Zoloft, co se dál děje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
20.10.24 09:58

Ahojte holky,
tak mám za sebou návštěvu psych. ambulance. Doktorka celkem v pohodě, akorát jsem měla pocit, že se mě málo ptala, jak se cítím. Řekla jsem ji, že mám úzkosti, pořád brečím, ale neptala se, jak to konkrétně prožívám, co cítím atd. Možná ale, že ji to stačilo. Každopádně Zoloft mi nechala na 50 mg a Trittico mám zvyšovat z 25 na 50, 75 a pak až na 100. Kontrola za 14 dnů. Myslím si, že to bere tak, že takových jako jsem já je hodně a časem se se vším smířím a budu v pohodě. Takto to vidí i mé okolí. Ale proč sakra pořád brečím, v hlavě mám totální chaos, špatné myšlenky? Je pravda, že v sobě cítím nějaké utlumeni, ale teď se cítím i tak, že se mi nic nechce a nemám o nic zájem. Tohle jsou ale třeba fáze, kterými si musím projít, abych byla časem v pořádku, nevím.
Holky, snad u vás dobrý :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.11.24 15:20

Dobrý den, mám velký problém s OCD brala jsem už Magrilan ten nepomohl Brintelix ten též ne Anafranil a Fevarin. Teď jsem dostala od Mudr Zoloft beru 8 den 5 dní 25mg a tři dny 50mg cítím v sobě smutek prázdno, strach a zmatek zlepšení se to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová