Vítejte ufonky :-)

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15225
23.8.12 21:41

@ejmy Kupuju v DM sušenky od Zemanky - dětské jablečné bio kačenky. Jsou bez cukru a kypřidel. Malá je má ráda. Máme je na cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
23.8.12 21:43

@LuckaJ Super to mražení v oleji. Dnes jsem zrovna přemýšlela, jestli mám sušit nebo mrazit. Mrazit se mi moc nechce - mám v mrazáku nějaké papriky a všechno je tím cítit… Zkusím tvůj postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.9.12 12:41

Ahoj holky, mám na Vás dotaz. Co říkáte na Agar? Je v rámci zdravého jídla vhodný? A zvláště pro dítko 15 měs. staré? Mám možnost koupit džemy s agarem. Bohužel nemám stále vlastní zahrádku, tak to musím řešit takhle :-( Děkujiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
2.9.12 12:45
@alien5 píše:
Ahoj holky, mám na Vás dotaz. Co říkáte na Agar? Je v rámci zdravého jídla vhodný? A zvláště pro dítko 15 měs. staré? Mám možnost koupit džemy s agarem. Bohužel nemám stále vlastní zahrádku, tak to musím řešit takhle :-( Děkujiii

V ČR je použití agaru povoleno v nezbytném množství v potravinách kromě dětské výživy.
- tak nevím, jestli bych to dávala 15m prckovi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.9.12 12:58

@ejmy Děkuju, tak to nechci :-D Jsi hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
2.9.12 23:00

Ahoj holky :kytka:, tak sem zpátky o pár kil tlustější :oops:.V Chorvatsku bylo super.
Jinak rozhovor o umělých sladidlech byl vážně :pocitac:,pan „doktor“ je asi muž na pravém místě :cert:!
U nás na zahrádce to díky mojí sousedce :srdce: nepochcípalo a dneska jsem tahala první řepu :dance:.Dýně taky vesele roste :dance:.
Nemáte někdo zkušenost, kdy je čas zklidit dýni máslovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
3.9.12 19:25

Já si říkala že mi tady chybí aspartamové děťátko :mrgreen: hokaido sbírám postupně jak dozrává u té máslovky to bude asi podobné ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
3.9.12 19:31

@šóšannáh
A kde je pak skladuješ? Já se o těch máslovejch dočetla, že se mají utrhnout až když zmatní a zhnědnou. Pak se mají sušit aby zaschla slupka.Tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
3.9.12 19:37

@Adriana hmm neskladuji, páč je hned zbaštíme :lol: ale jinak je nejlepší je dát do tmy a chladu a to je náš problém, nemáme sklep, takže přebytky jsou zatím v garáži v peřiňáku :lol: ale budu je muset zpracovat
máslovka je spíš béžová než hnědá ne :think: a prý vydrží při pokojové teplotě i několik týdnů, ale pak jde hůže odstranit slupka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
3.9.12 19:53

Adriano a kdes byla v Chorvatsku? Doporučíš něco? Chystáme se v půli září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
3.9.12 20:12

Máslová dýně je světlá a když se utrhne, má se několik dní nechat na slunném místě aby zaschla stopka a pak se má uskladnit v chladu a temnu. Nám ve sklepě vydržely dost dlouho do zimy a to máme opravdu blbý sklep, nevhodný na uskladnění čehokoliv, kromě kompotů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
4.9.12 09:13

Někdo se tu ptal na Chorvatsko, my jsme byli v Omiši, bydleli jsme hned naproti pláže, kde byli animační programy pro děti i dospělé, pizzerie, restaurace, masáže na pláži a větší dětské hřiště. Tak pro prcky ideální, spokojenost veliká. Kdyby jste chtěli kontakt na majitelku apartmánu, pište do SZ ;)
EDIT-je tam písečná pláž i moře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucrezia2
4.9.12 14:13

Můžu se k vám přidat :) Jsem taky strašný řešič to co jíme já a moje rodina, dostala jsem se sem přes diskusi o přírodním barvivu do marcipánu :D

• Citovat
  • Upravit
363
4.9.12 14:17

No samozřejmě, že se můžeš přidat. Vítej do klubu antiečkařek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucrezia2
4.9.12 14:28
@Sorbetka píše:
No samozřejmě, že se můžeš přidat. Vítej do klubu antiečkařek :-)

kdyby jen antiečkařka :-D:-D:-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny