Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petule030 píše:
Být na tvém místě, dám výpověď z nájmu a najdu si jiný byt. A ať „přítel“ bydlí třeba pod mostem. A opravdu ho nelituj a neměj s ním soucit, takového vychcánka jsem taky znala a nikdy tvoji snahu pomoci ani trochu neocení!! Už sama vidíš, že tohle je konec vztahu a já myslím, že i kdybys v bytě zůstala sama, tak ti to tam všechno bude připomínat. Mám kamarádku s RS a žije plnohodnotný život! Má milujícího manžela, děti, má nějaká kila navíc a nikdo jí to nevyčítá, když byla v nemocnici nebo se necí dobře, opravdu se o ni rodina stará! Jsou i horší nemoci a lidé si našli lásku. Už „přítel“ pohanil i sex, tak teď už snad není žádný důvod, proč s ním zůstávat, ne? Zbav se ho a své věci si nechej.
(Mimochodem, výměnu zámku jsem zvládla i já sama, není na tom nic složitého…)
@Simi8989 To s tou výpovědí z nájmu a odstěhovní se jinam, je opravdu super nápad. Kdo ví, jestli by tě tady neotravoval. Takhle nebude mít jinou možnost, než se taky vystěhovat (a nejlíp, když ani nebude znát tvé další bydliště
)
@káťa píše:
@Simi8989
posílám moc moc sil![]()
![]()
![]()
Tvůj „přítel“ (resp. spíš nepřítel) je totální hovado a okamžitě bych se mu snažila zmizet ze života. O. K. ty jsi tam v nájmu, ale on se nechce hnout a chce tě deptat a to by mohlo být na hodně dlouho. Není to vůči tobě spravedlivé, ale nebylo by rychlejší dát prostě výpověď z nájmu, hezky si své dvě kauce vzít zpět, nechat si je poslat na tvůj účet, aby ti nemohl je vyrvat z rukou a najít si nový nájem??? A on ať se tam třeba pos…
Své věci bych si z bytu za pomocí kohokoli (rodina, přátelé) z bytu odvezla a nazdar, pos.er se tu i s trvalým bydlištěm…Máš někoho v reálu, komu se můžeš svěřit a kdo by ti pomohl, alespoň psychicky??? Rodina, přátelé, v práci atd…
A věř, že existují chlapi, kteří nejsou povrchní psychopatičtí vychcánkové a milovali by tě i s tvou nemocí, třeba můj přítel by mě v nemoci neopustil a miloval a já jeho taky. To hovado ti to jen říká, aby ses bála zůstat sama a cpala mu prachy… Mám dva přátele s RS (jeden muž a jedna kamarádka) a oba mají partnery a děti a fungující vztahy…
Souhlas, at se tim bytem treba zalkne, ubozak a slaboch… Nebo to prober s pronajimatelem a pravnikem a nech ho vypakovat s doprovodem. Pokud tam nema TP, nejak to pujde. Ale spis hlasuju pro prvni moznost. A nenech mu tam ani toaletak, vse co ti patri si vem, nenech se vydirat, stacilo!
@Simi8989 nějak nenacházím slova, která bych tu napsala. Napadá mě spousta nadávek, ale ani jedna není publikovatelná.
Moc Ti držím palce, ať s tím hajzlem vymeteš s grácií a co nejrychleji.
Uleví se ti.
![]()
@PandaVanda TP s tím nemá co dočinění, vůbec na tom nezáleží. Záleží pouze na tom, na koho je dělaná smlouva, a to je na zakladatelku této diskuze.
Kočko, moc s ním debatuješ a málo jednáš
Ne, jsem ráda, žes ho už dokonale prokoukla, i když tě to stálo tolik bolesti a ponížení. Nevadí, teď už není na co čekat. Pokud se necítíš na tahanice o byt, zvážila bych taky možnost, že mu ten byt obětuješ, ať se tam třeba zabarikáduje. Pobal, co uneseš a zdrhej. Co se týče tvého dotazu na nemoc, můj dobrý kamarád si našel partnerku s RS, mají dvě nádherný holčičky a žijou si spokojeně, určitě tě to taky v budoucnu čeká. Držím palce a dej vědět, jak pokračuješ ![]()
Tak už bydlím v novém, respektive „starém“ panelákovém bytě, ale v klidu a pokoji. Jemu jsem nechala nábytek (obývák, ložnice), dvě kauce, veškeré vybavení do kuchyně. A jak jsem si myslela, že tím udělám jakési gesto, že mě na tom nezáleží, když on o ten byt tolik usiloval, tak jsem udělala chybu… Začal se scházet s mojí kolegyní z práce a vypráví jí, jak jsem ho oškubala (nevím o co, když jsem se odstěhovala pouze s oblečením a svým kolem). Kolegyni z práce (zná ji ode mě) nějakým způsobem okouzlil natolik, že se k němu prý v září stěhuje (vím od jiné kolegyně), takže vše nabralo rychlý spát. Ale budiž mu přáno.
Nechci teď chlapy ani vidět
alespoň na nějaký čas.
Mělas ho oškubat (alespoň o to vybavení), ale chápu, že se ti nechtělo handrkovat a chtěla jsi rychle vypadnout. Přeju ti hodně štěstí, však kolegyně taky brzy pozná, co je panáček zač.
@Simi8989 píše:
Tak už bydlím v novém, respektive „starém“ panelákovém bytě, ale v klidu a pokoji. Jemu jsem nechala nábytek (obývák, ložnice), dvě kauce, veškeré vybavení do kuchyně. A jak jsem si myslela, že tím udělám jakési gesto, že mě na tom nezáleží, když on o ten byt tolik usiloval, tak jsem udělala chybu… Začal se scházet s mojí kolegyní z práce a vypráví jí, jak jsem ho oškubala (nevím o co, když jsem se odstěhovala pouze s oblečením a svým kolem). Kolegyni z práce (zná ji ode mě) nějakým způsobem okouzlil natolik, že se k němu prý v září stěhuje (vím od jiné kolegyně), takže vše nabralo rychlý spát. Ale budiž mu přáno.
Nechci teď chlapy ani vidětalespoň na nějaký čas.
No tyjo, tak jsem to prelouskala a chudak kolegyne.
No to je teda kousek a nechavat jsi mu nemela nic! Takovy na nejaka gesta kasle zvysoka. Hlavne, ze mas klid.
@Simi8989
![]()
já tě chápu, taky jsem to tak jednou udělala, byla vstřícná a jsem sakra ponaučená, stejně jsem byla ta nejhorší a ještě přišla o spoustu peněz…
@Simi8989 taky te chapu. Nicmene ja jdu vykludit barak budoucimu exmanzelovi. Kamaradka mi rikala, at mu nic nenechavam. At si proste vezmu vsechno to, co se mi bude hodit a i neco navic… A jak tak sleduji na tomto pribehu, opravdu se nevyplati delat velkorysa gesta.
Ten muj by nejradsi, at mu necham barak a vsechno vybaveni. I slovni utoky se zhorsuji… Prej jsem nepritel…
Kdovi, co povida nove partnerce. ![]()
@Simi8989 no budiž přáno i té tvé kolegyni
ať si to užije ![]()
moc oceňuji tvou odvahu udělat konec tomuto „vztahu“ a že jsi se postavila na vlastní nohy doslova a do písmene
než takový šílený vztah, tak raději nic, já jsem dnes pročítala diskusi a napadaly mě na toho pána jen sprosté slova
tak super, měj se krásně do budoucího života, užij si chvíli klidu a ono se to nějak vyvrbí, někdo lepší někde na tebe určitě čeká
tady bys prožila život obrazně „zabetonovaná pod zem“
přeji ti mnoho štěstí a držím pěsti ![]()
@Simi8989 Super
udělala jsi dobře že jsi odešla, já bych tedy vyrazila jeho a nic bych mu nedala ale i tak jak jsi to udělala to za ten klid stojí. Teď už bude dobře, uvidíš že časem potkáš někoho kdo ti všechno vynahradí. ![]()
@Simi8989
Teď už bude líp
Raději žít sama, než s někým psychicky vydeptaná.