Vymazání uživatele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
15.2.11 15:17
andela píše:
terezko - mě třeba vytáčej neustálé dotazy s fotem těhutestu nakterém je prd vidět a spříznaky nepříznaky … kolikrát mám chuť napsat něco peprného či děvčata poslat do háje :D Ale což, je to jejich věc a nepletu se do teho ;)

Já jsem pro, aby se tyhle diskuze zrovna zamykaly, protože to je plýtvání časem diskutujících, kteří nedokážou stejně ten problém vyřešit. Pak chudáci musí chodit do té diskuze i 14 dní, než se přijde na to, že čárka dostatečně zesílila a je něco vidět na utz. Víte, kolik je to promarněného času? Kdyby se to zamykalo hnedka, tak by si uživatelky zakládání takových diskuzí rozmyslely rovnou, neplýtvaly časem nebohých spoludiskutujících a zařazovaly se pak až přímo do diskuzí se stejným termínem porodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
15.2.11 15:18
Petisa píše:
lemaz píše:
Teď jsem za blbce. A ostatní si tady vyřizují své problémy.

Jestli to bylo mířeno na mě, tak jsem se Ti omluvila, že to padlo zrovna na „Tvou“ diskuzi :nevim: .
Nevěděla jsem, že Tě to až tak rozlítostní :roll: .
Byl to je poznatek (rozhodně ne problém) a napsala jsem ho slušně :nevim: .

No tak radši pádím, neb tady nemůže už zřejmě nikdo nic.. zlatá uzamčená diskuze :huban: :mavam:

Nee, proboha, to nebylo přímo na tebe. jen tak povšechně. :mrgreen: Asi jsem to napsala blbě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
verenika píše:
andela píše:
christy píše:
Lizbeth píše:
Fandím Terezce :mavam:
Já taky :mavam: Livinka tady píše akorát bláboly a baví se jak jí ostaní na skočí a rozčilujou se,aniž by věděly jak to uní je doopravdy.A ona ztoho má akorát srandu :roll:
Vždycky založila nesmyslnou provokující diskuzi kde se to akorát pohádalo :-? :roll:
a napadlo vás někdy, že kdyby jste na ní nejlépe nereagovali vůbec, nebo jí např. k poslední diskuzi napsali jen třeba - dobřes udělala ;) … že bude mít po srandě?? :nevim:
Jenže promiň,k tomu se nedá napsat dobře jsi udělala 8-o 8-o

Možná spíš dobře ti tak :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
verenika píše:
andela píše:
christy píše:
Lizbeth píše:
Já taky :mavam: Livinka tady píše akorát bláboly a baví se jak jí ostaní na skočí a rozčilujou se,aniž by věděly jak to uní je doopravdy.A ona ztoho má akorát srandu :roll:
Vždycky založila nesmyslnou provokující diskuzi kde se to akorát pohádalo :-? :roll:
a napadlo vás někdy, že kdyby jste na ní nejlépe nereagovali vůbec, nebo jí např. k poslední diskuzi napsali jen třeba - dobřes udělala ;) … že bude mít po srandě?? :nevim:

preco nie? aha, ake lahke:
dobre jsi udelala.
:jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
15.2.11 15:20
verenika píše:
andela píše:
christy píše:
Lizbeth píše:

proč ne?? ;) :D na blbou otázku blbá odpověď ;)

• Citovat
  • Upravit
50725
15.2.11 15:23
lemaz píše:
verenika píše:
Myslím,že uzamčení tamté diskuze bylo OK,Zase by to byla 100 stránková diskuze o ničem :roll: Adminka se asi unáhlila( s mazáním celé Livinky),už to napravila tak nechápu zase tenhle hon na čarodejnici 8-oLemaz- jen nevím co jsi čekala,když založíš tuhle diskuzi.Tohle si měla vyřídit Livinka sama.Ona měla být vymazána :wink:
jenomže já jsme blbec, kterej když si myslí, že vidí nespravedlnost, tak se musí ozvat. :mrgreen:
mě ani tak nešlo o livinku jako takovou (uvedla jsem jí jako případ, který se zrovna stal). Šlo mi o to, jak se může smazat uživatel, u kterého nevidím ŽÁDNÉ porušení pravidel. A to jen proto, že se hodně vymyká myšlení nás všech.
Teď jsem za blbce. A ostatní si tady vyřizují své problémy.

Lemaz, jestli myslíš mě, tak se omlouvám, ale podle mě to dost souvisí - přijde mi to jako kapka v moři věcí, nad kterýma v poslední době jenom kroutím hlavou. Že je někdo nový, je sice fajn, ale eMimino se snaží vystupovat velice profesionálně, tak by to tu mělo podle toho vypadat. Já jsem schopná pochopit cokoli, ale vadí mi, když se to navenek prezentuje, jak je všecko zvládnuté a pod kontrolou, přitom tu X věcí nefunguje, na dotazy v diskuzích se pořádně neodpovídá, ale hlavně, že budou hrnky :roll: :palec:

Příspěvek upraven 15.02.11 v 15:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
15.2.11 15:24
Angua píše:
janine24 píše:
livinka píše:
napsala jsi to sice hezky ale i tak jsem nedoslasa senam diskusy, o cem muzu psat..... neni efektivnejsi mazat prispevky „provokaterek“ neza zamykat diskusy, jak uz tady bylo zminovano?

A od života chceš taky seznam toho, co se smí? Nebo se spokojíš se zákony, které jen zakazují to negativní? A říkají ti sankce za to? Tady jsou pravidla jasně daná. Pokud nevíš, ptej se. Pokud je porušíš, bude diskuse zamčená, ty upozorněná nebo zablokovaná.

Pro mě jasné. Transparetní.

Jj, jasné to je. A který bod teda porušila Livinka, že byla její diskuze uzamčena? A nesmí zakládat „další podobné“?

https://www.emimino.cz/…se/pravidla/

Obsahující zavádějící informace? Nevím, nejsem právník. Ale provokovat tím, že založím diskusi implikující neobvyklé, provokativní nebo provokující myšlenkové pochody, na které není možné věcně reagovat? Ve smyslu hej, myslím si, že tráva je modrá, protože jsem pánbů a kdy ta moje modrá tráva bude s puntíkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
15.2.11 15:24
Angua píše:
andela píše:
terezko - mě třeba vytáčej neustálé dotazy s fotem těhutestu nakterém je prd vidět a spříznaky nepříznaky … kolikrát mám chuť napsat něco peprného či děvčata poslat do háje :D Ale což, je to jejich věc a nepletu se do teho ;)
Já jsem pro, aby se tyhle diskuze zrovna zamykaly, protože to je plýtvání časem diskutujících, kteří nedokážou stejně ten problém vyřešit. Pak chudáci musí chodit do té diskuze i 14 dní, než se přijde na to, že čárka dostatečně zesílila a je něco vidět na utz. Víte, kolik je to promarněného času? Kdyby se to zamykalo hnedka, tak by si uživatelky zakládání takových diskuzí rozmyslely rovnou, neplýtvaly časem nebohých spoludiskutujících a zařazovaly se pak až přímo do diskuzí se stejným termínem porodu :wink:

no já je ze zvědavosti otevřu, otočim oči v sloup a zavřu a víc se nestarám … ale já viděla test jen jednou no, a za prvé jsem si byla jistá výsledkem a za druhé jak píšou v návodu jsem ho dělala 14 dní po termínu očekávané MS :D .. mmch jsem chtěla vidět jak ty 2 čárky vypadaj naživo :D

• Citovat
  • Upravit
5533
15.2.11 15:26

Původně jsem se nechtěla do diskuze zapojovat, ale nějak mi to nedá.
Co se týče adminky Terky, tak je pravda, že je jiná než Lesina (teď to Tery nemyslím zle :kytka: ). Prostě mi, které jsme tady už nějaký ten rok jsme byly zvyklé na nějakou Lesininu metodu či taktiku a v podstatě patřila mezi nás. Ty jsi u nás nová, a řekla bych, že na nováčky se z počátku všichni dívají trošku skrz prsty. Práce admina musí být dost psychicky náročná a vyčerpávající. A i když občas mám výhrady k některým změnám nebo pravidlům, tak i přesto si myslím, že děláš co můžeš, aby to tady fungovalo. A věřím, že za pár měsíců už tady budeš oblíbená stejně tak, jako Lesina :wink: :wink: :wink:

A co se týče Livinky…
Přiznám se bez mučení, že je to holka zralá občas na ránu. Ale na druhou stranu jsou pro mě její témata fakt vzpruha. Když člověk celý den uklízí, běhá kolem dětí, vyřizuje objednávky a večer padne mrtvý únavou k počítači, tak se občas nějaká takováhle diskuze, hodí. Já prostě livinčiny diskuze čtu proto, abych se pobavila. Ano, holky se občas rafnou, ale to přeci k životu patří. A myslím si, že sem tam občas nějaká takováhle šílená diskuze není pro škodu.
Livinka je prostě jiná (možná není, možná si na to jen hraje), ale to přeci není důvod, proč jí mazat nebo uzavírat diskuze.
To tolik vadí, když se tady občas rozjede téma, u kterého se člověk pobaví? Mně vážně kolikrát zvedne náladu natolik, že jsem potom schopná pár hodin fungovat naprosto skvěle…
A mimochodem… Včerejší livinčino téma není zase až tak špatné. Ze začátku jsem jí sjela, obvinila z nezodpovědnosti nebo tak něco, už nevím přesně… Ale potom jsem o ní tak přemýšlela a ono je na tom jejím jednání i něco správného. Proč by měla být s někým, s kým je nespokojená? Když cítí, že je něco špatně, tak přeci nebude čekat doma, hádat se před děckem, řešit každou kravinu. Ona byla natolik silná, že se prostě sebrala, odešla a dokáže se postarat sama… Samozřejmě mám výhrady k tomu, jak odešla, ale málokterá z nás má takovou náturu, aby udělala rozhodnutí a za tím si stála :nevim: . A je mezi námi spousta mamin, které by v takové situaci tu její povahu nebo odvahu potřebovaly mít :nevim: :nevim: :nevim:

Nechci se livinky zastávat, asi bych takhle přemýšlela u každého, ale fakt se mi nelíbí, když jí hrozí vyhazov jen za to, že založí pár kontroverzních téma.
Pokud se její příspěvky někomu nelíbí, tak ať na ně prostě nereaguje a bude klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
15.2.11 15:31
andela píše:
verenika píše:
andela píše:
christy píše:
Lizbeth píše:
proč ne?? ;) :D na blbou otázku blbá odpověď ;)

Presne,nekdo to nedokaze a pak je tu sto strankova diskuze o prdu.Jen pro to,ze na nektere pusobi Livinka jak cervenej hadr na byka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 15:36
janine24 píše:
Angua píše:
janine24 píše:
livinka píše:
napsala jsi to sice hezky ale i tak jsem nedoslasa senam diskusy, o cem muzu psat..... neni efektivnejsi mazat prispevky „provokaterek“ neza zamykat diskusy, jak uz tady bylo zminovano?

A od života chceš taky seznam toho, co se smí? Nebo se spokojíš se zákony, které jen zakazují to negativní? A říkají ti sankce za to? Tady jsou pravidla jasně daná. Pokud nevíš, ptej se. Pokud je porušíš, bude diskuse zamčená, ty upozorněná nebo zablokovaná.

Jj, jasné to je. A který bod teda porušila Livinka, že byla její diskuze uzamčena? A nesmí zakládat „další podobné“?

Obsahující zavádějící informace? Nevím, nejsem právník. Ale provokovat tím, že založím diskusi implikující neobvyklé, provokativní nebo provokující myšlenkové pochody, na které není možné věcně reagovat? Ve smyslu hej, myslím si, že tráva je modrá, protože jsem pánbů a kdy ta moje modrá tráva bude s puntíkama?

A není zavádějící spíš uvádějící v omyl? Jsem si to teda vždycky myslela… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
15.2.11 15:41

Prijde mi trosku vtipne otirat se o adminku,protoze je jina a nova :lol: ,protoze i Lesina byla kdysi nova adminka,stari vlci to preci musi vedet :lol: .A kazdy si zvykl,zvykl si i na to,ze uz tu neni klid jako driv..

To je asi tak vse,co k tomu mohu,jinak uz tu bylo napsano vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
15.2.11 15:46

Adminko Terezo - nedej se odradit těmi negativními reakcemi! Taky se mi líbil Lesinin styl a nadhled - ty jsi jiná, ale rozhodně ne špatná. A nechápu některé (kterých si jinak pro jejich názory cením), že mají potřebu do tebe soustavně rýt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
15.2.11 15:46
Angua píše:
janine24 píše:
Angua píše:
janine24 píše:
livinka píše:

A není zavádějící spíš uvádějící v omyl? Jsem si to teda vždycky myslela… :think:

Vyhledala jsem definici. Zavádějící znamená mylný, nepřesný údaj, který ovlivňuje rozhodnutí v nesprávném směru („zavádí na špatnou cestu“) Nevím, jestli je to správné podle pravidel diskuse, ale pro mě to takhle ovlivňující je. Dávám informace, které mě nemají přivést ke správné odpovědi, protože sami informace prostě vylučují hledání objektivně správné odpovědi. Zakladatelka chce dokonalého muže, přestože její činy dokonalé nejsou… ale jak říkám neumím to správně definovat, možná neporušila přímo tohle pravidlo, jen z pravidel Emimina mi tohle příjde tomu nejpřesnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
15.2.11 15:51
janine24 píše:
Angua píše:
janine24 píše:
livinka píše:

:lol: :potlesk: :palec:

Nema cenu reagovat,ani psycho pomoc neni treba,tohle je proste Livincina dlouha(velmi dlouha)cesta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová