Zoloft, co se dál děje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
25.8.24 16:23

Jestli chces, napis zpravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.24 18:33
@Sára126 píše: Více

V případě nutnosti pokud ho nebereš dlouhodobě pomůže 1,5 mg, moje sestra je zdravotník a říkala, že pomůže i 1,5 mg, ze po 3 mg je člověk jak opily a nefunguje. Jinak mě teď pomáhá Atarax 25 mg, pred hodinou jsem měla úzkost, mravenčení, paniku. Vzala jsem prášek, psa a mazala jsem ven a uklidnila sem se. Beru nová AD teprve 5 dní.

• Citovat
  • Upravit
53
25.8.24 20:40
@Anonymní píše: Více

Děkuji, příště vezmu celý, aby mi to zabralo. Taky jsem byla venku, ale i tam brečím, ta hlava mi jede pořád na plné obrátky.
Jinak Lexaurin jsem si vzala poprvé v životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.24 21:17

Já tě úplně chápu, mam to stejný. Jediný co me těší je, když jdu po Mirtazapinu spát. Pokud poprvé v životě tak je to v pohodě. Ja ho brala 5-6 týdnů 3 mg denně, nešlo to bez něj. První AD mě nesedla a tam sem musela zvyšovat na dvě denně asi 3 dny. Včera jsem si vzala 1,5 mg a pomohlo mi to na hodinu a pak stejně pohotovost a injekce. Ale tobě zabere, když ho máš poprvé. Dneska ten Atarax šel dobře, ale hlavně to vydržet, když má kazdou chvíli člověk strach, že se z toho zblázní. Ja bych snad nejradši aspon na 14 dni hospitalizaci než se doma trápit. Jinak V. Ú na Eliceu nemám, kromě průjmu, spis mam pořád potíže ty co mi způsobila ta první AD to dýchání… radsi bych měla chřipku než toto. Ale bohužel mě poznamenala před měsícem a půl smrt v rodině mladého člověka sourozence. Nikdy předtím jsem neměla problémy s psychikou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.24 21:20

Ja uz ani brečet nemůžu protože pak je to ještě horší ale i kdyz jsem v klidu tak se mi to spustí, mravenčení, třes, návaly horka, úzkost a to dýchání. Předtím pouze knedlik v krku a panika před prvními AD.

• Citovat
  • Upravit
53
25.8.24 22:24
@Anonymní píše: Více

To je mi moc líto, co tě potkalo :hug:.
Budu ráda, když si sem budeme psát a podpoříme se. Třeba i to, že to s někým sdílím, mně konkrétně pomůže. Psychické problémy jsem taktéž nikdy neměla, ale bohužel se to tak nahromadilo, že přišel zlom a ve mně se něco změnilo a už jsem ty stavy nemohla utlumit a celkově zvládnout.
Moc si přeji, ať je nám všem brzy lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.24 04:08

Ja bych si to taky moc přála, aby nám bylo lépe :hug: Díky za podporu, je to tak hrozně těžké. Chtěla bych se cítit tak jako dříve, ale mozek si dělá co chce, je to k zblazneni, navíc mám svoje dny(MS), tak jestli to není tím taky. Určitě budu ráda když se podpoříme navzájem… :kytka: No právě ono se to všechno nahromadí a pak to přijde v plné parádě :roll:

• Citovat
  • Upravit
53
26.8.24 19:35

Ahojte holky,
tak dnes jsem si ráno říkala, že je možná něco jinak, že už není víkend, že už musím zase do práce, že ten Zolft třeba zabral, ale opak je pravdou. Odpoledne panika, úzkost a vše kolem toho. V tu chvíli mám hrozné myšlenky, že je mi z toho teď smutno, že mě to vůbec napadá. Teď jsem se už konečně zklidnila, tak aspoň něco pozitivního. Pomáhají mi procházky, ale jak se vrátím domů, tak je vše zpět, zatím to nedokážu ovládnout, ale vím, že to chce čas.
Co vy, jaký byl váš den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.24 19:50

Krásný podvečer, můžu tě ujistit, že mám to stejně venku je dobře a doma mě to začne, dneska k doktorovi v čekárně klepanice, hůř se mi dýchalo, pak mluvim s doktorem všechno ok, jako kdyby nic, pak vyjdu ven, úleva a pak procházka se psem super, a jsem doma a je to v p… musím vydržet min. do půl 10 nez si vezmu prášek na spaní… ještě mě čeká procházka se psem… nejhorší je když na to člověk myslí…je to už divný ze ti to nezabírá… :,( mě doktor dneska řekl, hmmm vy těch prášků máte uz nejak moc a ještě vam doktorka napíše Atarax hmmm… no přijdte za tyden cca 10-14 dnu by mělo naběhnout..tak uvidime…tak ten Atarax berte, ale ten Lexaurin už snažte omezit… :D :D 5 týdnů je už moc… snažím se vysadit postupně no, ja se z toho po…co na to doktor ze ti jeste nezabírá 😬

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.24 19:57

Hele v práci taky, vzpirala jsem si vzít Lexous a to dýchání za dve hodiny přešlo taky jsem něco dělala a ted zase opět doma na PN jen běžný uklid, ani do sprchy se mi nechce kdyz se mi blbě dejcha…budu se modlit aby do těch 10,14 dnů přišlo aspon zlepšení… doktor uz na me koukal jak na idiota dneska… těch prášků a kazdy týden mu nesu papír z pohotovosti :D :D

• Citovat
  • Upravit
529
27.8.24 07:05

@Sára126 Sáry neboj, už to brzy přijde. Pořád nejsem úplně Ok, ale od 19 dne je to spíš takové napětí - úzkost, už to nejde úplně do paniky. Bude to každým dnem lepší, uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
27.8.24 12:20

@Míšáneček
Děkuji za podporu. Snažím se a vím, že musím vydržet. Dnes jsem objednaná k psychologovi, tak jsem zvědavá, snad si sedneme a pomůže mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
27.8.24 13:01

@Sára126 dej pak vědět 🙂 taky chodím na terapie a moc mi to pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
28.8.24 09:30

Holky,
tak včerejší sezení s psycholožkou bylo velmi příjemné a přínosné. Po domluvě budu chodit 1× týdně. V tu danou chvíli mi to moc pomohlo, ale jak se vrátím domů, tak to na mě padá.
Co vy, co vám pomáhá příp. úzkost překonat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
28.8.24 09:48

dechová relaxační cvičení, sport, úklid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová