Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky, mě je 21 a mám 15měsíční Agátku a chodíváme do Galaxie je to tam pro ty prcky super. Nechtěla byste nějaká chodit s náma? Nebo procházky, nákupy, výlety apod? Agátka má moc ráda ostaní děti jenomže tady v okolí žádné kamarády nemáme. Jsme z JS
Ahoj Editt,bydlím taky na JS a nemám tu žádnou kamarádku na procházky ještě tu moc lidí neznám nedávno jsme se přistěhovali.Mám skoro 18 měsíční holčičku,tak jestli budeš chtít napiš
Ahoj holky, já už mám sice větší holčičku (brzy tříletou), ale klidně se projdeme či seznámíme. ![]()
Zdravím všechny maminky ze Zlína a případného okolí.
Chtěla bych Vám nabídnout pernamentku na aqua aerobic v Nekky Klubu na Jižních Svazích.
Koupila jsem si pernamentku na 5 vstupu, včera jsem byla poprvé a bohužel naposled - i když mě to hrozně bavilo, tak ze zdravotních důvodu musím skončit ![]()
Je to každou středu do 5.10.2012 od 19:40 na hodinu. 5 vstupů stálo 450Kč, zbývají 4 vstupy, prodám za 300. Kdyby jste některá měla zájem piště prosím SZ.
Ahoj holky, je mi 24, máme 8 měsíční rošťandu…a před týdnem jsme se přestěhovali na JS. Nikoho tu neznáááám, a procházky samotnou mě nebaví;-) Jelikož ještě nechodíme na hřišťátka, tak ani nemáme moc příležitostí se seznámit
Můžeme zajít na kafíčko, oběd nebo jen tak na prochajdu provětrat kočárky. Budu ráda za každou zprávu, díky! ![]()
Ahoj holky! Já bych se ráda někdy na nějakou akci přidala, třeba zrovna do té Galaxie. Akorát bydlím naopačné straně, než jsou Jižní Svahy ![]()
ahojky, mám tříměsíční holčičku a hledám maminku k procházkám s kočárkem na jižních svazích, najde se některá s podobně starým mimčem? ![]()
Ahojky, přemýšlela jsem , že založím nějaké nové téma..jelikož jsou všude starší příspěvky
..nic aktuálního. No ale nakonec jsme se rozhodla , že to šoupnu sem ..tak snad se někdo ozve
.
Jmenuji se Míša a mám 7. měsíčního syna Matyase a chtěla bych poznat nějaké maminky ze Zlína
..zajít třeba s dětmi někam do mateřského centra, aby se děti socializovali, pohráli si spolu a my mohli pokecat a postěžovat si
.. Následně třeba chodit navzájem na návštěvy
…to už ukáže čas.
Tak kdyby měl někdo zájem se s námi kamarádit ..já i Maty budeme moc rádi
!
Ahoj hlásím se k vám do skupinky jestli můžu
jsem z Otrokovic
Ahoj holky, ja pochazim z vesnice kousek od Zlina, doma mam skoro pulrocniho chlapecka a rada bych se k vam pridala ![]()
Misha: ahoj
uz vite, jestli budes mit holcicku nebo chlapecka?..nebo to bude prekvapeni? ![]()
Jééé vy jste mě potěšili
..jedna maminka mi psala zprávu, že bychom se mohlis sejít v herně za kostelem na JS , ale momentálně mě skolila chřipajzna..tak jsem jsem ráda, že lezu ![]()
Nellisska: preju ti brzke uzdraveni, jen aby to nechytl Matysek! Muzu se zeptat,kde ve Zline bydlis, jestli na JS…