Volby 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25072
25.10.17 10:11
@terinka4444 píše:
hele, no to mi neříkej, že by ČSSD s nimi šla do holportu, vždyť se normálně poprali, a to tak, že mezi nimi musel stát Koranteng, neříkej mi, že by reálně ČSSD šla s nimi znovu. Proč by to dělala, neměla by vůbec nic, museli by poslouchat, nedostanou ani jedno strategické ministerstvo, to by byli úplně padlí na hlavu, ti teďpotřebují do opozice, polízat si rány, vydechnout a nabrat sílu, a nechat svým ztraceným voličům ukázat, že slibovaný sociální program jiných stran jsou sliby.

Tak ve stredoceskem kraji Ano, soc dem a komousi. Hur to opravdu z meho pohledu dopadnout nemohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
27.10.17 16:31

Tak jak se dalo čekat… :lol:,už se rojí články jak chce ten Babiš vládnout sám. To je taková trapárna :roll: :zed: Kdyby mu někdo na koalici kývnul, tak by zase psali, jak je skvělý manipulátor a ovládl je :lol: to jsem tady psala už minulý týden, že tohle nastane, ovšem trochu jsem doufala, že novináři a politici nejsou tak dětinčtí. Čekám kdy se dočtu, že žere děti a ovládá i počasí a spodní vody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
27.10.17 16:41

@axlpol s Babisem spíš nikdo vládnout nechce. Kromě Japonce. Překvapení to není žádné, strany pouze dodržují předvolební sliby

• Citovat
  • Upravit
5837
27.10.17 16:54

@Mango_Lassi tak jasně, že to není překvapení. Všichni slibovali, že s ním nepujdou a protože to je ožehavé téma, tak slib všichni dodrželi :nevim: takže nechápu ty články :zed: o samovládě, jak dosáhl jednobarevné vlády. No trapárna, ale chápu, že o čem by se jinak psalo. Takový politický bulvár. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
27.10.17 17:25
@axlpol píše:
@Mango_Lassi tak jasně, že to není překvapení. Všichni slibovali, že s ním nepujdou a protože to je ožehavé téma, tak slib všichni dodrželi :nevim: takže nechápu ty články :zed: o samovládě, jak dosáhl jednobarevné vlády. No trapárna, ale chápu, že o čem by se jinak psalo. Takový politický bulvár. :lol:

Tak ono je to ožehavé téma? :think: Jaký politický bulvár čteš? Třeba na parlamentkách bylo velmi krásně vysvětleno, proč třeba taková ODS nemůže jít do koalice s ANO. A na rovinu, kdo s ním půjde, je to pro něj konečná. Třicet procent ho sice volilo, ale ten zbytek je proti němu. Vyhrál jen proto, že těch stran bylo strašně moc a hlasy se rozdrobily. Z toho bych na jeho místě fakt nejásala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79933
27.10.17 18:16

@Mango_Lassi Nejde o to, jestli to je či není překvapení. Spíš je směšné ho osočit, že chce vládnout sám, a současně mu odmítat spolupráci. Může udělat něco jiného? To už je fakt groteska. myslím si, že je to opravdu i k smíchu mnohem víc než ti lidé, kteří ho volili. Toto je totiž fakt zaslepenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
27.10.17 18:23

@inkakřivák nevím, kdo ho osočuje, zdroj zde nemáme.
A já jsem volila stranu, která jasně deklarovala, že s Babisem vládnout nebude. Ano, bylo to pro mě důležité. Volební slib drží a já jsem prozatím spokojená.
Ať jde vládnout klidně s Okamurou, který ho tam jako jediný akceptuje. Má na to svůj tým vyjednavacu

• Citovat
  • Upravit
5837
27.10.17 18:56

@Gába27 …asi dost nevyzněl podtext, co jsem tím myslela, takže bych to řekla tak, že at udělá Babiš cokoli, stejně se to bude špatně.
Prostě když s ANO nikdo nemůže do koalice, tak proč ty články a výroky politiků jak bude Babiš samovládce, jediný„král“apod.Tak prostě nemají stejné názory, mají své důvody, proč s ANO nechtějí a s toho bude vyplývat menšinová vláda Andreje Babiše, ale kecy o tom jak bude vládnou sám jsou únavné, zbytečné :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
27.10.17 18:57
@inkakřivák píše:
@Mango_Lassi Nejde o to, jestli to je či není překvapení. Spíš je směšné ho osočit, že chce vládnout sám, a současně mu odmítat spolupráci. Může udělat něco jiného? To už je fakt groteska. myslím si, že je to opravdu i k smíchu mnohem víc než ti lidé, kteří ho volili. Toto je totiž fakt zaslepenost.

jééé asi tak, lépe bych to nenapsala… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
27.10.17 19:03

No a včera Máte slovo s Jílkovou-téma Účtenkovka, to byla taky komedie. Vůbec mě nenapadlo, že se s toho dá udělat téma k debatě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.10.17 19:12
@axlpol píše:
@Gába27 …asi dost nevyzněl podtext, co jsem tím myslela, takže bych to řekla tak, že at udělá Babiš cokoli, stejně se to bude špatně.
Prostě když s ANO nikdo nemůže do koalice, tak proč ty články a výroky politiků jak bude Babiš samovládce, jediný„král“apod.Tak prostě nemají stejné názory, mají své důvody, proč s ANO nechtějí a s toho bude vyplývat menšinová vláda Andreje Babiše, ale kecy o tom jak bude vládnou sám jsou únavné, zbytečné :roll:.

do koalice by s ním šel jen blázen, on nehodlá dělat žádné ústupky, jsou arogantní a hrozní. Koalice je partnerství, s usurpátorem nemůžeš mít partnerství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
27.10.17 19:16

@terinka4444 tak nějak, přeci každý ví, co tam provozuje za StB praktiky. Okopavani kotníků na denním pořádku a taky si vede složky

• Citovat
  • Upravit
5837
27.10.17 19:20

@terinka4444 Však jooo, o to mi vůbec nešlo a celkem mě ty důvody ostatních stran ani moc nezajímají. Jen mám ráda, když se mluví o faktech a né o nějakých pocitech.
Když bude v menšinové vládě, tak nás budou media „masírovat“jak máme samovládce apod. když by s někým do koalice šel, tak by zas byly kecy o tom jak je určitě zmanipuloval a že je ovládá :roll:
Prostě co udělá, to je špatně a už je to trapné, nudné, únavné :roll: ale tak aspon je denně o čem psát, už se nedivím, že lidé kupují Blesk (máme trafiku, tak mám přehled :lol: )ono je to snad všechno jak bulvár.
No a ty komenty některých politiků, to je jak ve školce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
27.10.17 19:56
@axlpol píše:
No a včera Máte slovo s Jílkovou-téma Účtenkovka, to byla taky komedie. Vůbec mě nenapadlo, že se s toho dá udělat téma k debatě :lol:

Humorné že? Babiš rozhodně není můj šálek kávy, ale to co předváděli odpůrci účtenkovky :nevim: Vůbec ty peripetie okolo Babiše jsou směšné, jak píšeš, cokoliv udělá, bude špatně. Už mě to unavuje, člověk může pomalu předvídat s čím zase média přijdou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
27.10.17 20:04

@Tichopredbouri …no,jo, no…volby byly, demokraticky má většinu a má sestavit vládu…tak na tom dělá. Nevidím na tom nic závadného…tak nechápu proč jej nenechají konat až něco opravdu pos.re,tak potom si o tom ráda přečtu. Účtenkovka :roll: :lol: mě bylo toho Pilného někdy až líto. Ti odpurci se chtěli jen hádat, protože ty jejich argumenty to hlava nebrala. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová