Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
30.11.15 10:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
30.11.15 11:44

Mě bude teda líto Adriany, jestli jí Zora přebere Edího. Rozina určitě bude těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
30.11.15 12:03
@Anna766 píše:
Aneb jak láska dokázala napraviti Richarda.

tak! to by se mi líbilo :srdce:

• Citovat
  • Upravit
148494
30.11.15 12:13
@Marcam píše:
Mě bude teda líto Adriany, jestli jí Zora přebere Edího. Rozina určitě bude těhotná…

Rozina? :think: neposkvrněné početí? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
30.11.15 12:16

Tenhle týden bude hodně o Šmýdovi, co? Mimo jiné teda… Jsem zvědavá, čím nás překvapí, jak psali na FB. Každopádně mě vždycky rozesměje, když napomíná Adrianu, jak to mluví se svým tátou :mrgreen: :mrgreen: Chudák Adri, je mi jí líto, taťka zpitka a kolem Edího krouží Zorka jak sup. Moc nechápu, čemu se tam všichni u toho stolu tak smáli, že by byla opravdu tak vtipná :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
30.11.15 12:17

Jinak mi přijde škoda, že do děje víc nezapojí Matěje, ty jeho hlášky mi celkem chybí. Skoro vůbec tam není, mohl by se rozejít s Bětkou a trochu to tam osvěžit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
30.11.15 12:18

@Marcam Přesně. Eddi, takovýc nechuta a co z něj Adry udělala a on uteče. Těhotenství náctileté by byla dobrá dějová linka, navíc když jsou věřící. Mám pocit, že těhotná bude spíš Zuzana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
30.11.15 12:24
@Martrich píše:
Tenhle týden bude hodně o Šmýdovi, co? Mimo jiné teda… Jsem zvědavá, čím nás překvapí, jak psali na FB. Každopádně mě vždycky rozesměje, když napomíná Adrianu, jak to mluví se svým tátou :mrgreen: :mrgreen: Chudák Adri, je mi jí líto, taťka zpitka a kolem Edího krouží Zorka jak sup. Moc nechápu, čemu se tam všichni u toho stolu tak smáli, že by byla opravdu tak vtipná :think: :mrgreen:

hlavně jak z ní byl Matěj hotový 8o přijde mi teda, že jeho tip opravdu není.. nebo aspoň oproti Bětce 8o

• Citovat
  • Upravit
5100
30.11.15 12:33

@Anna766 já myslím, že jim praskne kondom Rozině a Richardovi :think: Maléřová nebude vědět co s tím, protože jsou věřící…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
30.11.15 12:36

Zbouchne Rozinu, určitě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
30.11.15 13:01

Já tedy doufám, že Rozina nebude v tom. Co úplně nesnáším, je šíření paniky ohledně toho, že když holka přijde o panenství, tak nutně musí otěhotnět. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
30.11.15 13:02

S tou Rozinou nevím, moc mi to nesedí a pevně doufám, že nepůjde ve „šlépějích“ Gábiny. No těžko říct, jedině, že by pak Rozinu strčili na faru, aby o tom nikdo nevěděl :mrgreen:
Mě Šmýd docela baví, když je při smyslech. Je to vágus, ale zase ty jeho hlášky.. Nevím, furt mi přijde lepší, než linka Ruda - Simona. Oproti těm dvěma mi přijde Šmýd ještě stále jako krasavec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
30.11.15 13:04

@Fjodorka viď? žijeme v 21. století a myslím, že osvěta už došla i náctiletým slečnám. Brát antikoncepci nebo používat kondom mi přijde jako naprosto běžná věc a učí se to už na základce :mrgreen:. Tohle třeba naši nikdy neřešili. Jako jedináčka mě hlídali, to ano, musela jsem se pořád hlásit, ale třeba v 16 ti na diskošku mě v pohodě pustili a nedělali z toho vědu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148494
30.11.15 13:13
@Martrich píše:
@Fjodorka viď? žijeme v 21. století a myslím, že osvěta už došla i náctiletým slečnám. Brát antikoncepci nebo používat kondom mi přijde jako naprosto běžná věc a učí se to už na základce :mrgreen:. Tohle třeba naši nikdy neřešili. Jako jedináčka mě hlídali, to ano, musela jsem se pořád hlásit, ale třeba v 16 ti na diskošku mě v pohodě pustili a nedělali z toho vědu

No já holku hlídala, vychovávala, antiko jí platila a rodila čerstvě v 18 :zed: a to jsem jí šla příkladem, panna jsem byla do 19 a první dítě si pořídila po svatbě a v 26 letech. Někdy tě prostě osud převálcuje dělej co dělej :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
30.11.15 13:32
@Anna766 píše:
No já holku hlídala, vychovávala, antiko jí platila a rodila čerstvě v 18 :zed: a to jsem jí šla příkladem, panna jsem byla do 19 a první dítě si pořídila po svatbě a v 26 letech. Někdy tě prostě osud převálcuje dělej co dělej :pocitac:

no jo, výjimky se najdou, taky znám pár holek, co otěhotněly i přes antiko, ale u té Rozinky furt doufám, že to tak nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí