Vymazání uživatele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3040
15.2.11 13:41

Tak se to tu opět začíná zvrhávat. To jsem nechtěla.
Nehádejte se. Já jsem jen chtěla vědět proč, to jsem se dozvěděla.

Myslím, že nemá cenu se zaobírat tím, proč už tady neni Lesina a je tady Terezka. je to dané.
Věřím, že Terka to nemá jednoduché. A prostě se s tím pere. Každá z nás by se s tím prala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
::
BohunkaP píše:
Na jednu stranu se tady spousta z Vás bije za uživatelku, která píše naprosté bláboly, jde jí jedině o rozpoutávání hádek a jak se říká „nevidí si do úst“… na druhou stranu tu pak další skupina uživatelek zakládá diskuse na téma „jak odlišit reálné situace od vymyšlených“…Řekla bych, že si můžeme vybrat. Obojí nejde. Admini nemůžou zároveň tolerovat blábolící a rádoby vtipkující uživatelky, které si jednoznačně svou situaci vymýšlejí podle nálady, a zároveň se snažit udržovat situaci na emiminu co možná nejblíž realitě.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315

Lesina je uz v pracovnim procesu a tudiz emimino nestiha- deticky odrustaji a ma uz jine starosti.

Mne tady taky chybi, ale je fakt, ze se to tu hodne omladilo- proste MY Stare paky uz moc nepiseme- teda ja jeste mam male batole, ale taky to neni jak zamlada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
15.2.11 13:43
admin píše:
livinka píše:
tak nejsem smazana, ale mam uzamknutou diskusy, co docela nechapu, kdyz se tam jeste ani nikdo „nepral“…

Ano, pochopila jsem, že Ti jde právě o to, aby se někdo „pral“. Ale o to zase nestojím já.

Adminka Tereza

No já myslím že zrovna o to livinka nestojí, ale už jen její samozná existence některé uživatelky vytáčí, a ty si neodpustí peprnější vyjádření … a pak nastane mela a ze zcela nevinné a trochu hloupé diskuze je bitka mezi půlkou emimina :D

Livinko - pojď půjdeme i založit diskuzi plnou nesmyslů, blábolů, divných názorů a tak vůbec … Terezko můžem???

• Citovat
  • Upravit
5468
15.2.11 13:44
BohunkaP píše:
Na jednu stranu se tady spousta z Vás bije za uživatelku, která píše naprosté bláboly, jde jí jedině o rozpoutávání hádek a jak se říká „nevidí si do úst“… na druhou stranu tu pak další skupina uživatelek zakládá diskuse na téma „jak odlišit reálné situace od vymyšlených“…

Já se třeba ani náhodou nezastávám Livinky, zmíněná diskuze byla její první, kterou jsem četla, a to až na základě této o vymazání uživatele.. Takže ta holka je mi úplně šumák, ať psala cokoliv…

Ale vadí mi přístup admina ve stylu, nejdřív tě smažeme, a pak tě konataktujeme… Prosím, každý má respektovat pravidla, pokud se adminům zdá, že je překročil, mají na to plné právo a mohou se chovat podle toho. Ale z jejich strany by také nějaká pravidla měla být aplikována, ne?
Tj. minimálně logický postup. Píšeš blbost, admin tě konaktuje a upozorní, že překračuješ pravidla, nebo že se mu něco nezdá. Ty se buď stáhneš a všechno je OK, nebo to vyhrotíš a jedeš… Ale aby někoho nejdřív smazali, a pak si to s ním začali vysvětlovat, načež ho znovu „zprovoznili“? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 13:46
Petisa píše:
Teda nedá mi to a musím napsat, že trochu (víc) respektu a slušnosti by to ze strany Angui chtělo.
Jak si můžeš dovolit takhle mluvit s adminem?
Ne, že by to byl polobůh a já bych se z něj měla připo*rat, ale kristova noho… 8-o .
Jako Tvé narážení, jak je nechápavá a hloupá už hraničí spíše s Tvou drzostí a neomaleností!
Se trošku zamysli :roll:!

Abych měla respekt k adminovi, potřebuju mít pocit, že má přehled, dokáže řešit věci s nadhledem rozumně, v rámci možností spravedlivě. Tyto věci bohužel zatím u nové adminky nevidím, z mého pohledu vidím chaos. Lesina tohle třeba podle mě uměla, proto jsem ji respektovala.

Pokud po mně chceš, abych si někoho vážila jako admina, musí se jako admin chovat - musí si to zasloužit. Druhá věc je, vážit si někoho, jako člověka - ale na to zas málokoho tady znám dost dobře :nevim:

Prostě u mě musí být autorita opodstatněná - ne, že blba označí ua generála a já mu budu líbat nohy, protože má „funkci“ (přirovnání, nevztahovat na nikoho :wink: ).

A Anguy - když už - teď o tom píšu, jak se to skloňuje :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
15.2.11 13:47

bohunko, tak teď se musím livinky zastat. je tedy fakt, že diskuse, které založila, jsou na ranu. Ale to je prostě o tom, že se nevyjádří dostatečně dobře. pak v průběhu diskuse to napravuje. A proč si tohle můžu dovolit tvrdit? Protože jsem s livinkou v uzavřené skupině a tam se vyjadřuje celkem normálně. Myslím si, že kolikrát jí mozek jede daleko rychleji, než prsty na klávesnici a tak píše a píše. A je z toho blábol, který pak na dalších 20ti stránkách upravuje do normálu.
Jenomže to je o tom, číst pořádně všechny příspěvky bez emocí. Tož ani mě pořádně nejde. ze začátku jsem na ní měla také najeto, ale pak jsem si řekla, že raději dřív poznám, než odsoudím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
15.2.11 13:47
andela píše:
admin píše:
livinka píše:
tak nejsem smazana, ale mam uzamknutou diskusy, co docela nechapu, kdyz se tam jeste ani nikdo „nepral“…

Ano, pochopila jsem, že Ti jde právě o to, aby se někdo „pral“. Ale o to zase nestojím já.

Adminka Tereza

No já myslím že zrovna o to livinka nestojí, ale už jen její samozná existence některé uživatelky vytáčí, a ty si neodpustí peprnější vyjádření … a pak nastane mela a ze zcela nevinné a trochu hloupé diskuze je bitka mezi půlkou emimina :D

Livinko - pojď půjdeme i založit diskuzi plnou nesmyslů, blábolů, divných názorů a tak vůbec … Terezko můžem???

hele ja uz takove mam asi 4 :DDDD

(vtip) :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
15.2.11 13:58
lemaz píše:
bohunko, tak teď se musím livinky zastat. je tedy fakt, že diskuse, které založila, jsou na ranu.
lemaz píše:
Protože jsem s livinkou v uzavřené skupině a tam se vyjadřuje celkem normálně.

99% z nás s ní v uzavřené skupině není.

Jak píšeš - diskuse, které založila, jsou „na ránu“. Není povinností nikoho čekat, zda se zakladatelka na dalších dvaceti stranách vyjádří a postupným doblábolováním uvede situaci na jakousi míru. Kdyby to takto dělal každý, můžeme to e-miminu rovnou zabalit…

Diskutování kdekoli, na jakémkoli serveru a o čemkoli má určitá pravidla a kdo je není schopen (nebo ochoten) dodržovat, diskutovat nemůže. To není cenzura, to je běžná věc ve všech oblastech života. Co neumím (nebo nechci umět), to nemohu dělat.

Nicméně, ano, samozřejmě souhlasím, že stejně tak admini by měli dodržovat nějaký postup a pravidla, jak s problémovými uživatelkami nakládat… Ne jen tak, jak se jim to zrovna zazdá příhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
15.2.11 14:01
BohunkaP píše:
lemaz píše:
bohunko, tak teď se musím livinky zastat. je tedy fakt, že diskuse, které založila, jsou na ranu.
lemaz píše:

Jak píšeš - diskuse, které založila, jsou „na ránu“. Není povinností nikoho čekat, zda se zakladatelka na dalších dvaceti stranách vyjádří a postupným doblábolováním uvede situaci na jakousi míru. Kdyby to takto dělal každý, můžeme to e-miminu rovnou zabalit…

Diskutování kdekoli, na jakémkoli serveru a o čemkoli má určitá pravidla a kdo je není schopen (nebo ochoten) dodržovat, diskutovat nemůže.

Nicméně, ano, samozřejmě souhlasím, že stejně tak admini by měli dodržovat nějaký postup a pravidla, jak s problémovými uživatelkami nakládat… Ne jen tak, jak se jim to zrovna zazdá příhodné.

Já vím, že to není povinnost čekat, ale kdo chce a má čas, tak si počká. A utřídí si názor.
No, rozpoutala jsem tady něco, co jsem nechtěla. Asi půjdu něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.2.11 14:01
BohunkaP píše:
lemaz píše:
lemaz píše:

Diskutování kdekoli, na jakémkoli serveru a o čemkoli má určitá pravidla a kdo je není schopen (nebo ochoten) dodržovat, diskutovat nemůže. To není cenzura, to je běžná věc ve všech oblastech života. Co neumím (nebo nechci umět), to nemohu dělat.

Opět :potlesk: asi jsme tu jen dvě,které sdílejí tento názor :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
15.2.11 14:02
momi33 píše:
BohunkaP píše:
lemaz píše:
lemaz píše:

Opět :potlesk: asi jsme tu jen dvě,které sdílejí tento názor :-?

tak mi holky, prosím řekněte, čím livinka porušila pravidla? Asi jsem fakt natvrdlá, ale nevím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
15.2.11 14:06

lemaz, tu diskuzi jsem nečetla, ale když si přečteš její příspěvky, taky z toho cítím jen rozpoutat válku. Prostě ženské, které nemáte co dělat,tak sedněte k PC a třeba se poperte.

A nezlob se, emimino beru jako odreagování v dobrém slova smyslu, taky sem někdy chodím čerpat věcné informace. Nemám čas číst slovo od slova každou diskuzi a studovat někoho, jak to myslel apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.2.11 14:11

lemaz, precitala som tu diskusiu a myslim, ze nicim, len niektore zenske tu su proste precitlivele a zacali sa do nej navazat hned od zaciatku- vymazala by som skor ich prispevky ked uz silou mocou sa musi nieco mazat :roll:

diskusia mi prisla uplne normalna, brala som ju s lahkou nadsazkou, ale ocividne si niektore diskutuje vyslovene hladali zamienku na pohadanie sa.

livinka je uletena a rada provokuje, ale ak niekomu vadia hadky, tak pomoc jednoducha: staci NEPISAT.

takze mili admini, ak chcete udrzovat diskusiu v norme, tak mazte tych tych, co odbiehaju od temy a nie tych, co temy zakladaju.

lebo od zaciatku sa minimalne riesila livinkina otazka, hlavne si prisla vacsina zien do nej kopnut.

ja by som mazala ine prispevky a uzivatelky, napr. toto:

ivinko ty si obycajny rozmazleny fracek.. sebecke decko co este nedospelo..
a na to co si spravila nemas ani to najmensie pravo.. zobrat dietatu otca a otcovi dieta len preto ze ty si nevyburena pipina ..
takym ako ty by dieta nemali nechat.. podla toho co pises, by jednoznacne mal sud pridelit dieta otcovi ..
vravi sa ze bozie mlyny melu pomaly ale isto , ked na teba dojde rada tak sa budes asi hrozne divit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
15.2.11 14:16

Angua – Ráda bych Ti ráda vysvětlila moji pozici, na stránkách působím od prosince, a tudíž jsem tu vlastně nováček, prošla jsem si školením, zkoukla pravidla, zjistila si, jak řešit aspoň ty nejčastější problémy, ale každý den vyskočí pár těch neočekávaných. Snažím se je řešit objektivně ve vztahu ke všem uživatelkám eMimina a přitom daný problém řešit subjektivním přístupem. Sbírám návrhy a náměty inovací z diskusí a předkládám je dále a doufám, že se na stránkách brzy objeví a problémy se vyřeší. Mrzí mě, že máš pocit, že je se mnou „nemožné se inteligentně domluvit“ a „vytáčí Tě (má) lidská hloupost“. Z Tvých komentářů týkající se mé osoby z posledních dní jsem pochopila, že Ti jaksi nesedím. Že bys dané situace řešila mnohem lépe, znale a s větším přehledem. Nebudu Tě přemlouvat o opaku, třeba by tomu bylo opravdu tak. Chápu, že to tu Lesina měla pod palcem, ale bylo to dané také tím, že tu dlouhou dobu působila, což je má prvotní nevýhoda.

Ohledně dnešní zamknuté diskuse jsem postupovala obvykle – zobrazím si uživatelku, projdu její příspěvky, založené diskuse a vidím, že většina jsou témata prvoplánově založená k provokaci ostatních a zamčená. Do toho jsem spatřila v diskusi upozornění, že si uživatelka děla ze všech srandu, že je jí 15 atd. Zmíněnou první diskusi jsem našla (ale opravdu nemám čas a energii pro sto stránek, napsaných pro dlouhou chvilku zakladatelky) a její citovaný příspěvek v ní. Z preventivních důvodů dle politiky eMimina diskuse směřující k hádkám, urážkám a osobním výpadům uzamykáme (viz kouření, očkování, chodítka atp.) a máme na to právo. Sama livinka uvedla, že nechápe, proč je téma zamknuté, když se to tam ještě „nepralo“.

A ač respektuji právo svobodného slova, děje se tak na stránkách, které se řídí určitými pravidly. Není cílem stránek, aby zde uživatelky dělaly pouze cukrbliky a ťu ťu ťu, jak zde někdo psal, ale ani z nich nechceme mít útočiště provokatérek, které si tímto způsobem potvrzují svou vlastní identitu. Diskutovat a předkládat rozlišné názory je na stránkách naopak vítáno, ale k tomuto je zapotřebí umu argumentace, jenže livince jde jen o odezvu (její zmiňovanou „odlišnost“ a důvody k ní řešit nehodlám). Diskusi jsem tedy uzamkla, smazala bych uživatelku a měla bych klid, místo toho jsem se rozhodla zjistit její pohled na věc. A pak se rozjela diskuse zde…

Domnívám se, že si z tohoto příspěvku vezmou podstatné ti, kteří o to stojí. Přesvědčovat ty další, by byla sisyfovská práce.

Adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová