Vrátit, nebo nevrátit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
315
13.1.19 20:41

Neresila bych to. Jen bych pro sve svedomi sla do obchodu znovu nakoupit a udelala jim trzbu. Taky se mi to uz v potravinach stalo. Neudelala jsi to schvalne, priste si das vetsi pozor. Tak v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
13.1.19 20:47
@zudina píše:
Me uz se nekolikrat stalo ze jsem zapomela vytahnout veci z kocarku na pult - takze napr z Billy jsem si odvezla balik pampersek, jiny den olej a par drobnosti.. zjistila jsem to na parkovisti u auta a fakt jsem to nebezela vracet. Kasli na to :) jeste bys z toho mela neprijemnosti

Takhle kradeš často? :think: Neřeknu zapomenout 5 rohlíku pověšených na kočárku,ale balík Pampersek? Super příklad do budoucna pro dítě. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3534
13.1.19 20:52

Neřešila bych to. Stane se. Divím se, že tam neměli čip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
13.1.19 20:53

Neřešila bych to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
13.1.19 20:54

Mne tak mladej sbalil corny. Vsimla jsem si toho na posledni chvili. Od ty doby ho sacuju. Ale asi bych ho priste kontrolovala a tohle bych neresila.

• Citovat
  • Upravit
1079
13.1.19 20:56

Ja chodila platit dodatecne i rohlik,ktery jsem zapomněla u pokladny nahlasit (pri nakupu zvykl syn ukusovat, abych v klidu nakoupila). A ze se mi to párkrát stalo.
Takze ja osobne bych to sla uhradit nebo vratit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
13.1.19 20:58
@KalamityJohn píše:
Kvuli jednomu triku nezbankrotujou.Ale pokud te hloda svedomi, tak to vem zpatky a normalne jim to rekni.
To sice ne, ale některé obchody to mají nastaveno tak, že krádeže platí prodavačky, to mi prijde opravdu hnusné…
@Anonymní píše:
Zdravim,
Dnes se nam stala takova vtipna vec…Jela jsem s rocnim prckem v kocaru…sli jsme po obchodech, zavitali do jednoho kramu, meli tam velke slevy…mimo jine trika…Tak jsemsi jedno vybrala…a sla k hromade dalsich(kopa trik ve sleve)a koukala a vybirala dal…Prcek chmatal vsude mozne…Sla jsem k pokladne..zaplatila triko, obehla dalsi tri obchody…Pak uz jsme spechali na bus, malejo jsem jeste v OC oblekala a v tom jsem si vsimla, ze mam v kocaru triko..nebylo videt, bylo. cerne a v cernem kocaru..Pak jsem se jeste podivala ve vytahu, hodila triko do tasky a jeli jsme domu…Bylo kolem 100.A ted mam dilema..zda nejsme nekde na kamere..zda to mam jit vratit…Triko je hezke, je akorat pro me…penez moc. nemam..Co byste delali? Chodim tam do OC dost casto…Ale trik byla jedna velka hromada…

Nezlob se, ale dle mě to je krádež, predstav si, že pracujes v obchodě a takto se ti ztratí x věcí, které musíš nejakou částkou zaplatit, nebo když se bavíme o lepší variantě, tak ti strhnou prémie za krádeže. Myslím, že když tam půjdeš, omluvis se, že sis toho nevsimla, ale malý ti strčil do kočárku triko a všimla sis toho až doma, tak naopak budou prodavačky ještě rádi.
Zaráží mě ale, že se na takovouhle samozřejmou věc musíš ptát, hlavně, že si pak stezujeme, že se k sobě lidi chovají čím dál hůř :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
13.1.19 20:59

Pokud by se mi líbilo, při příštím nákupu bych ho zaplatila, pokud by se mi nelíbilo, vrátila bych ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.1.19 21:01
@zudina píše:
Me uz se nekolikrat stalo ze jsem zapomela vytahnout veci z kocarku na pult - takze napr z Billy jsem si odvezla balik pampersek, jiny den olej a par drobnosti.. zjistila jsem to na parkovisti u auta a fakt jsem to nebezela vracet. Kasli na to :) jeste bys z toho mela neprijemnosti

jako že jsi na parkovišti zjistila že jsi ukradla balík plen a nešla jsi to doplatit? A často se ti stává, že omylem v kočáru něco bez zaplacení odvezeš a neřešíš? Už chápu, proč jsou matky s kočárama považovány za největší zlodějky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowDancer
13.1.19 21:08
@terinka4444 píše:
jako že jsi na parkovišti zjistila že jsi ukradla balík plen a nešla jsi to doplatit? A často se ti stává, že omylem v kočáru něco bez zaplacení odvezeš a neřešíš? Už chápu, proč jsou matky s kočárama považovány za největší zlodějky.

No, já to teda pochopila z celé této diskuse. Před spaním by mě fackovalo, že jsem se zachovala takto.
Zakladatelko, že ti malej zašantročil tričko do kočárku se stane. Ale šla bych to s velkou omluvou zaplatit. Nebo vrátit. Jsem fakt zaražená, příklad dětem jak z učebnice :zed:

• Citovat
  • Upravit
8037
13.1.19 21:09
@terinka4444 píše:

Tý jo,ale je to pravda. Když jsem dcerku ještě vozila v kočárku,tak mi kočár vždy v obchodě kontrolovali a já jsem si připadala jako blbec,tak teď už chápu proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
13.1.19 21:10

Nevracela bych to, je ta stovka nezruinuje, a jak píšeš že nemáš moc peněz a líbí se ti :nevim: spíš je divný že neměli u vchodu ty pípací rámy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
13.1.19 21:10
@zudina píše:

Prosím tě a jak se ti může stát, že zapomeneš z nákupního košíku vyndat balík plínek? 8o Tohle už je pro mě krádež jako hrom. Pro nakupování s kočárkem snad platí pravidla, že s prázdným košíkem pod kočárem vjedu do krámu a po vyskládání na pás je ten košík taky prázdný (případně nakupuju do plátěné tašky nebo síťovky na kočár a opět u pásu vyskládám všechno).
Opravdu nepochopím, jak se může v kočárku „ztratit“ balík plínek nebo láhev oleje. Ale už chápu, proč po mně s kočárkem pořád pokukovala ostraha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.19 21:12

Pracuju v knihkupectvi a musim rict, ze v kocarech nam rocne odjede knizek a knizek, od vedoucich uz mame pokyny mamky s kocarkama nespustit z oci, nektere jsou tak drze, ze neco plati a decko zatim v kocare skube knizku a kdyz na to upozornis, tak jejda, ja jsem si nevsimla, tu knizku nechceme :roll:
Anonym-prace

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.19 21:14

Ja nevim,zase se bojim,abych nepipala pri prichodu..Ono nekdy „pro dobrotu,na zebrotu“a muzu si jeste zavarit…Nekdy je lepsi neresit..Svedomi.me ale nehloda.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová