Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Účast by mohla být letos překvapivá
Tipuji, že výsledkem bude patová situace ![]()
https://www.novinky.cz/…-volicu.html
@MartinaIrena píše:
@ake Proc je tam ta slovenska cast?
Bez ní by to nebylo ono. Takhle si ji pamatuju z dětství ![]()
@Burj Chalifa píše:
proč myslíš, že všichni důchodci budou volit KSČM? Každý nemá levicově vypatlaný mozek a ztrátu paměti. Řada lidí a rodin za komunistů trpěla, zažila 50.léta, normalizaci, pronásledování…Ta paušalizace volebních preferencí seniorů je směšná.
Neříkám že všichni.
@přírodní píše:
Naprosto souhlasímZnám hodně důchodců, kteří volí Lidovce, ale proto nebudu tvrdit, že je volí všichni, znám i dost, co volí ODS, ČSSD a dokonce i některé s volbou Pirátů a Svobodných…
Ale já netvrdil, že je budou volit všichni
MLadí se téměř neúčastní voleb, tudíž komunisti zbývají na důchodce.
@přírodní píše:
Ty žiješ někde mimo realitu?ANO na posledním místě? Podle tebe se tam ani nedostanou, ne?
Podle původní ankety, kterou jsem dělal na začátku října to tak bylo. Ani podle nových průzkumů si nevedou. Teda v mém grafu vůbec nejsou. A to jsem nezapočítal důchodce (neúčastnili se), o kterých si myslím že budou volit spíš KSČM s SPD než ANO.
To je zase prča ![]()
Právě před okamžikem odvlekla chomutovská policie pana předsedu PhDr. Miroslava Sládka a pana Tomáše Fraňka, který je také naším kandidátem z ulice Mostecká v Chomutově na služebnu s tím, že dělají propagaci strany. Celý incident se odehrál před restaurací Monika, kde v poklidu hovořili s lidmi a kde není široko daleko žádná volební komise, tedy nedochází k porušování zákona.
@Gnaar píše:
To je zase prča![]()
kde není široko daleko žádná volební komise, tedy nedochází k porušování zákona.
https://zpravy.aktualne.cz/…025900fea04/?…
Tak si přečti ten zákon, když ho neznáš ![]()
@ake píše:
Tak si přečti ten zákon, když ho neznáš
No když se budu s někým bavit před hodpodou o politice nebo tady něco plácat třeba na tomto fóru, tak přijde policajt a může mě zavřít? Vítej v demokratuře ![]()
V době voleb se už kampan prostě nesmí. A ty průzkumy, co dělá Ake, ty se mi vážně líbí. Vrazil ten Okamura hodně peněz do kampaně na ibnternetu, co?
@inkakřivák píše:
V době voleb se už kampan prostě nesmí. A ty průzkumy, co dělá Ake, ty se mi vážně líbí. Vrazil ten Okamura hodně peněz do kampaně na ibnternetu, co?
@Gnaar píše:
No když se budu s někým bavit před hodpodou o politice nebo tady něco plácat třeba na tomto fóru, tak přijde policajt a může mě zavřít? Vítej v demokratuře
Je rozdíl mezi diskusí dvou občanů jakožto fyzických osob a cílenou propagací či předvolební kapaní, o což šlo v případě Sládka. U kampaně buď existuje zadavatel a jedná se o placenou činnost (agitaci) nebo se jí přímo účastní kandidát bezplatně, ale stále je to kampaň jak ji definuje zákon. A jelikož 3 dny před začátkem voleb až do jejich skončení není dovoleno provádět ani agitaci (rozumím placenou a na objednávku) ani kampaň, tak ho sbalili.
@ake Jsi chytrý jak rádio, lidové milice ho zatkly a následně ho řiťolezci propustili s tím, že k žádnému porušení zákona nedošlo. Tzn. že se jednalo o typickou buzeraci ze strany státního aparátu.
@přírodní píše:
Jsem na tom podobně, začala jsem třídit lístky a zůstala mi jen přední část s pokyny a druhá strana se seznamem stran
Tak tohle me pobavilo.
![]()
Ale ve skutecnosti je to smutny, protoze jsem na tom podobne. Ve skutecnosti clovek voli ruzne podnikatele, kteri ty strany sponzoruji. A volebni programy jsou vsechny ve stylu slibem nezarmoutis
Ještě doplnění k tomu Sládkovi, fakt komedie ![]()
Přijelo pro něj 9 aut!
http://bleskove.cz/…ro-nej-9-aut
Až normální člověk ty policajty bude opravdu potřebovat, tak neprřijede ani jedno auto ![]()