Zlín a okolí

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
823
3.7.10 10:37

Ten obchod u Myslivny je super,kupovala jsem přes ně golfáč.Hlavně nekupujte na kvítkové(kočárky Zlín).Chlap má dluhy a od maminek jsem slyšela,že se tam na kočár dlouho čeká,než ho sežene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
3.7.10 11:14

Tak já naštěstí kočárek už mám jinak jsem pohodlná a vše víceméně řeším přes net :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
3.7.10 11:15

Jinak přeju hezkéd dopoledne dneska nám to zase venku peče :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
3.7.10 11:19
Nicki.Minaj píše:
Tak na paní doktorku Henčlovou jen tak nezapomenu.Je celkem necitlivá.Nosila(nevím jak teď)gelové nehty a po jejím vyšetření jsem to její hrábnutí cítila ještě 2 dny.Navíc v těhotenství jsem 2× ležela s vysokým tlakem a dalšími příznaky spojené s preeklampsií v nemocnici.Naposledy v 38-39tt a poslala mě právě Henčlová domů,že se to upraví a že mám za týden přijít.Jenže mně bylo doma strašně zle a byla jsem oteklá a tak mamka,protože se zná s mudr.Maule(což je 2. zástupce primáře)mně k němu objednala a už si mě tam nechali.Měla jsem tlak 160/110 a jela jsem okamžitě na císař,protože už byl snížený i průchod v pupečníku.Potom pěkně na Henčlovou nadával,že mně vůbec neměla pouštět domů a nechat mě tam až do porodu.Ona totiž chce vše rodit normálně a císaře moc nechce,jen když už je porod rozběhlý,ale nejde to.Znám holky co s ní mají dobré a špatné zkušenosti,ale osobně u porodu bych ji nechtěla.

No je fakt že Henčlová je se vším hned hotova co mě třeba zaraží že jako riziková těhule před rokem jsem potratila v 17tt a ještě s nemocnýma střevama beru dost léků mě třeba častěji nepošle na UTZ zda se prcek vyvíjí tak jak má velký UTZ se má dělat mezi 28 až 32 tt a já naněj jdu až ve 35tt myslím že kdybych zůstala u svoji gynekoložky (Huspeninová) tak mám větší kontrolu nad těhoitenstvím no jo holt Henčlová s rizikovkama dělá furt tak ji to přijde normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
3.7.10 12:19

Já jsem měla svoji doktorku na poliklinice,mudr. Plšková.Je to takový suchar :roll: Někdy měla dobrou náladu a někdy blbou.Kolikrát jsem měla strach se ji na něco zeptat.Taky vše dělala hrozně automaticky,tak už rutině,že by se mnou bůhví jak probrala moje těhotenství to nehrozilo.Ale jinak byla pečlivá a hned jak se jí něco nezdálo mě posílala do nemocnice.Tam mě vždycky měli v rizikovce měsíc a pak mě poslali zpět k mojí dokorce.Já jsem v těhotenství brala taky dost léků,léčím se s astmatem a v těhotenství se mi pěkně zhoršilo a taky že by mi dělala nějaké časté kontroly…Přitom ty kortikoidy v těch lécích jsou celkem svinstvo :cert: Někteří zaměstnanci zlínské porodnice,škoda mluvit.Taky sestry na novorozeneckém,co se po porodu starají o děti byly strašné.Zato ty co se starají o maminky byly super!!!A na rizikovce(lůžkovém) byli jak které.Ale jedna stará mě tam obzvlášť štvala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
3.7.10 21:46

Nicki taky beru kortikoidy :(
viděla jsem v profilu že jsi rodila loni v červenci ležela si tam i před porodem já tam ležela nějak od 25.6 až do 9.7 na rizikovém v 5 patře teřba jsme se tam potkali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
3.7.10 23:59
Nicki.Minaj píše:
Ten obchod u Myslivny je super,kupovala jsem přes ně golfáč.Hlavně nekupujte na kvítkové(kočárky Zlín).Chlap má dluhy a od maminek jsem slyšela,že se tam na kočár dlouho čeká,než ho sežene.

Fakt? Na Kvítkové mi právě příšel pan parádní, protože to byl jediný prodavač kočárků, který tomu dle mého názoru rozumí a dokáže poradit, když řekneš představy… I když uznávám, že u Myslivny jsem ještě nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
4.7.10 00:03
oliii píše:
Nicki.Minaj píše:
Tak na paní doktorku Henčlovou jen tak nezapomenu.Je celkem necitlivá.Nosila(nevím jak teď)gelové nehty a po jejím vyšetření jsem to její hrábnutí cítila ještě 2 dny.Navíc v těhotenství jsem 2× ležela s vysokým tlakem a dalšími příznaky spojené s preeklampsií v nemocnici.Naposledy v 38-39tt a poslala mě právě Henčlová domů,že se to upraví a že mám za týden přijít.Jenže mně bylo doma strašně zle a byla jsem oteklá a tak mamka,protože se zná s mudr.Maule(což je 2. zástupce primáře)mně k němu objednala a už si mě tam nechali.Měla jsem tlak 160/110 a jela jsem okamžitě na císař,protože už byl snížený i průchod v pupečníku.Potom pěkně na Henčlovou nadával,že mně vůbec neměla pouštět domů a nechat mě tam až do porodu.Ona totiž chce vše rodit normálně a císaře moc nechce,jen když už je porod rozběhlý,ale nejde to.Znám holky co s ní mají dobré a špatné zkušenosti,ale osobně u porodu bych ji nechtěla.
No je fakt že Henčlová je se vším hned hotova co mě třeba zaraží že jako riziková těhule před rokem jsem potratila v 17tt a ještě s nemocnýma střevama beru dost léků mě třeba častěji nepošle na UTZ zda se prcek vyvíjí tak jak má velký UTZ se má dělat mezi 28 až 32 tt a já naněj jdu až ve 35tt myslím že kdybych zůstala u svoji gynekoložky (Huspeninová) tak mám větší kontrolu nad těhoitenstvím no jo holt Henčlová s rizikovkama dělá furt tak ji to přijde normální

velký UTZ ve 28. - 32. tt??? Já jsem byla na Oskarovi ve 21. tt a nevím o žádném dalším větším… Nebo to tam chodí jen rizikovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
4.7.10 10:19

Co jsem slyšela od maminek na diskuzích,tak je dost zadlužený i to říkala mojí mamce známá v práci a dýl se tam čeká,asi to co ty mu dáš zálohu,tak ji doplatí k jiné dřívější zakázce a tak stále dokola.Já si kočárek vybrala v kamenné prodejně,okoukla jsem ho a vyzkoušela a pak ho objednala z internetu o třetinu levnější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
4.7.10 10:21

No ono je těch utz víc,já byla ve 12tt na oscarovi a pak okolo 20tt jsem byla na to druhém velkém.Oli nemyslíš náhodou ten,kde ti nahrají i to video???Tam se chodí v tomto rozmezí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
4.7.10 10:22
alein píše:
oliii píše:
Nicki.Minaj píše:
velký UTZ ve 28. - 32. tt??? Já jsem byla na Oskarovi ve 21. tt a nevím o žádném dalším větším… Nebo to tam chodí jen rizikovky?

jo to se už miminko měří odhad vžhy atd jinak všechny KO jsou tady vypsané http://maminky.eu/…hotenstvi-7/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
4.7.10 10:23

Dobré jsou i kočárky pod Moskvou u ČSOB,je tam slušný výběr všeho zboží;)

Oli:A doktor ti na ty léky nic neříká??Já jich taky brala dost a malý je zdravý šikula:) Je možné,že jsme se tam potkali,musím kouknout,jestli máš nějaké fotečky v albumu a třeba si budu pamatovat;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
4.7.10 13:35

Nicki kortikoidy postupně do porodu musím vysadit ovšem leky na střeva nemůžu ale prý to prochází placentou minimálně ale u kojení může být problém mohlo by mít malé průjem ale měla bych kvůli nemoci být víc hlídana ale snad bude taky vše v pořádku
Dala jsem pár fotek do albíčka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
4.7.10 15:06

Nocki, takže ty máš doma malého prcka a ještě čekáš další nebo ne?mě se moc líbí ten obchod u Myslivny,tam budu brát jak kočárek tak postýlku, a nad tím priorem, tam zase plýnky a vaničku.Já chodím ke Kudrnovi, a jsem s ním naprosto spokojená.Já teď jdu na kontrolu za týden a to mi bude dělat iultrazvuk, to budu po 32.týdnu.
Teda Nicki ty máš ale špatné zkušenosti s doktorama.Snad se to už spravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
4.7.10 21:58

Ahoj,muzu za Váma občas nakouknout???,

Nicky my se zname odjinud…

ja k dr henclove nemam ani slvoo proti,mozna tim,ze mam v porodce kamaradku doktroku, stara se hodne o rizikove tehulky,tak me ona sama k Henclovce predala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová