Zlozvyky našich partnerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4118
28.4.11 11:33

:pankac: Všude je to stejný! :lol: :lol: :lol:
U nás:

• odcházíme/odjíždíme: já nakrmím malou, přebalím, nabalím věci/jídlo na celý den, obleču sebe, obě děti … a překvapeně se ozve: „Jééé, my UŽ jdeme?“ :zed: (nejlépe, když ON sám naplánoval odchod z bytu na třeba 9. hodinu a už je 9:05)
  • stříhání nehtů je neuvěřitelně zdlouhavá věc, nechápu. Já ostříhám nehty sobě a oboum dětem na rukách i na nohách … a chlap ještě nemá hotové ani nehty na rukou :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
28.4.11 12:40
Anonymní píše:
Tak jsem měla to „štěstí“ narazit na více diskuzí, kde má milá Lamiia s někým nebo něčím problém..Vesměs pořád ty samé řeči.
Lamiio,když je pro tebe ženská rasa takový poddruh (používám vlastní slova a je mi to úplně jedno), tak proč vůbec vstupuješ na takové portály jako je tento?Myslíš,že má některá zájem na tom,abys jí tady vysvětlovala, co dělá špatně a jaká je, když se tě na to navíc ani nikdo neptá. Promiň,ale třeba já bych o tak superdokonalý vztah se superdokonalým chlapem ,jakého nepochybně máš, vůbec nestála. A říkám tady snad,že žijete jako dva suchaři,kteří si před sebou v životě ani neuprdnou,protože by to bylo moc lidské? Ne.Žijte si jak chcete a my ostatní si s dovolením taky budeme žít podle svého a dokonce dokážeme vyvinout tolik inteligence,že uznáme samy za vhodné,co je pro nás přijatelné a co ne. Nevím,proč chceš tak vehementně předělávat model,který funguje už celá tisíciletí.Lidi se buď mají rádi nebo nemají, sedí si nebo nesedí..No nic,svůj názor si klidně měj,ale nech ostatním ten jejich.
(omlouvám se,že jsem psala kolektivně,ale snad se mnou budete souhlasit..a anonym pro to,že nechci riskovat nějaké moralizační SZ od paní Dokonalé)

SZ se neboj holka.. vždy moralizuji jen veřejně a bez anonymity.. dokonalí nejsme, to není nikdo.. suchaři už vůbec ne.. a vaše názory respektuji ;) nikde jsem nenapsala aby jste je měnili.. jen aby ste se nad tím zamysleli a právě protože tento model už „funguje“ tolik staletí možná by bylo dost boží ho obměnit..
Patriarchát v naší zemi „funguje“ též pár let a stojí to pěkně za h…o …věřim, že v tomto zažitém modelu by nidko nebyl proti aby se obměnil a vyzkoušel jiný.. tak pročtu by to mělo bejt jinak když vidím, že když sjme bývalý vztah měla taký jako máte vy… že sem se nechala vytočit vším co ten drban dělal a dodnes si na to vzpomenu a vzala bych ho tou zmíněnou pánvičkou.. proč si dál ničit nervy v jiném vztahu…
vidím, že přehlížení nesmyslů dává mému životu mnohem plnohodnotnější ráz… nějaké zbytečné urážky a vytáčky.. proč?…
o tomto dle mého život prostě není..
Proto své názory si nechte.. já vám je neberu ale mě neukamenovávejte za ty moje.. je to jen mou zkušeností osvědčené a proto si za tím stojím.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
28.4.11 12:43
ivous píše:
Lamilo nejsi ty chlap :lol: ?

Nejsem :mrgreen: ale možná vyrůstání mezi muži udělalo své.. toto ohledně svých názorů slýcham dost často ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
28.4.11 12:44
Anonymní píše:
Lamiia píše:
mě příjde, že jste k těm svým polovičkám zbytečně moc kritický… mám za to a pozoruji to nejen tu ale i ve svém okolí, že emancipace žen v 21.st se týká hlavně toho, že se snažíte přeměňovat muže na ženy..
pokud se nepřemění k vašemu obrazu tak jsou ve vašich očích špatní a vytáčí vás jejich přirozené vlastnosti..
znám pravý opak toho cotu píšete hned ve dvou domácnostech svých známých, kdy jsou ženy laxní a muži jsou přehnaně puntičkářští…
mají za to, že žena by se měla s koštětem v ruce už narodit poté od rána do večera stát u plotny a jen smejčit.. oni pořádek dodržují a taktéž vyžadují…
pokud vy jste takové, že vám u vašich to semtam bordelářství, či nějaký podivný opakující se pohyb, přepínání tv a pod. vadí..pak jste si zřejmě měli najít jiného.. existují takový.. však píšu, že jednoho takového mám doma.. než být vaším mužem a buď denně poslouchat jak sem blbý, že odhodím ponožky někde na zem když je to mou přirozeností, nebo si pak přečíst tu jak mě drahá polovička drbe s jinýma stejně malichernýma ženskýma…já vím, že občas žití vedle muže stejně tak jako ženy nemusí být zrovna jednoduché ale zamyslete se jestli si nervy neničíte uplně zbytečně samotné… to co píšete, že vás dovádí k šílenství mi přijde zkutečně jen jako důsledek neskonalé nudy ve vašich životech a hledání záminek k nervování vašich mužů…
tady neprisel nikdo pomluvat sve polovicky ale pobavit sa na zlozvykech…asi si to spatne pochopila a se svym puntou sa jen chlubis......kazda domacnost je jina a jestli tobe vadi kdo sem co pise tak proc to vse ctes.....

mě to nevadí :wink: jinak bych to nečetla a nekomentovala a vůbec tu přece nebyla :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
28.4.11 12:46
Mar__tanka1983 píše:

a doplnění ohledně lamiie: souhlasím s anonymní a mám pocit, že tu asi rčení o „kyselých hroznech“ sedí jak prd.l na hrnec :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.04.11 v 08:49
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
28.4.11 14:12

od zakladatelky

ahoj holky, tolik reakcí jsem ani nečekala. A u některých jsem se vyloženě pobavila. Některé jako by popisovali mého chotě :mrgreen:
Děkuju Vám moc za všechny reakce.
Jen co mě mrzí, že se vždycky najde někdo, kdo se prostě musí vmísit a dělat dusno (Lamiia), místo aby se buď přidal, pokud ho dané téma oslovilo a nebo, když ho toto téma nebaví nebo rozčiluje prostě odešel a nechal ostatní v klidu.
Toto téma jsem založila přesně z těch důvodů jak už holky (Rybana, Mína13 a spoustu jiných) psaly. Abychom se trochu odreagovaly, pobavily se a trochu se zasmály. Ne jako posměch našim partnerům nebo jejich pomlouvání. A pokud to někdo nechápe nebo nechce chápat, ať už třeba proto, že rád poučuje, nebo si prostě potřebuje tímto moralizováním zvyšovat sebevědomí, tak takového člověka je mi líto a byla bych moc ráda, kdyby dál neotravoval ostatní, kterým se téma líbí a mají k němu co říct.

Takže kočky, ještě jednou díky za reakce… jste suprové :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
28.4.11 14:15

Žere ohryzky od jablek a hrušek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
28.4.11 14:17

tak toto dělá moje ségra… to je na :pocitac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Len-til-kah píše: Žere ohryzky od jablek a hrušek.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
28.4.11 14:18

Zakladatelko: 100% souhlas :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

mishelka píše:
ahoj holky, tolik reakcí jsem ani nečekala. A u některých jsem se vyloženě pobavila. Některé jako by popisovali mého chotě :mrgreen:
Děkuju Vám moc za všechny reakce.
Jen co mě mrzí, že se vždycky najde někdo, kdo se prostě musí vmísit a dělat dusno (Lamiia), místo aby se buď přidal, pokud ho dané téma oslovilo a nebo, když ho toto téma nebaví nebo rozčiluje prostě odešel a nechal ostatní v klidu.
Toto téma jsem založila přesně z těch důvodů jak už holky (Rybana, Mína13 a spoustu jiných) psaly. Abychom se trochu odreagovaly, pobavily se a trochu se zasmály. Ne jako posměch našim partnerům nebo jejich pomlouvání. A pokud to někdo nechápe nebo nechce chápat, ať už třeba proto, že rád poučuje, nebo si prostě potřebuje tímto moralizováním zvyšovat sebevědomí, tak takového člověka je mi líto a byla bych moc ráda, kdyby dál neotravoval ostatní, kterým se téma líbí a mají k němu co říct.Takže kočky, ještě jednou díky za reakce… jste suprové :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
28.4.11 14:26

i se šťopkou? Po tom mojem totiž z jablka nezbyde nic. A přitom potkan si tak rád smlsne na ohryzku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
28.4.11 14:29
lleennttiillkkaa píše:
i se šťopkou? Po tom mojem totiž z jablka nezbyde nic. A přitom potkan si tak rád smlsne na ohryzku.

Ne, jedinou šťopku nechá. Zato žere i naše ohryzky, nejenom svoje. A vůbec jídlo, co necháme, už jsem se naučila nepodávat mu nic, aby to vyhodil, příp. někdy závodíme, jestli já dřív doběhnu ke koši, anebo on mi to dřív vezme z ruky, aby to mohl sníst.
Ale jinak nechat ho pozlatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
28.4.11 14:33
Len-til-kah píše:
lleennttiillkkaa píše:
Ne, jedinou šťopku nechá. Zato žere i naše ohryzky, nejenom svoje. A vůbec jídlo, co necháme, už jsem se naučila nepodávat mu nic, aby to vyhodil, příp. někdy závodíme, jestli já dřív doběhnu ke koši, anebo on mi to dřív vezme z ruky, aby to mohl sníst.
Ale jinak nechat ho pozlatit.

tak můj chlap je zvyklý dojídat po mně, ale nevezme si nic po klukovi, prý do toho naslinal :D
Jo a ještě jedna ošklivá vlastnost. S klidným srdcem jí prošlý jídla. Třeba 3 dny prošlej salám :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
28.4.11 14:55
EvušeŠ píše:
  • ten můj nechává všude parátka. Ale údajně je tam má pouze odložené :-)
  • vždy při odchodu a nejraději už u výtahu musí nutně na wecko.
  • někdy se chová jak ženská s menzes! a to fakt nesnáším :cert: !!!!!!
  • když má nějaké to pivko navíc, tak stále opakuje co už řekl. Nebo když uklízí, tak si u toho pořád povídá.(a tohle dám sem, to vyhodím atd…)

na druhou stranu tohle vše musím hodit za hlavu, protože mám také spoustu zlozvyků

např. všude nechávám nedopité pet lahve. Nebo si po sobě hned neuklidím po jídle. Obča jsem dost líná, takže ho poprosím jestli mi nemůže něco podat a přitom sedí vedle mě :oops: a myslím, že by toho bylo ještě víc :-)

a co vy ? máte taky zlozvyky, které očividně vaše muže vytáčí??? -

mojeho hrozne vytaci ze nezaviram vrsky od lahvy ani od sklenek…jen je tam prilozim :lol: a ze piju mleko z krabice :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.11 14:58
Anonymní píše:
Tak jsem měla to „štěstí“ narazit na více diskuzí, kde má milá Lamiia s někým nebo něčím problém..Vesměs pořád ty samé řeči.
Lamiio,když je pro tebe ženská rasa takový poddruh (používám vlastní slova a je mi to úplně jedno), tak proč vůbec vstupuješ na takové portály jako je tento?Myslíš,že má některá zájem na tom,abys jí tady vysvětlovala, co dělá špatně a jaká je, když se tě na to navíc ani nikdo neptá. Promiň,ale třeba já bych o tak superdokonalý vztah se superdokonalým chlapem ,jakého nepochybně máš, vůbec nestála. A říkám tady snad,že žijete jako dva suchaři,kteří si před sebou v životě ani neuprdnou,protože by to bylo moc lidské? Ne.Žijte si jak chcete a my ostatní si s dovolením taky budeme žít podle svého a dokonce dokážeme vyvinout tolik inteligence,že uznáme samy za vhodné,co je pro nás přijatelné a co ne. Nevím,proč chceš tak vehementně předělávat model,který funguje už celá tisíciletí.Lidi se buď mají rádi nebo nemají, sedí si nebo nesedí..No nic,svůj názor si klidně měj,ale nech ostatním ten jejich.
(omlouvám se,že jsem psala kolektivně,ale snad se mnou budete souhlasit..a anonym pro to,že nechci riskovat nějaké moralizační SZ od paní Dokonalé)

naprosto souhlasim a taky dam radeji anonym :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
7142
28.4.11 14:59
EvušeŠ píše:
  • ten můj nechává všude parátka. Ale údajně je tam má pouze odložené :-)
  • vždy při odchodu a nejraději už u výtahu musí nutně na wecko.
  • někdy se chová jak ženská s menzes! a to fakt nesnáším :cert: !!!!!!
  • když má nějaké to pivko navíc, tak stále opakuje co už řekl. Nebo když uklízí, tak si u toho pořád povídá.(a tohle dám sem, to vyhodím atd…)

na druhou stranu tohle vše musím hodit za hlavu, protože mám také spoustu zlozvyků

např. všude nechávám nedopité pet lahve. Nebo si po sobě hned neuklidím po jídle. Obča jsem dost líná, takže ho poprosím jestli mi nemůže něco podat a přitom sedí vedle mě :oops: a myslím, že by toho bylo ještě víc :-)

a co vy ? máte taky zlozvyky, které očividně vaše muže vytáčí??? -

jeeje těch je:-) sem děsně náladová, chvíli v poho a pak když řekne jtń trochu neco co se mi nelíbí pošlu ho třeba i kamsi :-? naštěstí je redy nechá mě vykdákat, jak on řiká :mrgreen: a pak mi řekne už si se uklidnila??? nepořádná sem byla a sem doted,ale jak řikam malej zbojna mi naučil, že se má uklízet, kradu mu peřinu atd atd. je toho hodně,ale nebudu se pomlouvat ne??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí