci nebo používat kondom mi přijde jako naprosto běžná věc a učí se to už na základce
. Tohle třeba naši nikdy neřešili. Jako jedináčka mě hlídali, to ano, musela jsem se pořád hlásit, ale třeba v 16 ti na diskošku mě v pohodě pustili a nedělali z toho vědu
@Martrich píše:
@Fjodorka viď? žijeme v 21. století a myslím, že osvěta už došla i náctiletým slečnám. Brát antikoncepci nebo používat kondom mi přijde jako naprosto běžná věc a učí se to už na základce. Tohle třeba naši nikdy neřešili. Jako jedináčka mě hlídali, to ano, musela jsem se pořád hlásit, ale třeba v 16 ti na diskošku mě v pohodě pustili a nedělali z toho vědu
No já holku hlídala, vychovávala, antiko jí platila a rodila čerstvě v 18
a to jsem jí šla příkladem, panna jsem byla do 19 a první dítě si pořídila po svatbě a v 26 letech. Někdy tě prostě osud převálcuje dělej co dělej ![]()
@Anna766 píše:
No já holku hlídala, vychovávala, antiko jí platila a rodila čerstvě v 18a to jsem jí šla příkladem, panna jsem byla do 19 a první dítě si pořídila po svatbě a v 26 letech. Někdy tě prostě osud převálcuje dělej co dělej
no jo, výjimky se najdou, taky znám pár holek, co otěhotněly i přes antiko, ale u té Rozinky furt doufám, že to tak nebude..