Výpomoc při hlídání dítěte - babička nechce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4263
15.3.16 19:40
@j.a.n.i1 píše:
@Silia A proto aby měli děti s prarodiči vztah je snad ti prarodiče musí hlídat? Naši třeba nehlídají, ale to přece neznamená, že se tam tak jednou týdně až 1 za 14 dní nezastavíme a nezablbnou si spolu, děti je znají, těší se na ně, mají s nimi vztah a nehlídání v tom nehraje žádnou roli.

Co je to zablbnout si z vnoučaty? :think: To neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.16 19:47
@Fofrník píše:
Co je to zablbnout si z vnoučaty? :think: To neznám.

Rejpale. :mrgreen: To byl určitě jen překlep. Kdybys tady měl komentovat všechny chyby, a že jich většina překlep není, nedělal bys nic jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
15.3.16 19:51
@Stánina píše:
Rejpale. :mrgreen: To byl určitě jen překlep. Kdybys tady měl komentovat všechny chyby, a že jich většina překlep není, nedělal bys nic jinýho.

To nebylo o překlepu ale lehká ironie. Jen jsem chtěl říct, že moje děti nějaké blbnutí s prarodiči neznají. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
15.3.16 19:52

@Stánina Jaký překlep? Já tam tuhle formulaci nemám, tak přemýšlím co tím bylo myšleno, asi si dnes sedím na vedení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
15.3.16 19:52

@Fofrník Jinak řečeno, až budete slavit stříbrnou, neřku-li zlatou svatbu, zamluvte si FAKT velkou hospodu/restauraci :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
15.3.16 19:55
@Fofrník píše:
To nebylo o překlepu ale lehká ironie. Jen jsem chtěl říct, že moje děti nějaké blbnutí s prarodiči neznají. :,(

Aha, díky za nakopnutí, :-( to mě mrzí. To naše jo, ač je samotné nechtějí, tak při návštěvě si s nimi hrají a řádí a já si v klidu udělám a vypiju kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.16 19:55
@j.a.n.i1 píše:
@Stánina Jaký překlep? Já tam tuhle formulaci nemám, tak přemýšlím co tím bylo myšleno, asi si dnes sedím na vedení…

už to vysvětlil. myslela jsem, žes to opravila, máš tam editaci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
15.3.16 19:56
@kattie píše:
@Fofrník Jinak řečeno, až budete slavit stříbrnou, neřku-li zlatou svatbu, zamluvte si FAKT velkou hospodu/restauraci :mrgreen: :mrgreen:

Myslím, že postačí můj skromný byteček. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.16 19:57
@kattie píše:
@Fofrník Jinak řečeno, až budete slavit stříbrnou, neřku-li zlatou svatbu, zamluvte si FAKT velkou hospodu/restauraci :mrgreen: :mrgreen:
školní jídelnu nebo závodku nejlíp :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
15.3.16 19:57

A jinak k věci - ne, není nutný vnoučata hlídat, aby si vytvořili vztah (moje maminka kvůli nemoci nehlídá vůbec), ale musí spolu trávit čas. A mně osobně teda i to pohlídání připadá jako normální, nesmí se to samozřejmě zneužívat ze strany rodičů dětí/dítěte. Ale pokud mě někdo z rodiny s malýma dětma poprosí o hlídání, a já můžu, tak vyjdu vstříc. V rodině mi to přijde normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
15.3.16 19:58
@j.a.n.i1 píše:
Aha, díky za nakopnutí, :-( to mě mrzí. To naše jo, ač je samotné nechtějí, tak při návštěvě si s nimi hrají a řádí a já si v klidu udělám a vypiju kafe.

No dneska bych to i pochopil (že by tu mou smečku nezvládla) ale ono to nebylo jiné ani dříve (v komornějším počtu). :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
15.3.16 20:00

@Fofrník To bydlíš na zámku někde, ne? :mrgreen: Si jen představ, děti, jejich partneři/manželé, jejich dětičky :mrgreen: Nás zdaleka tolik není, ale když se sejdeme - rodiče, a my děti s rodinama, stejně nás je 15 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
15.3.16 20:04

@Fofrník Hele, já mám 2 a stejně nechtějí… teď nám hlídali asi 3 hodiny, byli tam na to oba a bylo vidět, jak jsou rádi, že se jich zbaví :mrgreen: a i to pak máma komentovala, že je ráda, že něco takového nemá doma, že už by na to neměla… a to mám řekla bych celkem hodné a klidné děti 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.16 20:09
@j.a.n.i1 píše:
@Fofrník Hele, já mám 2 a stejně nechtějí… teď nám hlídali asi 3 hodiny, byli tam na to oba a bylo vidět, jak jsou rádi, že se jich zbaví :mrgreen: a i to pak máma komentovala, že je ráda, že něco takového nemá doma, že už by na to neměla… a to mám řekla bych celkem hodné a klidné děti 8)

ale Fofrník jich má trošku víc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
15.3.16 20:14
@Stánina píše:
ale Fofrník jich má trošku víc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taky psal/a, že nechtěli ani v komornějším počtu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit