Vymazání uživatele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20916
15.2.11 16:46
Angua píše:
Všimla jsem si, že když hledám v uzavřené skupině podle uživatele, nenajdou se mi všechny jeho příspěvky ze všech diskuzí, které tam jsou… Aspoň mám ten pocit teda :oops: :lol:

Zjistím.

Adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.2.11 16:52
admin píše:
asha píše:
To je uskali internetu, je to kazdyho vec :nevim:

Ano, to jistě je, ale je v pravomocích administrátorů na stránce nastavit taková pravidla, která ochrání většinu od provokující menšiny.

Na chat se zeptám.

Adminka Tereza

Tak ja myslim, ze konkretne u vcerejsi diskuze livinky jsme si to tak nejak predaly mezi sebou. To je asi uhel pohledu, ja to vnimam jinak. :think: Daleko vic mne vadi provokujici mensiny v diskuzich, kde se neco opravdu resi.

A diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.2.11 16:55

Tak pokud se smaže livinka,tak mě mužete smáznout klidně taky a ještě znám dalších 10 lidí co jsou uplný magoři a taky bych je smázla :nevim: :nevim:
Smažte nás teda všechny,at je tady klid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
15.2.11 16:55
asha píše:
Daleko vic mne vadi provokujici mensiny v diskuzich, kde se neco opravdu resi.

Tam stačí příspěvky nahlásit jako nevhodné a já se tím proberu.

Adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.2.11 17:02
admin píše:
asha píše:
Daleko vic mne vadi provokujici mensiny v diskuzich, kde se neco opravdu resi.

Tam stačí příspěvky nahlásit jako nevhodné a já se tím proberu.

Adminka Tereza

Vsak uz jsme to spolu resily… ;) A fakt chapu, ze to neni jednoduchy, precist x stranek neceho,co jednoho nezajima a jeste byt nestranny. A pak taky ten uhel pohledu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
15.2.11 18:48

Já jen koukám teda..tolik nespokojenosti..Ale jo, Angu má pravdu - některé věci jsou tu fakt dlouhodobě na prd..Ale rozhodně necítím potřebu mít dokonalého vždy reagujícího 100% naladěného a spravedlivě chápajícího admina brilantního v rozpoznávání ironie, cynismu, lakonických příspěvků i IQ provokatérů..
Nikdo není dokonalý, obzvlášt nováček.
Mám pochopení.
Admine - nemáš to lehký, jsme banda slepic..kvok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
15.2.11 18:57

Celé až sem to číst nebudu, ale kdyby to někoho zajímalo: Livinka porušuje (dle mého soudu záměrně) pravidla diskusí (o napadání, provokování, o lhaní atd,…) a pokud ji admin smázne, chybět mi nebude.
Tereze fandím a nezávidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 19:16
sajinda píše:
anguo - Terka Ti viz. výše v podstatě odpověděla, proč jsi v té diskusi, co jsi dávala odkaz, nedostala odpověd.Tvůj dotaz byl technického rázu - terka tudíž odpověd rovnou nevěděla, to, kdy jí někdo z adminů, který má na starosti technickou stránku, odpoví, terka neovlivní. tak jsem myslela to, že je jednoduché kritizovat jednoho člověka, když do toho nevidíš. přijde mi, že jsi se právě tady pustila přímo do terky, já zase vidím to, že není jednoduché se všem zavděčit a dle toho, jak terka kam reaguje, mi přijde, že se právě snaží dělat maximum a proto mi Tvá kritika na její jméno přišla trochu podpásová. :think: :nevim:

Ale ne - mně šlo klidně i o odpověď „víme o tom, předám, pořešíme…“ nebo zjistit a do pár dnů napsat, co jsem zjistila. Nebo i ne, nebudem to teď řešit, takto to stačí. Chápeš, jakoukoli reakci, ať vím, že to někdo vůbec četl a jestli se s tím bude něco dělat nebo ne. Prostě jakákoli odpověď by mě uspokojila, abych věděla, jestli s tím mám prudit zas někde příště znova nebo ne :lol: :lol: :lol:

Takto jsem tam nějakou dobu nakukovala a dospěla k závěru, že to asi nikdo ani nečetl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
15.2.11 19:51

Ale ne - mně šlo klidně i o odpověď „víme o tom, předám, pořešíme…“ nebo zjistit a do pár dnů napsat, co jsem zjistila. Nebo i ne, nebudem to teď řešit, takto to stačí. Chápeš, jakoukoli reakci, ať vím, že to někdo vůbec četl a jestli se s tím bude něco dělat nebo ne. Prostě jakákoli odpověď by mě uspokojila, abych věděla, jestli s tím mám prudit zas někde příště znova nebo ne :lol: :lol: :lol:

Takto jsem tam nějakou dobu nakukovala a dospěla k závěru, že to asi nikdo ani nečetl :nevim:

Hele.. tak to teda kecáš, protože v jedné diskuzi s Tebou Tereza cosi řešila a Ty jsi ji na to konto psala, že se s ní nedá domluvit… že je asi hloupá a ještě sis rýpla, že hrnky jsou asi důležitější než Tvůj problém (tuším vyhledávání?).
Takže to teď neokecávej :lol:
U Tebe mě to docela překvapilo, narazila jsem na Tebe ve více diskuzích a působila jsi na mě právě docela fér (Ty mě znát nemůžeš, příspívám málo), takže proto mi to nedalo :think: .
No tož tak, to už by ode mě asi stačilo :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 21:57
Petisa píše:

Takto jsem tam nějakou dobu nakukovala a dospěla k závěru, že to asi nikdo ani nečetl :nevim:
Hele.. tak to teda kecáš, protože v jedné diskuzi s Tebou Tereza cosi řešila a Ty jsi ji na to konto psala, že se s ní nedá domluvit… že je asi hloupá a ještě sis rýpla, že hrnky jsou asi důležitější než Tvůj problém (tuším vyhledávání?).
Takže to teď neokecávej :lol:
U Tebe mě to docela překvapilo, narazila jsem na Tebe ve více diskuzích a působila jsi na mě právě docela fér (Ty mě znát nemůžeš, příspívám málo), takže proto mi to nedalo :think: .
No tož tak, to už by ode mě asi stačilo :-D .

Ale já si tě pamatuju, zas tak málo asi nepřispíváš (nebo možná ta fotka z Dinoparku mi utkvěla…) :wink:

Nerozumím, v čem kecám??? Napsala jsem tam kdesi asi něco ve smyslu, že se s adminkou nedá domluvit a narážela jsem tím na tu diskuzi o anonymech a záložkách - tam mi ta domluva přišla skutečně složitá, protože všichni volali po A a eMimino udělalo B, s komentářem, že teď je problém vyřešen, přitom nebyl - a bylo to jasné všem přítomným, kromě týmu eMimina (záměrně teda nejsem osobní, aby zas někdo neřekl). Když to řeknu po našem, tak to bylo jak mluvit do pňa :lol: :lol: :lol: Tam nešlo o žádné odpovědi, ale o zoufalé nepochopení situace, která byla několikrát vyložena a myslím, že dost jasně. Toto nevím, jak změnit, takže to jsem si spíš tak povzdechla.

„Kauza B“ (tedy úplně jiný případ) je odpovídání na problémy, kdy mi dlouhodobě přijde, že se odpovídá jenom na něco. Přirozeně si pamatuju nejvíc to, co se týká mě, to mi, doufám, nemůže nikdo zazlívat, že neukládám do hlavy každou pitomost. Tam poukazuju na to že je diskuze „co byste chtěli zlepšit / změnit“, napíše se 20 návrhů, ale odpoví se jenom na několik a to jsou většinou ještě provozní blbosti, které vyplývají z toho, že se daný uživatel ztratil v rozhraní. Pokud je nějaká pořádná připomínka, zůstane většinou bez odpovědi. Sice tedy, jak se ukázalo, je předána k řešení, ale snažím se říct, že by možná ty navrhovatele potěšilo, kdyby se jednou za čas vynořil někdo povolaný a řekl - toto, toto a toto jsou blbosti, to dělat nechceme, toto a toto zní dobře, pořešíme, toto a toto je možné ihned, zapracujeme. Stačilo by. Třeba programátor Radek to tak dělal, když se řešilo nové eMimino, přišlo mi to ideální a všeci byli spokojení, že nepíšou jenom tak do zdi.

Já nevím, stačí takto nebo to chceš ještě víc polopatě - třeba s obrázkama? :roll: :nevim: Rozhodně nemám zapotřebí nic okecávat, stojím si za tím, co jsem napsala. Jenom jsem možná byla v úvodu zbytečně adresná, za to jsem se už omluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
15.2.11 22:21

Si nerozumíme :lol:
Tohle Ti přece, Anguo, nikdo nebere a že se nereaguje až tak, jak by mělo, je pravda. To vidí spousta z nás.
Ale tohle je tu už dýl, takže předpokládám, že hlavním viníkem není Tereza, ale tak nějak všichni, kdo za emiminem stojí. Tyhle „problémy“ nevznikly jejím příchodem, rozumíš?
Ale jasně, vystupuje tu teď za tým ona, tak asi to „musela“ schytat. Ale upřímně si myslím, že od Tebe prostě dostala „nakládačku“ neprávem.

Tak jo, tak snad jsme si to vysvětlily a budem spokojené obě :-P .
Hele a obrázky nepotřebuju, to mě trošku podceňuješ :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 22:36

To jsem ráda, že nemusím malovat :mrgreen: Moc mi to nejde :lol:

Já si uvědomuju, že to prostě někdo odnesl - ale prostě mi přijde, že je to v poslední době horší - i jak byla ta diskuze o nesmyslném přejmenovávání diskuzí a tak vůbec. Ale přijde mi, že Tereza tu vystupuje jako nějaký tiskový mluvčí nebo co - nevím, jestli je to její oficiální „funkce“, ale jeslti jo, měla by to teda být ona, kdo tyhle věci s uživateli vykomunikuje tak, aby nebyli vytočení. A jestli jsou, tak je to její vina :mrgreen: (vtip) Ale když mně prostě přijde, že se ta oboustranná komunikace nějak míjí :nevim: Asi je to tím, že je tu fakt nováček, na druhou stranu se eMimino snaží prezentovat tak profesionálně, že bych nečekala, že budu muset takovou věc omlouvat. Včera se v nějaké diskuzi někdo rozčiloval, že na vítání občánků u nich koktal proslov nějaký chlap a ještě ho druhý omlouval, že je nový a teprve se to učí - a přišlo to všem příšerné, jak to tak můžou dělat. Jenže když mně to přijde podobné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.2.11 23:10

Holky dobrý večer, ráda bych připojila svůj názor na práci adminy. Pročítám emimino celkem pravidelně. Zajímají mě příspěvky hlavně o snažilkách. Bohužel jsem po přečtení příspěvků jedné nejmenované zjistila, že tu nehorázným a lživým způsobem pomlouvá nejen mého přítele, ale i mě a to po dobu min 3 let. Reagovali jsme na pár jejích příspěvků, žádali pomoc adminu, ale bohužel jsme byli smazáni kompletně, včetně zablokování přístupu z počítače. Podotýkám že pouze my, veškeré nepravdy od pisatelky tam byli ponechány. Takže jen na závěr: Všichni jsme si rovni, jen někteří jsou si rovnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 23:19
peťula72 píše:
Holky dobrý večer, ráda bych připojila svůj názor na práci adminy. Pročítám emimino celkem pravidelně. Zajímají mě příspěvky hlavně o snažilkách. Bohužel jsem po přečtení příspěvků jedné nejmenované zjistila, že tu nehorázným a lživým způsobem pomlouvá nejen mého přítele, ale i mě a to po dobu min 3 let. Reagovali jsme na pár jejích příspěvků, žádali pomoc adminu, ale bohužel jsme byli smazáni kompletně, včetně zablokování přístupu z počítače. Podotýkám že pouze my, veškeré nepravdy od pisatelky tam byli ponechány. Takže jen na závěr: Všichni jsme si rovni, jen někteří jsou si rovnější.

A důvod jste nějaký dostali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.2.11 23:28

Ahoj, důvod jsme bohužel nedostali. Stačilo jen to, že pisatelka nahlásila náš příspěvek jako nevhodný. My bohužel přispíváme jen velmi málo. Raději si pročítám příspěvky těch ostatních. Pisatelka je tu jako zasloužilá kecalka, tak předpokládám že to bylo nejsnažší smazat začátečníka. Dostali jsme pouze sz s upozorněním, že nemáme nijak reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová