Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko,
tak jsem po kontrole, všechno OK, teda doktor mi jenom prohmátnul
Příští čtvrtek jedeme do Genetu na genetickou konzultaci. Bavila jsem se s doktorem, výsledky mám dobrý a řekl, že je to samozřejmě na mě, ale on že by to své manželce nedoporučil, takže jsem skoro rozhodnutá. Říkal, že v mým věku je obecně riziko Downa 1:270 a mně z výsledků vyšlo 1:2300 a rozštěp páteře 1:1200. Snad mi v Genetu udělají pořádný ultrazvuk aspoň. Ale bojím se, aby mi na tu amnio nenutili a neznejistili mě. A prý mi v termínu porodu hospitalizují kvůli předchozímu císaři. Z toho jsem trochu otrávená, ale bude to asi jistota. Ale nevím sakra jak si s váma budu psát, budu si muset sehnat noťas. A budou mi dělat extra testy na cukrovku, protože Bára byla čtyřkiláček. A na mateřskou si můžu vybrat, jestli nastoupím 16.12. nebo 30.12. Docela mi toho řekl dost, ne? ![]()
Anleo, to se určitě někdy potkáme, až budu i já doma, budu mít hafo času a můžu přijet do Svinčiku (my jsme takhle tomu s bráchou říkali). Jsem i zvědavá, jak je představěný baráček po babičce, který jsme prodali.
Jo ještě jsem dala Báry fotku, jak šla dneska do školy, do galerky, jenom jsem jí moc zmenšila a vypadá hnusně. A já ji neumím vymazat. Tak sorry.
Mose, F5 super tip
Nevíš, jak vymazat tu fotku?
EMANKO a on ti už takhle rovnou řekl, kdy můžeš nastoupit na mateřskou? Myslíš, že se to říká (a dává na výběr) normálně?
Márty mě se doktor neptal, kdy chci na mateřskou, napsal mi prostě do průkajdy datum a basta. já jdu 11.1.08
Já se ho zeptala, protože mi to vychází na konec prosince a my máme povinnou dovolenou mezi vánocema, tak jsem chtěla vědět, jestli si mám schovávat dovču. Tak mi dal ty 2 termíny (je to 6 nebo 8 týdnů před termínem) a můžu si vybrat.
AHA! LUCI, mě do průkajdy nic nenapsal…
Hm, takže, když mám termín 21. 2., tak půjdu buď 10.1.08 nebo 27.12.07 … no, takže vlastně stejně jako vy holky.
Já totiž taky budu mít nějakou dovolenou…
ahoj holky, gratuluji vsem po uspesnych kontrolach, to je fajn cist same dobre zpravy.
ANLEO - ja jdu do Gennetu az ve dve odpoledne, tak to se nepotkame, skoda.
EMANKO - fotky odstranit neumim, uz jsem to hledala, protoze jsem napoprve vlozila fotku kocoura jinam, ale neprisla jsem na to.
Jinak jsem byla dneska pilna, jsem se zvladla prihlasit do toho baby clubu ci jak se to jmenuje do DM drogerie a jeste tu mam pripraveno pozadat pojistovnu o pripsani kreditu pro tehotne, chci si z toho zaplatit cviceni.
Mmch nevim, jestli je lepsi cviceni na mici nebo gravidjoga, mate nekdo nejake zkusenosti, napady?
Mne rikala doktorka, ze priste, t.j. za ctyri tydny mi da papir pro zamestnavatele kvuli nastupu na materskou.
Vychazi mi to na 4.1., ale mam jeste asi tri tydny dovolene, tak uvidim, jestli ji stihnu vyplacat. Vcera jsem si koupila letenky, poletim v rijnu na pet dni za manzelem. A neco asi padne na kocici vystavy, v Bratislave je letos svetova vystava, tam chci jet urcite. Sice je to o vikendu, ale navrat pozde v noci, to si budu chtit v pondeli odpocinout.
Ahoj holky,
tak ja dneska ve 23:50 letim..a straaaaasne se bojim..nerada litam ve tme..snad ty 4h preziju.
Sandulo, jaký je na Islandu počasí? Tady je zima, že bys psa nevyhnal. Asi 9 stupňů. Asi byste tam měli ještě chvíli zůstat ![]()
SANDULO, budu na tebe myslet, to zvladnes.
Ja se bojim i ve dne, dopracovala jsem se postupne k tomu, ze jsem mela narvy nadranc uz nekolik tydnu pred cestou a litat pakrat do roka musim. Nastesti od te doby, co mam Bachovky, tak jsem v pohode. Nedaji se tam koupit? Mne je manzel vozi odtamtud, dokonce jako pastilky bez alkoholu a muzou se samo i v tehotenstvi. Uz jsem myslela na to, jestli si „nelupnu“ na porod
![]()
Emanko..myslis ze tady je lepsi? si pletes Island z tropama..tady uz zacina zima..uz 14dni prsi a fuci vitr.. ![]()
Ahoj holky,
Mose, normalne jsme nakopla, ja byla uz ve dvou drogeriich pro prihlasku, ale nic mi nedali…Jsem to asi popletla, protoze jsem chodila do Droxi…Musim zkouknout net…Jinak diky za pripomenuti, uz jsem v DM taky ;o)) Se cvicenim nemam zkusenosti a budu chodit jen na cvico, co je v ramci preporodniho kurzu, kdyz to budu stihat…
Sandul, to zvladnes, vzdyt litas casto… ![]()
Endy,Droxi to ma taky..jen je tam musis nakopnout..jsou tam liny..
Litam sice casto..ale sama se bojim.. ![]()