Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta80 píše:
@zoidberg orgasmus po ránu to nevim teda, bych nevstala a usnula
![]()
Tak kdyby byl na kuchyňské lince při chystání svačin… ![]()
Neusneš!
@zoidberg píše:
Tak kdyby byl na kuchyňské lince při chystání svačin…
Neusneš!
@juliettee píše:
@zoidberg no asi nic lepšího neexistuje, ještě možná pořádný kafe
@pe-terka píše:Mluvíš z vlastní zkušenosti? A co potomci, ještě v pelechu?
Bohužel, pouhopouhá teorie, ach jo ![]()
@SarkaNovo asi tak, někde jsem četla takovou hlášku: „Bez vody se nedá žít. Protože bez vody se nedá udělat kafe, a bez kafe vás všechny zabiju“
![]()
@zoidberg ale z linky to mam jen pár kroků do postele a už to vidim, jen na chvilku se natáhnu a konec
![]()
kafe nepiju skoro vůbec, asi každý má jiné potřeby
![]()
@zoidberg píše:
Bohužel, pouhopouhá teorie, ach jo
Tak to asi u každého, nesmutni
. U nás je chystání ranního jídla o potácejících se rozespalých osobách se zalepenýma očima, ať už my nebo děti, taky o boji o záchod
…Sex v tuto neromantickou dobu opravdu ne ![]()
@pe-terka píše:
Tak to asi u každého, nesmutni. U nás je chystání ranního jídla o potácejících se rozespalých osobách se zalepenýma očima, ať už my nebo děti, taky o boji o záchod
…Sex v tuto neromantickou dobu opravdu ne
@juliettee píše:
@SarkaNovo asi tak, někde jsem četla takovou hlášku: „Bez vody se nedá žít. Protože bez vody se nedá udělat kafe, a bez kafe vás všechny zabiju“![]()
@SarkaNovo to teda jo
já ráno upřednostním kafe, na sex přijde řada až večer ![]()
@juliettee píše:
@SarkaNovo to teda jojá ráno upřednostním kafe, na sex přijde řada až večer
Přesně!
Ráno by sex u nás neprošel. Já jsem vzpruzená, že musím vstávat, rychle dám kafe, pak budíme děti, je u nás chaoz a budíka si dávat na dřív kvůli sexu by taky neprošlo ![]()
@chee píše:
Ahoj, dělá mi problém můj přítel, kvůli tomu, že sex a orál nemá častěji tedy min. 1× denně. Jsme spolu skoro 9 let (30,27) a máme 1,5 letou holčičku. Před pár dny se kvůli tomu chtěl už rozejít, že prý to nemá budoucnost. Prý nemám zájem ohledně sexuálního života, přitom 3× 4× do týdne něco máme, ale to mu nestačí. Když to nemá jednou denně, tak se urazí jako třeba dnes ráno. Už nemůžu, přitom včera ráno jsem mu to dělala a měla v plánu mu to udělat i dnes večer, ale ne, on to neměl dnes ráno tak šlo vidět že je uražený a moc se mnou nemluvil a když odešel do práce bez pusy, tak hned mi to bylo jasné. A to před otěhotněním semnou spal max.2× týdně a po porodu se to úplně obrátilo. Nevímm co dělat, ubíjí mě ta jeho uraženost, kvůli tomu že třeba sním jenom 2 dny nic nemám, někdy není čas kvůli malé nebo jsem unavená. Jak to vidíte vy? Mám se snažit nebo to jenom on tak přehání?
Po pátém dítěti se to začne upravovat.
![]()
@SarkaNovo tak to já o víkendu se tomu někdy nebráním
ale v týdnu se mi ráno nechce. A je to lepší večer pěkně po sprše, nebo odpoledne když vím jak vypadám, než ráno když jsem se ani neviděla v zrcadle, natož abych se nějak upravovala ![]()
@juliettee píše:
@SarkaNovo tak to já o víkendu se tomu někdy nebránímale v týdnu se mi ráno nechce. A je to lepší večer pěkně po sprše, nebo odpoledne když vím jak vypadám, než ráno když jsem se ani neviděla v zrcadle, natož abych se nějak upravovala