Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Klidně, pokud by jim to stačilo k vládnutí. protože si myslím, že jako správný ješita bude chtít hezky vydusit socdemáky za to, že ho vyšoupli takhle před volbama. Takže když bude mít možnost jim to dát vyžrat, tak dá. A fakt si myslím, že se klidně spojí i s těma komoušema, kdyby na to došlo. Ovšem někdy mne napadá, že by i taková TOPka do toho šla. Nakonec kníže už tam nebude a Kalousek, o ten by to ministerstvo financí tak, ale tak chtěl, že by za ně prodal i vlastní mámu rasovi. Z něj to tak čiší. No necháme se překvapit.
@inkakřivák @Malaga Tomu vůbec nevěřím, že by šla TOP09 do vlády s Babišem, pokud se tam TOP vůbec dostane ![]()
Já si o nich nedělám žádné iluze - klidně budou krafat, že v zájmu lidu a klidu na práci a stabilizaci prostředí a a a - málo jsme toho slyšeli? Prostě za koryto klidně i s dáblem. Klidně.
@inkakřivák Vsak si komouse Babis dokaze snadno zduvodnit. Vyhrali jsme volby, obcane nam dali nejvetsi duveru, pracovali jsme dlouho na programu, mame nejlepsi vizi ze vsech, chceme pracovat pro nas narod, posunout veci dopredu. Tradicni strany nam tu nechaly bordel, nenechame korumpovat a rozkradat stat dal. Nabizeli jsme koalici ostatnim stranam, byli jsme velmi vstricni a ochotni jednat, nebyli jsme vyslyseni, nedali nam jinou moznost nez nabidnout ucast komunistum. Muzou si za to samotni, nemeli se k nam otacet zady. Pche, uplne v klidu si to obhaji.
Příspěvek upraven 25.06.17 v 17:03
Však jo, vždyt říkám - za koryto s kýmkoliv. Bý tam ještě Sládek, tak i s ním, co by ne.
@Run píše:
A doufám, že dnešek v OVM pár dalším lidem otevřel oči..
co dneska, jsem úplně mimo
@terinka4444 píše:
co dneska, jsem úplně mimo
Babiš nepřišel, prý nemoc v rodině či co.. Nicméně tahle nemoc mu vadila jen při účasti v OVM, protože jinak obráží republiku pilně.
kopíruju ti to znova, ať nemusíš hledat
Ve studiu dnes na úvod pouze s předsedou Pirátů Ivanem Bartošem. Předseda hnutí ANO Andrej Babiš účast v diskusi potvrdil před šesti týdny. Tento týden v úterý, poté, co obdržel okruhy debaty, účast zrušil z důvodu onemocnění člena rodiny. Od úterý do neděle nicméně podle svých vlastních příspěvků na facebooku navštívil mimo jiné Bohumín, Písek, Prachatice a v Praze ve čtvrtek prezentoval svoji knihu. Včera měl autogramiádu v Kutné Hoře, zúčastnil se Memorial Air Show v Roudnici nad Labem a pivních slavností na Kladensku. Oněch příspěvků publikoval v uvedené době na FB 40.
@Run píše:
Babiš nepřišel, prý nemoc v rodině či co.. Nicméně tahle nemoc mu vadila jen při účasti v OVM, protože jinak obráží republiku pilně.
Ve studiu dnes na úvod pouze s předsedou Pirátů Ivanem Bartošem. Předseda hnutí ANO Andrej Babiš účast v diskusi potvrdil před šesti týdny. Tento týden v úterý, poté, co obdržel okruhy debaty, účast zrušil z důvodu onemocnění člena rodiny. Od úterý do neděle nicméně podle svých vlastních příspěvků na facebooku navštívil mimo jiné Bohumín, Písek, Prachatice a v Praze ve čtvrtek prezentoval svoji knihu. Včera měl autogramiádu v Kutné Hoře, zúčastnil se Memorial Air Show v Roudnici nad Labem a pivních slavností na Kladensku. Oněch příspěvků publikoval v uvedené době na FB 40.
Prý v tu dobu byl na slovenské TV/rozhlase (teď už nevím) ![]()
@Tinuvien píše:
@lauraka jakože Babiš tvrdí to o úterku. Tomu člověku nevěřím ani dobrý den. Moravec je novinář na úrovni. Zažila jsem ho i osobně a nestraní fakt nikomu.
to laurace nevysvětlíš, ona je typickým Babišovo voličem, bude ho bránit do roztrhání těla děj se co děj. A když Babiš řekne, že Moravec je zkorumpovanej a ČT nepatřící pod mafru a nespadající pod jeho velení je taky zkorumpovaná, tak v jejích očích je to slovo boží a je to prostě tak. Přes to vlak nejede.
@Run píše:
Národní hrdina se hrůzou podělal, což? Bože za co.
@přírodní píše:
@terinka4444 Trochu OT, snad se nepletu, ale nejsi to ty, jak půlka rodiny fandí Babišovi?
TVL nepráskej to na mě veřejně nebo budu muset chodit kanálama.
@inkakřivák píše:
@terinka4444 nerada ti beru iluze, ale není lepší se podívat ravdě do tváře? Pro mne ano - a oni bohužel vyhrají, at si lidi říkají co chtějí. Co by museli udělat, aby se propadli? neumím si to představit. Jo nějaké to procento třeba ztratí, ale vyhrají.
třeba ještě OLAF vyjede se závěrem, že prostě to byl dotační podvod, třeba AB zachová tvář a prostě se stáhne…to už není naivita, viď? To už hraničí s blbostí. No já vím, ale doufat nepřestávám ![]()
@Malaga píše:
@inkakřivák taky si myslím, že TOPka by neřekla ne
tomu nevěřím ani omylem, že by Kalousek šel pod vládu Babiše, tedy jako ani omylem.Jako možný je všechno, ale tohle se mi zdá možný absolutně nejméně ze všeho.
@terinka4444 píše:
TVL nepráskej to na mě veřejně nebo budu muset chodit kanálama.
Jsem předevčírem na téma volby rozproudila debatu u hřiště před barákem
a padaly tam vesměs názory že AB je
atd atd, ale stejně že všichni, pokud dorazí k urnám, budou volit ANO, páč nic lepšího k výběru není.