Váš největší trapas :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25959
25.2.12 20:48

makapi tak to je luxusní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
25.2.12 21:46

Makapi…nic lepšího jsem nečetla!

Já si na žádný svůj nemůžu vzpomenout ale pár rodinných se traduje každou větší oslavu. Například když teta jela do práce a všichni lidi v trolejbuse na ní civěli a zřejmě se bavili..když dojela do zaměstnání zjistila, že si při ranním líčení zapomněla rozmazat rtěnku (rozuměj je to asi už 15let) po tvářích, aby je měla růžové. Místo toho byla jak s válečným malováním - na každé tváři dvě silné rudé čáry!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.12 21:53

Anonymně jen proto,že občas tady píšu osobní věci a touhle story by bylo úplně jasné o koho jde :mrgreen: .Byla jsem s mámou objednaná k doktorce na obyčejnou prohlídku.Ještě mě upozornila,abych si vzala nějaké hezké kalhotky,vzala jsem si se srdíčky.Na prohlídce doktorka chtěla ať se svléknu a na chvilku odešla.Když jsem tam stála jen v kalhotkách,tak máma zjistila,že se mi na jedné straně trošku vypárala niť a tak mě sprdla a snažila se tu díru zamaskovat,že budu jak sociální případ.Musím podotknout,že jsem z doktorů měla vždy strašný strach.Přišla doktorka a ať říkám obrázky na stěně.Když už byly obrázky malé,tak jsem zrovna měla přečíst srdíčko a už jsem na to neviděla a doktorka říká:no co to je za obrázek?co máš na kalhotkách?A já debil v tom šoku pravím:DÍRU!!!Máma v tu chvíli málem omdlela,doktorka se držela,aby se nesmála,ale moc jí to nešlo.Sestru jsem odbourala tak,že vyprskla a utekla z ordinace.Tak asi tak :mrgreen: .No pako

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.12 22:18

Nejvetsi trapas meho zivota :cert:
Zasla jsem s kamaradkou na nekolik sklenicek, myslim ze jich bylo docela moc, az prilis!!!! Jdu na zachod, delam potrebu a pak vylezu ze zachodu, jdu si sednout zpet do boxu, par kluku na me civi, ja se usmivam. kydz prijdu ke kamaradce, zacne se hihnat a pta se me: Co to tam mas? ja se ohlednu a z kalhot mi trci toaletni papir… :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
7240
26.2.12 07:24

S tím prděním je to dobré :mrgreen:, ono kolem -ehm- ulevení si jsou obecně vtipné (rozuměj trapné :mrgreen: ) situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.2.12 07:58

Tož tak můj největší trapas byl, když jsem si v 19ti pozvala „kamaráda“ souseda na takový jakoby rande u nás doma (rodiče byli na dovolené) a zapomněla jsem, že jsem se před týdnem domluvila s ehm jiným kamarádem (se kterým jsme měli „vztah“ jen o sexu). No takže se mi tam ti dva kohouti sešli zároveň že.

No tak co už, seděli jsme v obýváku u televize, já mezi nimi, oni ticho…já se snažila vést konverzaci, rudá až na prdeli - samozřejmě účinek nula nula nic. Takže ze zoufalosti jsem stoupla a zařvala, že jdeme na benzínku pro chlast. Mezitím jsem ještě volala kamarádce - co že mám jako sakra dělat - její záchvat smíchu mi moc nepomohl. Po návratu z benzínky jsme se nalili - ti dva na sebe stále házeli nenávistný pohledy, ale ani jednoho nenapadlo se sbalit a jít :lol:

A já do poslední chvíle nevěděla, kterého že vlastně chci, tak jsem to nechala plynout dál…ve finále to sexuální partner nevydržel - seřval mě, že jsem k.rva a chudák ten druhej chlap, sbalil se a odešel :oops: :lol: No a bylo vyřešeno. Se sousedem jsem začala oficiálně chodit, ale vydrželo to jen měsíc. Ten co odešel se se mnou doteď nebaví :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
26.2.12 08:21

Makapi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

Rybana :mrgreen: :mrgreen: no to muselo vypadat :mrgreen: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
27.2.12 09:15

Ahojte,taky přidám nějakej trapas.
Když jsem před 8 lety jela rodit,tak mi doktor oznámil že si mě tam teda už nechají(měla jsem 3 týdny před termínem).No na chodbě se ptal doktor manžela jestli bude u porodu,no a manžel protože jsme si mysleli že nás pošlou ještě dom se ho zeptal to jako dneska?no doktor se prej divně díval…
Potom na porodním sále když mě už po několikáté přišla zkontrolovat porodní asistentka a zrovna když se ve mě pěkně rejpaja se mi zrovna chtělo čurat,no tak jak jsem to nevydržela a počurala ji.Měla tenkrát na sobě svetřík,a ten to schytal.Za nějakou hodinku přišla a ptá se jestli u mě nenechala svetr,že ho nemůže nikde najít,no já myslela že se propadnu hanbou.
Po porodu jsem šla do sprchy,manžel mi tam asistoval a měkně nahlas mi říká strašně smrdíš no a zrovna přišla ta počuraná asistentka.Dneska se tomu smějeme,ale tenkrát mi moc do smíchu nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
27.2.12 12:17
Andrejka__20 píše:
To je trapas kamarádčiny mamky teda :lol: Valila si tak jednou na autobus, byla zima, sníh..a sluníčko se od toho sněhu hodně odrážela, dala si na nos sluneční brýle :) a že nějak blbě vidí přes ty brýle…tak si říkala že je má asi trochu špinavé. Jak ji lidi míjeli furt se tak blbě čuměli, ona nevěděla o co gou a když nastoupila do busu lidi vytlemení jak blázen. Rudá až na řiti nevěděla co je, a tak se nenápadně mrkla do odrazu v okně a zjistila že jí celou dobu chybí jedno sklíčko z brýlí :potlesk: No a ta moje kamarádka taky jednou valila na bus a jak se blížil na zastávku tak se na něj ohlížela a narazila v plné rychlosti do sloupu na té zastávce. Celý bus z toho měl docela prču a ona už dneska taky :lol:

Tak ta druhá příhoda se mi stala taky, a sice v bílém svetru a na cestě na první rande. :mrgreen: Měla jsem černou šmouhu od toho sloupu přes obličej, svetr a džíny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
27.2.12 12:31

Holky to jste mi připoměly.. Ono to směšné nebylo v tu chvíli ale nyní, se vždy na tím zasmějem :mrgreen:
Jeli jsme s manželem z teska a manžel měl vajíčko na vozíku, měl to tam tak dané ,aby malý nespadl- aby nebylo.. no ale jeden v něco mi vypráví čučí kdesi nevím kde a já vidím sloup a on je a jak ve mě naskočil ten pocit matky, že do toho narazí a vajíčko snadne , tak jsem zařvala na celé Tesco…
:oops:Kur.. kde pořád čumíš, čumíš do prde.. nebo co?? :oops: :mrgreen: no zařvala jsem hodně nahlas, takže půlka Tesca na mě
je pravda, že manžel do sloupku teda narazil, samozřejmě vajíčko nic, ale protože byl hrozně rozjetý, tak jsem se lekla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
27.2.12 12:35

já se jednou vyfikla na rande ,namalovala a celá jsem se natřela samoopalovákem a než jsem došla na místo určené tak začlo lejt ,ale jak z konve a ted mi to teklo po ksichtě a rukách ,bylo začátek léta,do toho řasenka..takže jsem se asi 50m před místem schůzky otočila a mazala jsem domu kanálama..přes celé město,ostuda hadr

• Citovat
  • Upravit
6980
27.2.12 23:15
saracenka píše:
já se jednou vyfikla na rande ,namalovala a celá jsem se natřela samoopalovákem a než jsem došla na místo určené tak začlo lejt ,ale jak z konve a ted mi to teklo po ksichtě a rukách ,bylo začátek léta,do toho řasenka..takže jsem se asi 50m před místem schůzky otočila a mazala jsem domu kanálama..přes celé město,ostuda hadr

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já se zase jednou takhle nesla jak primadona největší do nákupního centra - sukýnka,že z ní koukala půlka prdele, tričko snad ještě menší, kabelčička,načesaná,namalovaná a samozřejmě boty na megapodpatku,nejdřív se mi jak blbce šprajcnul podpatek do mříže přede dveřma - samozřejmě takový ty skleněný na fotobuňku- no a jak jsem se to snažila vybalancovat a vypadat nenápadně,tak sem si nevšimla,že ty dveře byly jaxi mimo provoz a ještě jsem jak debil do nich narazila :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
28.2.12 07:03

když jsem šla po ulici tak tam šel někdo známej a já na něj čumim otočim se ,jdu dál otočená a narazila jsem do schránky,nevim jak to bylo zamčený ,ale ta schránka se vysypala,byla to rána až jsem si sedla na prdel a nevěděla jsem co mám dělat. :jazyk: ,ale hnus mě jímá dodnes

• Citovat
  • Upravit
2693
28.2.12 11:48

My kdysi dělali s kamarádkama Mikuláše. Jednou nás přepadli, tak nás vozil k lidem tatínek kamarádky. Takhle jsem jednou vystoupili, šli potěšit nějaké dítko a vrátili se k autu. Holky Andělé otevřely kufr a začaly tam rvát křídla, já hodila berli kamarádce čertovi dozadu, sednu si vedle řidiče a slyším kaamrádku jak říká: „Tati, co to máš v tom kufru?“ Kouknu na řidiče a tam na mě nevěřícně hleděl úplně cizí člověk, který neměl slov, když se mu Čert, Mikuláš a Andělé narvali do auta a jeden anděl mu ještě říkal tati. Tatínek mé kamarádky se v autě o kousek dál válel smíchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
28.2.12 13:03
Lonette píše:
My kdysi dělali s kamarádkama Mikuláše. Jednou nás přepadli, tak nás vozil k lidem tatínek kamarádky. Takhle jsem jednou vystoupili, šli potěšit nějaké dítko a vrátili se k autu. Holky Andělé otevřely kufr a začaly tam rvát křídla, já hodila berli kamarádce čertovi dozadu, sednu si vedle řidiče a slyším kaamrádku jak říká: „Tati, co to máš v tom kufru?“ Kouknu na řidiče a tam na mě nevěřícně hleděl úplně cizí člověk, který neměl slov, když se mu Čert, Mikuláš a Andělé narvali do auta a jeden anděl mu ještě říkal tati. Tatínek mé kamarádky se v autě o kousek dál válel smíchy.
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová