Vykání s tchánovci - nepřijali mě do rodiny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3910
29.7.13 17:43

Vykám jim, asi bych jim ani tykat nechtěla :nevim: Můj chlap mým rodičům tyká, ale oni jsou od něj jen o něco starší ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
@dandysek píše:
Ahoj, manžel si s mojí mámou potykal ve vinným sklípku, dali si pusu, řekli čau a bylo to. S máminým přítelem si vyká, je hodně starší, tykání mu nenabídl, ale jinak se spolu baví bez problému o všem.
Já tchyni vykám, ona mě tyká. Tykání jsem jí nenabídla, ona mi tyká tak nějak automaticky. Ale vzhledem k tomu, že se s tchyní tak nějak nesnášíme, mi to, že jí vykám vůbec nevadí. Svým způsobem mi to i vyhovuje a v podstatě i brzdí, abych ji kolikrát neřekla „Olinko, polib mi..“ s prominutím samozřejmě, myslím to obrazně.

Jo tak mě zacla tchyne taky tykat automaticky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831

@Jasněnkaa přesně tak, musím souhlasit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047

Vykám tchyni, tchan nabidl tykani jak se narodila vnoucata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
29.7.13 17:44

Já s tchánovci bydlím v jednom RD a vykáme si. Tykání bych nechtěla a ani bych na něj nepřistoupila. A vztahy máme korektní bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
29.7.13 17:45

Tak já taky vykám a teda rozhodně bych tykat nechtěla (a ani mi nebylo nabídnuto, takže tak :D )… A nevycházím s nima, prostě tchyni nemůžu vystát… Můj si s našima tyká od prvních minut a vychází s nima skvěle… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956

Ja si s nima taky vykam a jsem za to rada :) taky mam jejich syna a porodila jsem jim vnouce a nevadi mi to. Nemam tchyni rada a proto se mi libi ji vykat. Muj muz ma rad moji mamku a je rad ze mu tykani nabidla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
@Jasněnkaa píše:
Já nabídku na tykání od tchyně přijala asi po 15 letech :mrgreen: prostě mi to nešlo přes zobák. A hele lepší vykat, když tě nasere tak ji určitě neřekneš „vy jedna krávo“ ale při tykačce ti to vyklouzne ani nevíš jak ;)

Přesně tak :palec:, tento argument taky vždy používám, i když samozřejmě u nás nějaké takové titulování nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
29.7.13 17:46
@kaja7 píše:
Jo tak mě zacla tchyne taky tykat automaticky :P

Jo, mně taky začla tykat automaticky :cert: Ale tak mně bylo v době seznámení s jeho rodiči 17, takže jsem pro ně bylo holt mladý kuře, a jsem asi i teď :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
29.7.13 17:46
@jenny.fields píše:
Přesně tak :palec:, tento argument taky vždy používám, i když samozřejmě u nás nějaké takové titulování nehrozí.

no já ji tak taky neříkám, to bych si nedovolila. Radši s ní nemluvím vůbec :lol:

• Citovat
  • Upravit
134
29.7.13 17:47

Já si s nimi též vykám, partner si s mými rodiči tyká. Také se musím přiznat, že mi to v našem případě trochu vadí, nějak mi to prostě přijde nepřirozené. Oni to prostě berou jinak a na tom vykání si zakládají. :roll: /Což já v určitých případech také - ale to spíše v pracovních věcech apod./

Je to prostě věc názoru. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502

Nejsme svoji, takže trochu jiná situace, já vykám oběma, můj tyká mýmu taťkovi, mamce vyká… ale taťka nabízí tykání rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663

Přítel týká moji mamče a mému tátovi vyká, já tchánovcum vykám…Exka jim říká mami a tati… Já poctivě vykám, ale ani o to tykání nestojím po peti letech fakt ne… Ted se nám arodí prcek, tak třeba nabídnou, ale to uz nemám zájem já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
29.7.13 17:48

Koukám, kolik se tu zase sešli ženských, co se s tchyní moc nemusí. Jen mi nejde přes rozum, čím to je, že chlapi si povětšinou s tchyní rozumí líp než manželka s matkou manžela. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
29.7.13 17:48

Tchýni a jejímu partnerovi vykám, oni mi tykají. Jenže my si vykáme i s manželem mezi sebou, tak je to trochu ošemetné. Manžel mámě - své tchýni - vyká a ona mu taky. S mým tátou si ale tykají, naši spolu nežijou.
Edit: A tchýni mám docela ráda, stýkáme se celkem často. Sice si udržuju odstup, ale nemáme žádný problém.

Příspěvek upraven 29.07.13 v 17:50

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová