Zlín - maminky

• Fotoalbum (15)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
17.1.11 15:42

Ahojte holky, mě je 21 a mám 15měsíční Agátku a chodíváme do Galaxie je to tam pro ty prcky super. Nechtěla byste nějaká chodit s náma? Nebo procházky, nákupy, výlety apod? Agátka má moc ráda ostaní děti jenomže tady v okolí žádné kamarády nemáme. Jsme z JS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.5.11 15:53

Ahoj Editt,bydlím taky na JS a nemám tu žádnou kamarádku na procházky ještě tu moc lidí neznám nedávno jsme se přistěhovali.Mám skoro 18 měsíční holčičku,tak jestli budeš chtít napiš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
4.5.11 19:31

Ahoj holky, já už mám sice větší holčičku (brzy tříletou), ale klidně se projdeme či seznámíme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
1.9.11 08:40

Zdravím všechny maminky ze Zlína a případného okolí.

Chtěla bych Vám nabídnout pernamentku na aqua aerobic v Nekky Klubu na Jižních Svazích.

Koupila jsem si pernamentku na 5 vstupu, včera jsem byla poprvé a bohužel naposled - i když mě to hrozně bavilo, tak ze zdravotních důvodu musím skončit :zed:

Je to každou středu do 5.10.2012 od 19:40 na hodinu. 5 vstupů stálo 450Kč, zbývají 4 vstupy, prodám za 300. Kdyby jste některá měla zájem piště prosím SZ.

• Citovat
  • Upravit
378
1.9.11 15:47

Ahoj holky, je mi 24, máme 8 měsíční rošťandu…a před týdnem jsme se přestěhovali na JS. Nikoho tu neznáááám, a procházky samotnou mě nebaví;-) Jelikož ještě nechodíme na hřišťátka, tak ani nemáme moc příležitostí se seznámit :lol: Můžeme zajít na kafíčko, oběd nebo jen tak na prochajdu provětrat kočárky. Budu ráda za každou zprávu, díky! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.9.11 09:46

Ahojky … jsem take ze Zlina,ale zatim maminka cekatelka … :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
30.12.11 22:27

Ahoj holky! Já bych se ráda někdy na nějakou akci přidala, třeba zrovna do té Galaxie. Akorát bydlím naopačné straně, než jsou Jižní Svahy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
2.1.12 12:25

ahojky, mám tříměsíční holčičku a hledám maminku k procházkám s kočárkem na jižních svazích, najde se některá s podobně starým mimčem? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
16.2.12 21:44

Ahojky, přemýšlela jsem , že založím nějaké nové téma..jelikož jsou všude starší příspěvky :) ..nic aktuálního. No ale nakonec jsme se rozhodla , že to šoupnu sem ..tak snad se někdo ozve :).

Jmenuji se Míša a mám 7. měsíčního syna Matyase a chtěla bych poznat nějaké maminky ze Zlína ;)..zajít třeba s dětmi někam do mateřského centra, aby se děti socializovali, pohráli si spolu a my mohli pokecat a postěžovat si :-D .. Následně třeba chodit navzájem na návštěvy :)…to už ukáže čas.

Tak kdyby měl někdo zájem se s námi kamarádit ..já i Maty budeme moc rádi ;) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.2.12 19:15

Ahoj hlásím se k vám do skupinky jestli můžu :) jsem z Otrokovic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
20.2.12 19:44

Ahoj holky, ja pochazim z vesnice kousek od Zlina, doma mam skoro pulrocniho chlapecka a rada bych se k vam pridala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
20.2.12 19:46

Misha: ahoj :-) uz vite, jestli budes mit holcicku nebo chlapecka?..nebo to bude prekvapeni? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
20.2.12 20:21

Jééé vy jste mě potěšili :) ..jedna maminka mi psala zprávu, že bychom se mohlis sejít v herně za kostelem na JS , ale momentálně mě skolila chřipajzna..tak jsem jsem ráda, že lezu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
21.2.12 08:45

Nellisska: preju ti brzke uzdraveni, jen aby to nechytl Matysek! Muzu se zeptat,kde ve Zline bydlis, jestli na JS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
21.2.12 08:52

Pridavam se … :lol: .. jsem tez ze Zlina a mam tez Matyase … :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie