Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zoidberg píše:
Zakladatelka nejspíše zas takovou láskou neoplývá, to by si tu nestěžovala. Jako je třeba vyčistit si zuby, tak je třeba odtlakovat přítele
i dobré jídlo se přejí, když ho máš pořád ![]()
@radkka píše:
Fakt, dvakrát denněOn si každý myslí, že by chlapi jen šu…, ale měla jsem velký problém najít někoho, kdo by zvládal takový apetit, vlastně byli jen dva, zbytku stačil sex jednou za týden, což nedělalo našemu vztahu dobře
byla jsem díky tomu těžce podrážděná a nešťastná, fungující sex je prostě důležitý a fakt nejde si říct, že je to jednou týdně ok a přežít to. Proto ho chápu, ale neměl by si to vynucovat. Nicméně by se i zakladatelka měla zamyslet a snažit se to řešit, aby to nedopadlo špatně.
máš děti?
taky jsem taková byla a kde jsou ty časy… ![]()
@sunshinegirl píše:
@zoidberg Tak takhle bych nefungovala ani omylem. Prostě nechci tak nechci, máš ruce.
Tak přece nežiju v páru proto, abych si to dělal sám. Slovo „páření“ je od slova „pár“ tudíž dva!
@kve-tinka píše:
Orál je na Vánoce a na narozeniny, tak nevím, co vyšiluje![]()
Příspěvek upraven 04.05.16 v 09:32
ještě na první máj, svátek práce ![]()
@kve-tinka píše:
Orál je na Vánoce a na narozeniny, tak nevím, co vyšiluje![]()
Příspěvek upraven 04.05.16 v 09:32
@Nafrněná píše:
máš děti?taky jsem taková byla a kde jsou ty časy…
Právě
Taky jsem se ptala na děti. Protože mi přišlo nemožné, najít si čas 2× denně na sex
Děti prý nemají, tak to bude tím.
@radkka a když je to tak a od druhýho dne bez sexu jsi podrážděná, to jsi zbývajících 12dní byla pruďas nebo jak to tedy funguje?
neber to prosím jako rýpání fakt mě to zajímá, spíš tak na odlehčení
@zoidberg píše:
Tak přece nežiju v páru proto, abych si to dělal sám. Slovo „páření“ je od slova „pár“ tudíž dva!
PS: S těma klepetama ti to asi ani moc dobře nejde ne?
Orgasmus za orgasmus…a za chvíli to bude v normálu
a ne není toto chování normální, alespoň v našich končinách…
@zoidberg no můj chlap si to taky někdy dělá sám, myslím že když ráno odejdu do práce tak si sám pomůže když to neudělám já, vstává totiž později.
Tvl. My si na to nenajdeme čas už asi 6 týdnů nebo tak nějak. Buď není čas nebo menses nebo už nevím… ![]()
@sunshinegirl píše:
@andelka83 Jako že 2 dny bez sexu jsou pro chlapa tragédie, jo?
Pro mě jo a i když nechci, tak jsem pak neskutečně podrážděná.
@radkka Já tohle nějak nechápu. Si to udělám sama, když chci a druhá půlka nechce, ne? Ale to jako nereju, to je každého věc. PS: Asi s i tě pozvu na prázdniny k nám, můj manžel by to uvítal ![]()
@radkka píše:
V pohoděMě to baví, manžela snad taky. I když říkal, že si fakt odpočinul, když jsem byla dva týdny pryč
![]()
S dětmi je to samozřejmě komplikovanější, jen jsem chtěla říct, že jeho frustraci rozumím, i když říct mi manžel, že CHCE (a prostě to tak bude, jestli ne, tak se nafoukne) aspoň jednou denně sex nebo orál, tak mu neudělám asi nic, chová se jako malé dítě
tys byla 14 dní bez sexu
? Jak jsi to dokázala? ![]()