Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zudina píše:
Me uz se nekolikrat stalo ze jsem zapomela vytahnout veci z kocarku na pult - takze napr z Billy jsem si odvezla balik pampersek, jiny den olej a par drobnosti.. zjistila jsem to na parkovisti u auta a fakt jsem to nebezela vracet. Kasli na tojeste bys z toho mela neprijemnosti
Aha, tak se ted vduchu omlouvam vsem tem sekuritakum, ktery se mi vzdycky povesej za paty, kdyz jedu s kocarem. Vzdycky jsem se tim citila hludoce urazena, ale jestli je pristup pulky maminek, co „nekradou“ takovyhle, + k tomu jeste nektere kradou zamerne, tak ty sekuritaky zacinam chapat. ![]()
To vrácení může dopadnout tak,ze prodavacka strčí tricko nebo stovku do kapsy a bude vysmata ![]()
Zakladatelko,neblbni. To tam vážně chces na zaklade této diskuze jít?
Balik plen,oleje nebo cokoliv provazeneho pravidelně je i na mě silné kafe,ale toto bych hodila za hlavu. Zaznamy nejdou videt z kazdeho uhlu a kontrolují se jen pri podezření. Tricko už bylo ze systemu vyrazeno.
Ja bych se nevracela ani kdybych zjistila doma,ze mi bylo namarkovano o stovku víc nebo špatně vráceno. Na pozdější reklamace není brán zretel.
V obou pripadech by se prostě stalo,příště bych si dala větší pozor.
Ikeu mame od seba 200km.zabudli nam nahodit 90eurovu kuchynku detsku pod stromcek. Zistili sme to po pol ceste, vratili sme sa a zaplatili ju. Sice sa na nas divali ako na idiotov, ale nikdy by som nemala z tej veci radost. Takze za mna - zaplatit, pripadne vratit. To, ze nemas peniaze ta neopravnuje rozmyslat nad tym, ze to tricko ukradnes…
Já si myslím, že madam pleny normálně vědomě ukradla. Když nakupuju pleny, tak to není velikostně ani cenové položka, která by mě netekla při placení ![]()
@Anonymní píše:
Je to proste jejich blbost..blbost obchodu,ze to nemaji zabezpecene..Ne,ze se automaticky budou krast trika ve velkem.No nic,moralistky se tu zase nasly…Ale vzdycky me dobela vytoci,jak vse hnes zvelici…
Triko vratim pro svou cest a priste prcka zkontroluji..
Nebo se Ti taky prodavacka v duchu vysmeje. V mnoha obchodech se může manipulovat s pokladnou jen pri nakupu,treba pri vrácení zboží v Lidlu se k tomu volá vedoucí prodejny.
@Anonymní píše:
Tak snad nejsi tak blba,abys to nepochopila!
Asi jsem. Vycházím z Tvých citací, na které jsem krátká. Napřed se oháníš, že to měli mít zabezpečené, nebo Tě zadržet, nebo to očipovat. Z toho to vyznívá, že když nebude mít zboží čip, tak přece nevadí, když se nezaplatí.
Co třeba zahradnictví nebo železářství? Tam to taky nevadí pronést nezaplacené zboží?
@Anonymní píše:
Ja nevim,zase se bojim,abych nepipala pri prichodu..Ono nekdy „pro dobrotu,na zebrotu“a muzu si jeste zavarit…Nekdy je lepsi neresit..Svedomi.me ale nehloda.
Pokud ho chces, muzes jim prinest jen kod, oni si namarkuji, ty zaplatis pokud ne idealni by bylo nechat triko treba v aute a jit se s nimi nejdriv domluvit. A jestli to ma pipak vidis, ne? Jestli to ma pipak, ktery nejde sundat, tak bych se vic bala, ze budu pipat, az ho budu mit na sobe…
@dedrichov píše:
Asi jsem. Vycházím z Tvých citací, na které jsem krátká. Napřed se oháníš, že to měli mít zabezpečené, nebo Tě zadržet, nebo to očipovat. Z toho to vyznívá, že když nebude mít zboží čip, tak přece nevadí, když se nezaplatí.
Co třeba zahradnictví nebo železářství? Tam to taky nevadí pronést nezaplacené zboží?
@malytlustyhroch píše:
Pokud ho chces, muzes jim prinest jen kod, oni si namarkuji, ty zaplatis pokud ne idealni by bylo nechat triko treba v aute a jit se s nimi nejdriv domluvit. A jestli to ma pipak vidis, ne? Jestli to ma pipak, ktery nejde sundat, tak bych se vic bala, ze budu pipat, az ho budu mit na sobe…
Nema.to pipak…ale co ja vim…kolikrat pipam.v obchode a kde nic,tu nic..
@Jana206 píše:
To vrácení může dopadnout tak,ze prodavacka strčí tricko nebo stovku do kapsy a bude vysmata
Zakladatelko,neblbni. To tam vážně chces na zaklade této diskuze jít?
Balik plen,oleje nebo cokoliv provazeneho pravidelně je i na mě silné kafe,ale toto bych hodila za hlavu. Zaznamy nejdou videt z kazdeho uhlu a kontrolují se jen pri podezření. Tricko už bylo ze systemu vyrazeno.Ja bych se nevracela ani kdybych zjistila doma,ze mi bylo namarkovano o stovku víc nebo špatně vráceno. Na pozdější reklamace není brán zretel.
V obou pripadech by se prostě stalo,příště bych si dala větší pozor.
jestli si tu stovku strčí prodavačka do kapsy, je to její morální problém. Nechat si triko a nezaplatit ho je zakladatelčin morální problém.
@Anonymní píše:
Nema.to pipak…ale co ja vim…kolikrat pipam.v obchode a kde nic,tu nic..
Jakoze jdu jen do obchodu a pipam..se mi jednou stalo
@Anonymní píše:
@Šarlota4 ne..zase 100 me nezruinuje…Asi je to spravny…pujdu tam,vysvetlim,omluvim se a.bud vratim ci zaplatim.Vedome jsem nic neukradla,ale mate pravdu,ze jsem zodpovedny zastupce,takze jsme to fakt slohli…Bylo by mi asi blbe tam priste chodit…
Kdyz mi prodavacka blbe vyda,taky se k tomu priznam,tohle je v podstate to same…
Snad to pochopi…Zaznam si ostatne muzou pustit…
Treba asoon zjisti,ze to nemaji dobre zabezpecene.
Vratila bych. Nekradu.
Vlastne se mi neco podobneho stalo s plavkami, ktere mi take byly dobre. Polozila jsem !nekolikery! cerne plavky na cerny kocar a odjela s nimi z kramu. Zapomnela jsem, ze je tam mam.
No jela jsem s nimi zpatky hned, jak jsem to zjistila.
Tady se kolikrát zakládají diskuse jen aby se něco zakládalo. Když o tom přemýšlíte v tomhle stylu, stejně ho nevrátíte. Zbytečná otázka. ![]()
@Anonymní píše:
Ja nevim,zase se bojim,abych nepipala pri prichodu..Ono nekdy „pro dobrotu,na zebrotu“a muzu si jeste zavarit…Nekdy je lepsi neresit..Svedomi.me ale nehloda.
Taky jsem se bala, abych pri prichodu nepipala. Ale nepipala jsem. Radeji jsem to riskla, nez abych byla zlodejka.
Je to proste jejich blbost..blbost obchodu,ze to nemaji zabezpecene..Ne,ze se automaticky budou krast trika ve velkem.No nic,moralistky se tu zase nasly…Ale vzdycky me dobela vytoci,jak vse hnes zvelici…
Triko vratim pro svou cest a priste prcka zkontroluji..