Co mě čeká při výslechu na policii?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
585
18.11.13 13:34

Ten výslech myslím nebude nic hrozného. Pokud bylo podáno trestní oznámení, tak Policie žádá o vyjádření druhé strany. Předložíš důkazy a provede se zápis..

• načítám...
Uju
6750
18.11.13 13:34

Teda, ale mě se nezdá, že by si ženský„okradený“ šly stěžovat až takhle pozdě. Taky jsem se dostala do podobné situace (byla jsem v pozici okradené) na policajty jsem šla ve chvilku, kdy jsem se s chlapem nedohodla, ale hned-nečekala jsem ani měsíc. Předvolanej byl do týdne. Takže mě nejde do hlavy, proč až tak pozdě :think: :nevim:

• načítám...
1654
18.11.13 13:35

@Uju třeba z toho chtějí ještě něco vytřískat :think:

• načítám...
236

Husty, Zkusim to az budeme prodavat auto. Jo, chlape posli mi to na ucet. Auto ti pak privezu. Promin prodej auta - rozmyslen. Jsem na matersky, ale fakt ti budu to splacet. Penize jsme zkouseli vratit. Ps: Dovca byla mooc fajne. Zakladatelko tebe bych fakt nechtel potkat.

• načítám...
7626

Ja netvrdim, ze neudelala chybu- ale hned ji tady rozmaznout jak nejakou spinu zlodejskou. Nevime jak to bylo, tak proc hned tak z prudka :nevim: jisteze by se mi nelibilo, kdybych prisla o 3500kc,– ale ona je prece SPLACI- nesnazila se nicemu vyhnout :nevim: takze mi to opravdu prijde jako nestastne nedorozumeni…

• načítám...
Anonymní
@Uju píše:
Teda, ale mě se nezdá, že by si ženský„okradený“ šly stěžovat až takhle pozdě. Taky jsem se dostala do podobné situace (byla jsem v pozici okradené) na policajty jsem šla ve chvilku, kdy jsem se s chlapem nedohodla, ale hned-nečekala jsem ani měsíc. Předvolanej byl do týdne. Takže mě nejde do hlavy, proč až tak pozdě :think: :nevim:

Nevím! Ted si s paní smskuju, a ona že je vše v pořádku. Takže nechápu.

• Upravit
2562
@Etcetera78 píše:
I je zvláštní, že prodává dva iPhony, a na každý se najde zájemkyně se stejným scénářem - dobírka nedobírka, pošle prachy, souhlasí se splátkama :nevim: Podle prvního příspěvku mi to skoro přišlo, že v prodeji byl jeden iPhone a dvě dámy si ho chtěly koupit dohromady, ale pak zakladatelka psala, že šlo o dva přístroje…tož nevím

no přesně, to jsem psala taky, z jednoho jsou najednou dva…podle mě střelila jeden tel. dvakrát…jestli teda vůbec nebyl zcela fiktivní. To už nedopátrá nikdo, ale smrdí to podvodem. Na sto honů.

• načítám...
Anonymní
18.11.13 13:36
@svycarka píše:
Ja netvrdim, ze neudelala chybu- ale hned ji tady rozmaznout jak nejakou spinu zlodejskou. Nevime jak to bylo, tak proc hned tak z prudka :nevim: jisteze by se mi nelibilo, kdybych prisla o 3500kc,– ale ona je prece SPLACI- nesnazila se nicemu vyhnout :nevim: takze mi to opravdu prijde jako nestastne nedorozumeni…

Děkuji :|

• Upravit
17609
18.11.13 13:37

Myslím, že policii bude i zajímat, jestli si vůbec ty telefony vlastnila, takže bych si vzala i doklady od nich. Pokud ne, nebo jen jeden a necháš si poslat platbu za dva, tak je to evidentní podvod. Taky je bude zajímat, proč si dluh neumořila z prodeje. Upřímně policajti nejsou tak blbí, jak vypadaj ;)

• načítám...
Anonymní
18.11.13 13:38
@kadlina píše:
Myslím, že policii bude i zajímat, jestli si vůbec ty telefony vlastnila, takže bych si vzala i doklady od nich. Pokud ne, nebo jen jeden a necháš si poslat platbu za dva, tak je to evidentní podvod. Taky je bude zajímat, proč si dluh neumořila z prodeje. Upřímně policajti nejsou tak blbí, jak vypadaj ;)

Jenže já je již nemám. Partner od nás odešel před dvěmi měsíci :(
Prodávali jsme je společně, byli jeho a kupovali jsme si Samsungy.

• Upravit
639
18.11.13 13:38

Ano, ona nešťastně přehlídla, že má na účtě o sedm litrů víc. Chudinka. A dokonce je tak velkorysá, že to splácí po pěti stovkách. Tleskejme jí!

• načítám...
639
18.11.13 13:39

Takže jste je přecejen prodali? a někomu jinýmu? Jaká náhoda.

• načítám...
17565
18.11.13 13:39
@Anonymní píše:
Jenže já je již nemám. Partner od nás odešel před dvěmi měsíci :(
Prodávali jsme je společně, byli jeho a kupovali jsme si Samsungy.
čím dál tím líp
  • načítám...
4982
18.11.13 13:40

@svycarka jistě a hned dvakrát, nezapomeň, že ty ženy byly dvě, takže tady nejde o 3500 ale o 7000.- kč což už si myslm není tak málo a osobně jsem přesvědčená, že zakladatelka věděla co dělá, jen jí to neprošlo…

• načítám...
novo123
18.11.13 13:40

@svycarka nezlob se, ale utratit cizí peníze zlodějina je, můžeš tomu chyba říkat, jak chceš i ji politovat, ale faktem je, že si užila na cizí úkor :nevim: Bohužel ale při tomto typu prodeje člověk narazí na různé typy, zrovna včera se mi pozval pán na inzerát, kde prodávám postýlku (nafocená s vybavením za dva tisíce, které už je prodané) a pán se mě ptá, jestli ji za 600 prodávám se vším na té fotce :zed: :zed: :zed: každopádně když to vidím, tak ojetý drahý věci po netu radši ne :nevim:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák