ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4874
7.9.07 11:18

Mose - tak uvidis tam…treba te pusti na kousek, kdyz jim reknes, ze jsi tehu a nevis, jestli ti to nebude vadit.. a jestli jsou hadi oba, tak by si to mohli projit spolu sami…aspon ti to pak budou vypravet…

Nevim, jestli je solna jeskyne konkretne i na depky, ale je to jine zvlastni prostredi, tak by na tebe mohlo dobre pusobit…a lehky strecing nebo jogu si tam muzes dovolit…to plavani asi fakt jeste odloz…

Ja kdyz nemam naladu, tak jdu do Kanzelsberger knihkupectvi dole na Vaclavaku a koukam po knizkach…muzes si tam dat kafe, kouknout, co vydali noveho, sednout si tam a neco si precist…proste prima hodka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
7.9.07 11:19

Endy, asi bych něco pořídila. Pamatuju se, jaký bylo v porodnici děsný vedro a přejezd domů byl šok i pro mě, natož pro to mimino. Taky jsem si říkala, jak to uděláme, spíme skoro i celou zimu při otevřený větračce a topení v ložnici nebylo puštěný snad nikdy. A s mimi to asi nepůjde. Jaká je ideální teplota pro spaní čerstvě narozenýho miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
7.9.07 11:28

Holky, diky moc za tipy, solnou jeskyni jsem nasla, tak bych to mozna v nedeli zkusila a courani v knihkupectvi taky miluju.
Je mi lip, kdyz tu s vami muzu pokecat, tak jeste jednou diky. Musim ted na schuzi, tak zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
7.9.07 11:31

Emanko, to nevim, ale taky to mame tak, ja mam rada zimu na spani, ale mimco tam bude s nami a kdyz ho budu v noci kojit, tak budu muset odhalit perinu a to bych zmrzla i ja, takze holt tam budeme muset mit vic teplo…

U nas doma se musi i dost vetrat, protoze barak je vlhkej, tak je frisno i od toho…ale neter byla otuzila, jak v tom byla od malicka, tak to miminum asi moc nevadi, zvyknou si…nejhorsi jsou prechody zima/teplo, takze by spis nastydlo, kdybys ho mela ve vytopenem pokoji a pak jen nekam prebihala pres studenou chodbu, treba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
7.9.07 12:28

Endy, taky jsem přemýšlela, že bych pořídila něco na přitápění… ale asi ne infrazířič, ale takový ten malý fučáček, co fouká jak teplo tak se pak nechá dát i jako větrák v létě… no uvidíme. Sice máme doma teplo, ale občas v pokojíku je docela klepka (je to rohový pokoj) a plánuju, že tam budu přebalovat, tak kdyby hodně mrzlo, tak že bych tam přitopila… :roll:

A taky myslím, že by solná jeskyně mohla pomoct… aspoň se odreagovat… :wink: Mose a manža neplánuje vrátit se sem? Jak často pak vlastně bývá doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
7.9.07 12:45

MOSE, ta ošklivá nálada je tím počasím. Taky jsem od včerejška nějaká smutná a přecitlivělá a nejradši bych si zalezla někam do kouta a koukala třeba na nějaký filmy. Ale bude líp!

A proč se vlastně nepřestěhuješ za manželem? Asi kvůli rodině a přátelům viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
7.9.07 12:59

Holky, ještě tady koukám na ty termíny mateřský - chodí se 6 nebo 8 týdnů před termínem a mně to přesně vychází, jak mi to doktor řekl. Akorát použil termín porodu podle MS a ne podle UZV, o kterém mi řekl, že je průkaznější. A Luciáš to má taky tak- termín porodu 22.2. a 6 týdnů před tím je 11.1. To si můžete určit samy, jestli těch 6 nebo 8 týdnů, jenom se ti samozřejmě pak posune o 14 dní dopředu i konec mateřský. Ale 2 měsíce být doma bude dlouhý … budeme muset chodit do kina :-) a nakupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
7.9.07 13:03

Emanko, tak me to vychazi super a uz jsem to i v praci bredbezne rekla, ze koncim k 31.12. (TP 11.2.) takze to je 6 tydnu. Jen v lednu si prijdu neoficialne 2 dny dopracovat, protoze nemam uz dovolenou na povinne volno mezi vanocema…ale treba budou prescasy a uz nebudu muset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
7.9.07 13:05

Emanko, já jsem si říkala, že kdyby mi to vycházelo ještě do ledna, tak bych si nechala na ten rozdíl napsat neschopenku :oops: Chci být v práci jen do konce roku… Ale je pravda, že jsem slíbila, že když bude všechno v pořádku, tak že sem pak budu občas na nějaký den chodit, je tu totiž začátek roku děsnej blázinec, tak aby ta nová to nějak zvládla… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
7.9.07 13:08

a to jsem vám říkala jak to mám s tím datumem porodu? Ve středu mě sestřička dopisovala druhej termín a ten mi vychází na 29.2. :lol: takže mi do průkajdy napsala 27.2. se asi bála,že se budu za toho 29. zlobit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
7.9.07 13:11

jo jo, on je přechodnej rok. To holky doufám, že se to žádný nepovede, chudák miminko, narozeniny jednou za 4 roky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
7.9.07 13:13

Emanko, ale zase by bylo pořád mladé 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
7.9.07 13:17

HOOOOOODNĚ MLADÉ :D 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
7.9.07 13:21

Ann, :D :D skoda, ze to tam nenechala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
7.9.07 13:23

Endy, mně by to nevadilo, kdyby to tam napsala, já si stejně myslím, že mimčo se bude řídit podle sebe… až se vylodít, tak se vylodí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí