Vrátit, nebo nevrátit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ShadowDancer
13.1.19 21:40
@Anonymní píše:
Kdyby mi to bylo total jedno,ani sem nepisu..A na druhou stranu je to jejich problem,maji to mit zajistene…Prosla jsem pokladnou a zaplatila nakup…U pokladny jsem byla dlouho,meli dostatek casu me zadrzet.

Takže tvoje krádež je jejich problém. O definici krádeže tě už tady obeznámily jiné. Masakr. :zed:

• Citovat
  • Upravit
13955
13.1.19 21:42
@Anonymní píše:
Ne rozhodne.nepatrim k tem druhym…nehazej me do stejneho pytle…
Jen mi je trapne tam proste chodit to vracet…Ale mozna se zitra vzbudim a pro svou cestnost tam jak blbec pujdu..

Proc trapne??? Naopak, ja myslim, ze kazdej normalni clovek to moralne fakt oceni. Dobry den, muj syn vcera odnesl tricko a ja si vsimla az doma, tak se omlouvame. - co je na tom trapnyho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.1.19 21:43

Tebe palej ty prachy co? + to, ze mas tricko zadax vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
13.1.19 21:44
@Celeste97 píše:
Nevracela bych to, je ta stovka nezruinuje, a jak píšeš že nemáš moc peněz a líbí se ti :nevim: spíš je divný že neměli u vchodu ty pípací rámy :think:

Ano parádní přístup. A víš, že mimo jiné často prodavačky hradí svým zaměstnavatelům manka při inventuře? Teda že se nestydíte, můžete to okecávat jak chcete, ale je to zlodějina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
13.1.19 21:46

Ježíš to je moralistek… :lol: triko si uz nech…ze nejake chybi zjisti az pri inventure s dalsima kradenyma vecma… na kamere te nikdo hledat nebude nevim kdo by sedel u toho a den po dni sjizdel zaznamy a sledoval komplet vsechny zakazniky… ale kdybys nasla kabelku tak tu doufam vratis :jazyk: a prcka nauc brat aspon bundy svetry…i kdyz nejak se zacit musi sikula :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
13.1.19 21:46

Kdyby ti v obchodě namarkovali o jedno triko za 100 víc ozvala by ses kdyby sis toho všimla doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
13.1.19 21:47

@Náměsíčná teď jsem to chtěla napsat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
13.1.19 21:49

Já jsem zas taková, že jsem další den hlásila i rohlík navíc, co snědli děti v obchodě den předtím a já si nevšimla…

Hold jsou jedni,, kteří na ostatní kašlou a nemají svědomí žádné a pak jsou ti, co mají svědomí i kvůli cizímu prdu.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
13.1.19 21:50
@Náměsíčná píše:
Kdyby ti v obchodě namarkovali o jedno triko za 100 víc ozvala by ses kdyby sis toho všimla doma?

to je konečně „příklad“ :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.19 21:51

@Šarlota4 ne..zase 100 me nezruinuje…

Asi je to spravny…pujdu tam,vysvetlim,omluvim se a.bud vratim ci zaplatim.Vedome jsem nic neukradla,ale mate pravdu,ze jsem zodpovedny zastupce,takze jsme to fakt slohli…Bylo by mi asi blbe tam priste chodit…
Kdyz mi prodavacka blbe vyda,taky se k tomu priznam,tohle je v podstate to same…
Snad to pochopi…Zaznam si ostatne muzou pustit…
Treba asoon zjisti,ze to nemaji dobre zabezpecene.

• Citovat
  • Upravit
7355
13.1.19 21:52
@Anonymní píše:
Kdyby mi to bylo total jedno,ani sem nepisu..A na druhou stranu je to jejich problem,maji to mit zajistene…Prosla jsem pokladnou a zaplatila nakup…U pokladny jsem byla dlouho,meli dostatek casu me zadrzet.

No to si láš srandu, měli mít zajištěné jo? 8o Myslíš třeba přivázané řetězem asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.19 21:56

@dedrichov ne ocipovane!!!a fungujici zarizeni

• Citovat
  • Upravit
7355
13.1.19 21:58
@Anonymní píše:
@dedrichov ne ocipovane!!!a fungujici zarizeni

Nene. Jakože co není očipované, to si může každý odnést? Ne ne, že ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.19 21:59
@dedrichov píše:
Nene. Jakože co není očipované, to si může každý odnést? Ne ne, že ne? 8o

Tak snad nejsi tak blba,abys to nepochopila!

• Citovat
  • Upravit
13.1.19 21:59
@Čičorečka píše:
@Jana206 já přece vím, že ho neukradla schválně. Ale odnesla si ho bez zaplacení. Nechtěně. Já bych ho prostě vrátila, stejně jako vrátím prodavačce peníze, když mi omylem vrátí víc. Prostě mi to udělá větší radost, než to zapřít a věc nebo peníze si nechat. Ale já jsem v tomhle divná, uznávám.
:palec: taky hlasuju pro vraceni :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová