ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
29.8.07 11:18

Ssmo, že to odrůstá stejně jako gelovky, já si to nechávám dělat tak 1× za měsíc. Ale když ne, tak to není vůbec vidět…a to mi vyhovuje. mě totiž u těch gelovejch nebavilo pořád chodit na ty opravy, protože mi vždycky hrozně vadilo, když jsem na nich měla nějakej ten kázek :P Ale zase, když máš ANLEI svoje nehty „nehezký“ tak gelovky jsou asi to nejleší řešení :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
29.8.07 11:19

Holky ale pokud mate svoje nehty zniceny a trepi se vam a lamou..tak na to je nejlepsi nejdriv dochazet na GESTIL..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
29.8.07 11:21

A pisajn se provadi na svoje nehty a to tak..nejdrive se udela pieling nehtu a ruky,specialnim kremem,pak se udela parafinovy zabal,pak se na kuzicku nanese trochu ruzovyho zmekcovaciho olejicku,kuzicka se zatlaci,odmastis nehty,zapilujes do tvaru jakej si prejes..pak se pouziva 3 bodovy specialni pilni..prvnim odstranis z nehtu,supinky,aby byl hladkej,druhym nehet promasirujes a zhladis a tretim ho uplne vylestis..pak vezmes pisajnovy pudr c.1 a specialni pisajnovy pilnik c.1 a vpilujes to do nehtu..to je jako ochrany film..a pak se konecne vezme pudr c.2 pilnik c.2 a tim se to vse zatahne a vylesti..nehet vypada jako po fr.manikure a navic se nadherne trpiti a nehet vyzuvuje..pokud se vam bude doma zdat ze uz se tolik neleskne..staci vzit lestici pilnik a treba u telky prelestit.

Jo, přesně tak se to holky dělá…ale já si ten postup tolik nepamatuju, takže tíkes SANDUL za podrobný popis práce! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
29.8.07 11:23

Sandulo, plácni si tam bílej jogurt.
P-shine jsem si taky párkrát nechala udělat, vypadá to moc hezky, ale ten nehet obrušujou a moje slíďáky by byly za chvíli extraslíďáky. Takže mám svoje krátký. Být váma tak to neřeším, těžko vám před operací začnou strhávat nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
29.8.07 11:25

SANDUL: Já na mykozu dostala Dafnegin vaginální globule a zabraly,ale nevim jestly jsou jenom na předpis a nebo se dají volně koupit,a hlavně to chce hodně větrat,chodit bez spodního prádla a dát si pozor na zapaření. A nekoupat se,jen sprchovat a pořádně se vysušit. To mi nařídil můj dr a už mám klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
29.8.07 11:31
Emanka píše:
Sandulo, plácni si tam bílej jogurt.
P-shine jsem si taky párkrát nechala udělat, vypadá to moc hezky, ale ten nehet obrušujou a moje slíďáky by byly za chvíli extraslíďáky. Takže mám svoje krátký. Být váma tak to neřeším, těžko vám před operací začnou strhávat nehty.

EMAKO DĚKUJU TI! Odedneška vím, jak se ten „píšajn“ píše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
29.8.07 11:39

holky nehty neřeším.. mám svoje a tak je můžu klidně ostříhat .. ale není to tak dlouho co jsem sundávala gelovky, ale to jen proto, že jsem v tomhle stejnej puntičkář jako Márty, že jak jsem tam měla bublinku, nebo jakýkoli malinký kaz, tak jsem do toho začala dloubat.. nejezdila jsem tedy na opravy to né měla jsem to 30 km daleko, ale opravovala jsem sama, pak jsem se nasrala a sundala je.. a už si je fakt nedám.. maximálně ten P-shine.. to mě lákalo, ale v tý době jsem měla svý nehty úplně kraťounký a chtěla jsem mít dlouhý… prostě opava… mám dlouhý vlasy, chci krátký.. mám krástký chci dlouhý.. jsem cvok..
Jo Sandul a Márty jak jsem ukazovala fotečku ve snažilkách kdysi, jak jsem byla u holiče.. zapoměla jsem se pochlubit, že jsem asi měsíc ostříhaná a mám půl hlavy krátké a půl dlouhé.. takové retro.. zatím to všichni rozdejchali.. ale zas vypadám mladší.. :lol: což mě trošku nasralo.. protože i předtím jsem vypadala mladě.. a už aby mi zas vlasy dorostly..a to jdu v úterý příští týdek ke kadeřnici znovu.. a nevím co jí tedy řeknu, že chci udělat… ona jednou ze mě zešediví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
29.8.07 11:42

Koukam ze jsem vam tu napsala o strhavani nehtu,ale nerekla vam ze se gelovky i akrylovky daji odstranit uplne jednoduse a bezbolestne a jako kazda nehtova designerka by vam to mela rict..existuje na to takova vodicka,do ktery ty nehty ponoris a samo se to krasne odloupne.

Emanko pri pisajnu ti nesmi nehet obrusovat,pouze zapilovat,ale vrchni vrtvu nesmi pilovat,proto je na to ten spesl pilnik,ktery nespilovava,jen odstrani ty supinky,co nejsou okem videt..ale NESMI SE SPILOVAVAT.

Jinak ja nehtova designerka jsem..delala jsem to,i pisajn,i normalni manikuru,i gelovky i kreslila a zdobila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
29.8.07 11:44
anlea píše:
SANDUL: Já na mykozu dostala Dafnegin vaginální globule a zabraly,ale nevim jestly jsou jenom na předpis a nebo se dají volně koupit,a hlavně to chce hodně větrat,chodit bez spodního prádla a dát si pozor na zapaření. A nekoupat se,jen sprchovat a pořádně se vysušit. To mi nařídil můj dr a už mám klid

Jezis anleo chodit bez spodniho pradla..tak to bych tam mela manzu furt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
29.8.07 11:47

Luciasi tak dej fotecku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
29.8.07 11:48

Sandul: Ale manža by to uvítal :lol: Né,opravdu to chce větrat,já si z toho taky dělala legraci a koukala jsem na toho doktora jak blázen ale měl pravdu.
Já jsem si myslela že budeš nějaká ta nehtová :wink:
A o vodičce mi nic neříkala,se jí na to hned příště zeptám 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
29.8.07 11:50

LUCIÁŠI: Foto,foto,foto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
29.8.07 12:14

LUCI jasan! Chseme fotku!!!A víš, že jsem úplně stejnej maniak jako ty? Já mám teď šoky, že se zase nechám ostříhat nakrátko (vlasy už mi od prvního pokusu dorostli na ramena, jestli pamatuješ i se SANDUL).Hrozně mi ty vlasy lezou na nervy. Vypadávaj, musim si je každý ráno namočit a upravit protože mám vždycky šílený háro…a vůbec to bylo pohodlnější. Jenomže většina lidí mi říká, že se nemám stříhat, že ty delší jsou lepčí…mě se líbily krátký a nablond…a když se ostříhám, tak si budu určitě nadávat, že jsem to neměla dělat, že jsem v těch dlouhejch vypadala víc jako ženská…BOŽE!To jsou nervy z vlasam co? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
29.8.07 12:29

Luci, taky ci fotku 8)

S vlasma mi ani nemluvte… já bych pořád chtěla změnu, ale stejně vím, že víc než na ramena si je skrátit nenechám, s barvou jsem při zdi… a pak se divím, že jsem pořád stejná… tak jsem to teď vyřešila tím, že si je nechávám ještě delší :lol: A jediný co je tak ostříhat ofinu, nechat narůst ofinu a pořád dokola :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
29.8.07 12:37

Jo ANN, kdybych měla vlasy jako ty na fotce, tak mě dlouhý vlasy neštvou…ale já mám takový vodníkovy ocásky…jemný a poletující potvory. Ty máš krásnou hřívu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí