Vymazání uživatele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1713
15.2.11 14:17

Jsem pro nemazání, pokud se mě na to ovšem někdo ptá, že jo.. :think:
Pokud nejde o urážky, ale jen se diskutuje, tak proč mazat? Diskuzní fórum kde se nesmí diskutovat…? :think:
Já si u těch zmiňovaných diskuzí jen v duchu myslím svoje a když se mi to zdá uhozené, nereaguju.
Spoustu jiných ale téma „o ničem“ tak nadchne, že aspoň nemají čas prudit jinde a to by mělo být dobře, né špatně.
Taky jsem to nepochopila, to uzamčení. Provokace je jedna věc, tento zvláštní způsob demokracie je věc druhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 14:18

Já se nezastávám Livinky, ale jde o ten princip. Byla tady diskuze (jasně o ho*ně :wink: , ale takových tu je… ), která byla uzamčená kvůli záležitosti poměrně staré, notabene vyřešené. Jinak na té diskuzi nebylo co zamykat. A ještě bylo vyhrožováno uživatelce smazáním, která vlastně žádná pravidla neporušila - což se nakonec teda nestalo.

Prostě mě (no nebojím se to říct :lol: ) vyděsilo, že by se něco takového tady snad mělo praktikovat běžně.

Těžko přece můžu mazat diskuze a uživatele jenom proto, že „se mi zdá“, že se chce pohádat. To je totiž dost subjektivní pocit a hraničí to s diktaturou :lol: Můžu číhat a až se to pohádá, tak dobré - zamknu smažu, potrestám, rozšlapu klávesnice a usekám prsty, ale AŽ se to stane - ne dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
15.2.11 14:20
Angua píše:
Petisa píše:
Teda nedá mi to a musím napsat, že trochu (víc) respektu a slušnosti by to ze strany Angui chtělo.
Jak si můžeš dovolit takhle mluvit s adminem?
Ne, že by to byl polobůh a já bych se z něj měla připo*rat, ale kristova noho… 8-o .
Jako Tvé narážení, jak je nechápavá a hloupá už hraničí spíše s Tvou drzostí a neomaleností!
Se trošku zamysli :roll:!

Abych měla respekt k adminovi, potřebuju mít pocit, že má přehled, dokáže řešit věci s nadhledem rozumně, v rámci možností spravedlivě. Tyto věci bohužel zatím u nové adminky nevidím, z mého pohledu vidím chaos. Lesina tohle třeba podle mě uměla, proto jsem ji respektovala.

Pokud po mně chceš, abych si někoho vážila jako admina, musí se jako admin chovat - musí si to zasloužit. Druhá věc je, vážit si někoho, jako člověka - ale na to zas málokoho tady znám dost dobře :nevim:

Prostě u mě musí být autorita opodstatněná - ne, že blba označí ua generála a já mu budu líbat nohy, protože má „funkci“ (přirovnání, nevztahovat na nikoho :wink: ).

A Anguy - když už - teď o tom píšu, jak se to skloňuje :wink: :lol:

No když někdo někde začíná, tak s ním budu mít trochu trpělivosti. A nezačnu mu po prvních (možných!) nezdarech a tápání naznačovat, jak blbě se mu vede a ještě takovým povýšeným tónem :roll: .
Prostě mi přijdeš drzá, ale můj názor :nevim: .
Dál si ťukej, co chceš, jen jsem měla potřebu to říct.

Lemaz,
sorry… nechala bych si to do jiné diskuze, všimla jsem si přístupu AnguY (ať je uspokojena dle vzoru :jazyk: ) k admince Tereze už jinde, ale čekala jsem, jestli se takhle bude vyjadřovat i dále a nedalo mi to.
Nechci se hádat, to absolutně. Jen mě to bije do očí.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.2.11 14:24

no, ja suhlasim s tym, ze zamykat sucasnu diskusiu na zaklade starej je trosku irelevantne.

takze odteraz, ked livinka zalozi hocijaku diskusiu bude zamknuta, pretoze adminka vychadza zo subjektivneho a nepodlozeneho pocitu, ze diskusia ma provokovat?

ako nezaujata citatelka emimina otvorene hlasam, ze som zakladajuci prispevok tej diskusie vcera precitala, ked este nebol ziadno komentovany a neprisiel mi nicim provokativny ani zaujimavy. keby som vedela, ze sa to tak zhrnie, urcite by som si diskusiu dala do sledovanych :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
15.2.11 14:26

napsala jsi to sice hezky ale i tak jsem nedoslasa senam diskusy, o cem muzu psat..... neni efektivnejsi mazat prispevky „provokaterek“ neza zamykat diskusy, jak uz tady bylo zminovano?

To tady nenajdu temu o koureni ani o choditkach jen protoze jsou tady jedinci kteri nejsou ochotni akceptovat jiny nazor a zijou jenom podle knížky? (o tom jsem uz taky psala a neminim se k tomu vracet)

to ze nekdo zije, jedna, a uvazuje jinak jak „zbytek sveta“ jeste nemusi znamenat ze to dela spatne.....

a ja nikoho nepremlouvam ani nenutim brat názory… , ale nemyslim si ze je na miste VSECHNY moje diskuse uzamknout, ale ty jsi zrejme jineho nazoru… :D

dobre preju hezky den nebavi me to :-))
Lívie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
15.2.11 14:31
soldi píše:
no, ja suhlasim s tym, ze zamykat sucasnu diskusiu na zaklade starej je trosku irelevantne.

takze odteraz, ked livinka zalozi hocijaku diskusiu bude zamknuta, pretoze adminka vychadza zo subjektivneho a nepodlozeneho pocitu, ze diskusia ma provokovat?

ako nezaujata citatelka emimina otvorene hlasam, ze som zakladajuci prispevok tej diskusie vcera precitala, ked este nebol ziadno komentovany a neprisiel mi nicim provokativny ani zaujimavy. keby som vedela, ze sa to tak zhrnie, urcite by som si diskusiu dala do sledovanych :jazyk:

No tak já zase naopak musím říct, že i ten první příspěvek mi provokativní přišel. Bez ohledu na to, kdo by ho napsal to podle mýho nejlepšího přesvědčení provokativní bylo. Stejně jako kdybych já napsala o tom, že chci odejít z manželství, protože muž přišel domů o hodinu dřív než řekl a bez dárku k Valentýnu, přestože věděl, že já pro něj dárek mít budu. Nebo tak něco. Někdo by napsal, že jsem kráva nebo přecitlivělá, někdo ať si to rozmyslím a čím dál bych reagovala, že prostě já chci dokonalý vztah a včasné příchody a dárky, tím víc by to provokativní bylo. Podle mýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 14:31
admin píše:
Angua – Ráda bych Ti ráda vysvětlila moji pozici, na stránkách působím od prosince, a tudíž jsem tu vlastně nováček, prošla jsem si školením, zkoukla pravidla, zjistila si, jak řešit aspoň ty nejčastější problémy, ale každý den vyskočí pár těch neočekávaných. Snažím se je řešit objektivně ve vztahu ke všem uživatelkám eMimina a přitom daný problém řešit subjektivním přístupem. Sbírám návrhy a náměty inovací z diskusí a předkládám je dále a doufám, že se na stránkách brzy objeví a problémy se vyřeší. Mrzí mě, že máš pocit, že je se mnou „nemožné se inteligentně domluvit“ a „vytáčí Tě (má) lidská hloupost“. Z Tvých komentářů týkající se mé osoby z posledních dní jsem pochopila, že Ti jaksi nesedím. Že bys dané situace řešila mnohem lépe, znale a s větším přehledem. Nebudu Tě přemlouvat o opaku, třeba by tomu bylo opravdu tak. Chápu, že to tu Lesina měla pod palcem, ale bylo to dané také tím, že tu dlouhou dobu působila, což je má prvotní nevýhoda.

Ohledně dnešní zamknuté diskuse jsem postupovala obvykle – zobrazím si uživatelku, projdu její příspěvky, založené diskuse a vidím, že většina jsou témata prvoplánově založená k provokaci ostatních a zamčená. Do toho jsem spatřila v diskusi upozornění, že si uživatelka děla ze všech srandu, že je jí 15 atd. Zmíněnou první diskusi jsem našla (ale opravdu nemám čas a energii pro sto stránek, napsaných pro dlouhou chvilku zakladatelky) a její citovaný příspěvek v ní. Z preventivních důvodů dle politiky eMimina diskuse směřující k hádkám, urážkám a osobním výpadům uzamykáme (viz kouření, očkování, chodítka atp.) a máme na to právo. Sama livinka uvedla, že nechápe, proč je téma zamknuté, když se to tam ještě „nepralo“.

A ač respektuji právo svobodného slova, děje se tak na stránkách, které se řídí určitými pravidly. Není cílem stránek, aby zde uživatelky dělaly pouze cukrbliky a ťu ťu ťu, jak zde někdo psal, ale ani z nich nechceme mít útočiště provokatérek, které si tímto způsobem potvrzují svou vlastní identitu. Diskutovat a předkládat rozlišné názory je na stránkách naopak vítáno, ale k tomuto je zapotřebí umu argumentace, jenže livince jde jen o odezvu (její zmiňovanou „odlišnost“ a důvody k ní řešit nehodlám). Diskusi jsem tedy uzamkla, smazala bych uživatelku a měla bych klid, místo toho jsem se rozhodla zjistit její pohled na věc. A pak se rozjela diskuse zde…

Domnívám se, že si z tohoto příspěvku vezmou podstatné ti, kteří o to stojí. Přesvědčovat ty další, by byla sisyfovská práce.

Adminka Tereza

No jo, právě proto, že jsem někde nová, tak si nejdřív zjistím, jak to bylo a pak začnu někomu vyhrožovat mazáním, ne? Víc lidí tam psalo, že to přece myslela v žertu, proč už jsi to teda nehledala? Ta diskuze se nemusela akutně zamykat, počkalo by to.

Jo aha, ono je podstatou práce admina mít klid? Tak to jsem to vždycky chápala úplně špatně :roll: :lol:

Nejde o to, jestli mi sedíš nebo ne - neznám tě, třeba bys mi jako člověk seděla. Ale jako admin na mě působíš zmateně - sorry :nevim: Třeba se vypracuješ, to je v pořádku, začínáš a beru to, ale vadí mi např., že se odpovídá jenom na některé problémy (možná si je poznačíš, ale to tazatel neví, že…) - to s tím, jestli je někdo začátečník nebo ne, nesouvisí. A působí to hodně blbě, to mi věř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
15.2.11 14:32
livinka píše:
napsala jsi to sice hezky ale i tak jsem nedoslasa senam diskusy, o cem muzu psat..... neni efektivnejsi mazat prispevky „provokaterek“ neza zamykat diskusy, jak uz tady bylo zminovano?

A od života chceš taky seznam toho, co se smí? Nebo se spokojíš se zákony, které jen zakazují to negativní? A říkají ti sankce za to? Tady jsou pravidla jasně daná. Pokud nevíš, ptej se. Pokud je porušíš, bude diskuse zamčená, ty upozorněná nebo zablokovaná.

Pro mě jasné. Transparetní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 14:34
Petisa píše:
Angua píše:
Petisa píše:
Teda nedá mi to a musím napsat, že trochu (víc) respektu a slušnosti by to ze strany Angui chtělo.
Jak si můžeš dovolit takhle mluvit s adminem?
Ne, že by to byl polobůh a já bych se z něj měla připo*rat, ale kristova noho… 8-o .
Jako Tvé narážení, jak je nechápavá a hloupá už hraničí spíše s Tvou drzostí a neomaleností!
Se trošku zamysli :roll:!

Abych měla respekt k adminovi, potřebuju mít pocit, že má přehled, dokáže řešit věci s nadhledem rozumně, v rámci možností spravedlivě. Tyto věci bohužel zatím u nové adminky nevidím, z mého pohledu vidím chaos. Lesina tohle třeba podle mě uměla, proto jsem ji respektovala.

Pokud po mně chceš, abych si někoho vážila jako admina, musí se jako admin chovat - musí si to zasloužit. Druhá věc je, vážit si někoho, jako člověka - ale na to zas málokoho tady znám dost dobře :nevim:

Prostě u mě musí být autorita opodstatněná - ne, že blba označí ua generála a já mu budu líbat nohy, protože má „funkci“ (přirovnání, nevztahovat na nikoho :wink: ).

A Anguy - když už - teď o tom píšu, jak se to skloňuje :wink: :lol:

No když někdo někde začíná, tak s ním budu mít trochu trpělivosti. A nezačnu mu po prvních (možných!) nezdarech a tápání naznačovat, jak blbě se mu vede a ještě takovým povýšeným tónem :roll: .
Prostě mi přijdeš drzá, ale můj názor :nevim: .
Dál si ťukej, co chceš, jen jsem měla potřebu to říct.

Lemaz,
sorry… nechala bych si to do jiné diskuze, všimla jsem si přístupu AnguY (ať je uspokojena dle vzoru :jazyk: ) k admince Tereze už jinde, ale čekala jsem, jestli se takhle bude vyjadřovat i dále a nedalo mi to.
Nechci se hádat, to absolutně. Jen mě to bije do očí.

:mavam:

Jo, takový názor má hodně lidí, i v práci jsem byla požádána, abych s dotazy chodila až po poradě :wink: Ono je to totiž nepříjemné, když tě někdo upozorní na tvoje chyby, nedejbože, když má ještě náhodou i pravdu. Ale domnívám se, že je to ve výsledku i mnohem přínosnější, než když si tady budeme všechny psát, jaké jsme báááječné a strašně se milujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
15.2.11 14:35
janine24 píše:
soldi píše:

ako nezaujata citatelka emimina otvorene hlasam, ze som zakladajuci prispevok tej diskusie vcera precitala, ked este nebol ziadno komentovany a neprisiel mi nicim provokativny ani zaujimavy. keby som vedela, ze sa to tak zhrnie, urcite by som si diskusiu dala do sledovanych :jazyk:
No tak já zase naopak musím říct, že i ten první příspěvek mi provokativní přišel. Bez ohledu na to, kdo by ho napsal to podle mýho nejlepšího přesvědčení provokativní bylo. Stejně jako kdybych já napsala o tom, že chci odejít z manželství, protože muž přišel domů o hodinu dřív než řekl a bez dárku k Valentýnu, přestože věděl, že já pro něj dárek mít budu. Nebo tak něco. Někdo by napsal, že jsem kráva nebo přecitlivělá, někdo ať si to rozmyslím a čím dál bych reagovala, že prostě já chci dokonalý vztah a včasné příchody a dárky, tím víc by to provokativní bylo. Podle mýho.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.2.11 14:37

janine24, ale tak ked Ti prisiel provokativny a rozculujuci, tak zatvor diskusiu a nezucastnuj sa.

ak precitas nieco, co Ti pride provokujuce a zapojis sa, tak z mojho pohladu sa chces nezmyselne hadat, alebo sa velmi nudis.

mne to proste nestalo za vyjadrenie, tak som to zatvorila. a to iste by som ocakavala od vsetkych dalsich, co sa tam tak strasne pohorsovali. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 14:38
janine24 píše:
livinka píše:

A od života chceš taky seznam toho, co se smí? Nebo se spokojíš se zákony, které jen zakazují to negativní? A říkají ti sankce za to? Tady jsou pravidla jasně daná. Pokud nevíš, ptej se. Pokud je porušíš, bude diskuse zamčená, ty upozorněná nebo zablokovaná.

Pro mě jasné. Transparetní.

Jj, jasné to je. A který bod teda porušila Livinka, že byla její diskuze uzamčena? A nesmí zakládat „další podobné“?

https://www.emimino.cz/…se/pravidla/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
15.2.11 14:39

Myslím,že uzamčení tamté diskuze bylo OK,Zase by to byla 100 stránková diskuze o ničem :roll: Adminka se asi unáhlila( s mazáním celé Livinky),už to napravila tak nechápu zase tenhle hon na čarodejnici 8-o

Lemaz- jen nevím co jsi čekala,když založíš tuhle diskuzi.Tohle si měla vyřídit Livinka sama.Ona měla být vymazána :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
15.2.11 14:41
Jo, takový názor má hodně lidí, i v práci jsem byla požádána, abych s dotazy chodila až po poradě :wink: Ono je to totiž nepříjemné, když tě někdo upozorní na tvoje chyby, nedejbože, když má ještě náhodou i pravdu. Ale domnívám se, že je to ve výsledku i mnohem přínosnější, než když si tady budeme všechny psát, jaké jsme báááječné a strašně se milujeme.

Ono je upozornění a upozornění… nemusím nutně někomu naznačovat, že je vůl jen proto, že udělal „možnou“ chybu.
On totiž vůbec být vůl nemusí…
Myslím, že si pleteš slušnost s lezením do zadku.
Přínosné je někomu říct - hele, tohle děláš blbě, než někomu už poněkolikáté naznačovat, jak je hloupý a že se s ním nedá domluvit… dle mého.
To druhé mi zní jako urážení :nevim: .

No tož tak, ať se do toho víc nezamotáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
15.2.11 14:42

…nepohodlné zavřít, smazat, umlčet… :think: kdo to psal, že to není cenzura :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie