Vrátit, nebo nevrátit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.1.19 21:29

Jenze ja jsem zadne triko neukradla

• Citovat
  • Upravit
69235
13.1.19 21:31
@Anonymní píše:
Ono ty kocary…ja resim i to nakupovani..kam davat veci…davam to na boudu kocaru..ale to se tam toho moc nevejde…V kosi mam jine.veci a do tasky mi to pripada blbe davat…A to koukani.blbe na maminy jsem si tez vsimla..Tak.maji ale vymyslet nejaky system nebo kosiky na kocar

Proc oni, chceš na nakup s kočárkem, tvuj problem, ja tlačila kocar a kosik tahla za sebou. A co jako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.19 21:32

Kdyby mi to bylo total jedno,ani sem nepisu..A na druhou stranu je to jejich problem,maji to mit zajistene…Prosla jsem pokladnou a zaplatila nakup…U pokladny jsem byla dlouho,meli dostatek casu me zadrzet.

• Citovat
  • Upravit
69235
13.1.19 21:32
@Anonymní píše:

Jo, tak ho ukradlo tve dite, to je totez. Ukradla nebo nechtene odvezla bez zaplacení a nehodlám vratit ci doplatit je jedna a taz vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.19 21:33
@terinka4444 píše:
Proc oni, chceš na nakup s kočárkem, tvuj problem, ja tlačila kocar a kosik tahla za sebou. A co jako?
Meli by vyjit vstric vsem zakaznikum…nemluve o tom,ze nektere ulicky jsou barierove..
  • Citovat
  • Upravit
5040
13.1.19 21:35
@Anonymní píše:
Kdyby mi to bylo total jedno,ani sem nepisu..A na druhou stranu je to jejich problem,maji to mit zajistene…Prosla jsem pokladnou a zaplatila nakup…U pokladny jsem byla dlouho,meli dostatek casu me zadrzet.

Nene :lol: :lol: :lol: Tak tohle je už fakt vrchol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.1.19 21:35
@Anonymní píše:

TVL, to jsou argumenty, no ty máš dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
13.1.19 21:36
@Anonymní píše:
Meli by vyjit vstric vsem zakaznikum…nemluve o tom,ze nektere ulicky jsou barierove..

Hele ty v tom.mas stejně momentálně jasno bo pár stejnych tipů lidí ti to tu posvětilo,tak to.neres a příště aspoň dávej pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowDancer
@Anonymní píše:
Ono ty kocary…ja resim i to nakupovani..kam davat veci…davam to na boudu kocaru..ale to se tam toho moc nevejde…V kosi mam jine.veci a do tasky mi to pripada blbe davat…A to koukani.blbe na maminy jsem si tez vsimla..Tak.maji ale vymyslet nejaky system nebo kosiky na kocar

Zvláštní. Na mě nikdo blbě nekouká ani neměl nikdy problém. Když jsem jela do obchodu a měla v koši nákup z obchodu kde jsem byla před tím, nebyl problém se domluvit.
Ale jsem ráda, za tuto diskusi, protože až mě příště budou někde sekuriťáci skenovat, budu vědět že to není mnou. Fakt k pláči. :zed:

• Citovat
  • Upravit
16233
@Anonymní píše:

Jak neukradla? Jsi zákonný zástupce dítěte, které triko vzalo, tzn. plně přebíráš zodpovědnost za jeho činy. Fakt, že dítě nevědělo, co dělá, nijak nemění to, že triko bylo ukradené (opustilo obchod bez zaplacení ve tvém kočáře) a momentálně se nachází ve tvojí domácnosti.
Vzala bych při další návštěvě obchodního centra triko i s visačkou do ruky, a po vstupu do obchodu šla rovnou k pokladně, vysvětlila bych, doplatila. Ale ty tu chceš jen slyšet názory těch dalších zlodějek, že je to v pohodě a firmu to nepoloží.
Ono, co se divit, stejně tak přemýšlejí lidé i v případě zfalšovaných údajů pro dávky nebo daně, že to stát nepoloží. Prostě jsou lidé, kteří mají svědomí, a pak jsou ti druzí, ty patříš k těm druhým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
13.1.19 21:37
@Anonymní píše:

Ano, máš pravdu, je to jejich vina. Muzou si za to sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955

S kocarem jsem nosila kosik v ruce ( nebo vysunula rukojet ) a kocar druhou rukuo, popr vajicko jsem nasadila na vozik :nevim: NIKDY jsem si nedavala v marketu zbozi do spodniho kosiku na kocarku. Nevim co to je za mores.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040

@Celeste97 hmotnou odpovědnost má v dnešní době většina prodavaček. Minimálně na velkých inventurách, kde se rozhoduje třeba o půlročních bonusech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.1.19 21:39
@Anonymní píše:

Puvodne ne, jenze ted uz vis, ze jste pronesli tricko bez placeni. A kdyz ho nevratis/nezaplatis, tak to z tebe zlodejku dela. Ze neco dite pronese se stane, ale tak kvuli 100kc budes mit nervy az tam pujdes? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.19 21:40

Ne rozhodne.nepatrim k tem druhym…nehazej me do stejneho pytle…
Jen mi je trapne tam proste chodit to vracet…Ale mozna se zitra vzbudim a pro svou cestnost tam jak blbec pujdu..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová