Bezreklamky - zkušenosti s touto společností

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
20.4.12 11:07

Ahojky,tak já už taky dostala kouzelnou sumu 4890kč a navic jsem včera byla na policii a mám z toho stejně špatný pocit tak přeji pevné nervy zatím čauky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.12 11:19

Taky už mám založenou složku a ukládám vše co mi od bezreklamky či od intrum došlo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka999999
20.4.12 22:08

@LUCIPERKA-ddub Dobrý den všem,také jsem pěkně nalítla a fakt se mi nelibi,ze stále a pořád vyhrávaji podvodnici,ráda se přidám k hromadné žalobě,prosim dejte mi vědět, všichni kdo chcete spravedlnost,co a jak dělat,děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Jakub 86
20.4.12 23:05

Ahoj, já taky včera obdržel pohledávku od intrum na 4.890 kč. Ale žádný dopis, poslali mi to mailem. Paní Radka Katzerová mi to zaslala. A co oni jsou vůbec zač, že firma Bezreklamky je jejich klient, jak píšou? Víte o nich někdo něco? A asi na to nemám nijak reagovat si myslím, ne? Děkuji, Jakub

• Citovat
  • Upravit
21.4.12 11:04

Lenka999999 Všichni, kterým přišel vymahačský dopis, tak neváhejte a obraťte se na policii ČR se žalobou na firmu Bezreklamky. Zde uvádím číslo jednací, pod kterým jsme žalobu padali my Č.jednací: KRPH-14034–1/PŘ-2012–050714
Když se připojíte, bude to jen dobře, tyto skutky sem jim budou sčítat.
Toto jim prostě nesmí projít, musíme se bránit!

Jakub 86 Intrum Justitia je vymahačská firma, která bezreklamku zastupuje. Nám od ni přišly dva dopisy (jen tak do schránky, nikoli doporučeně). Myslím, že to jen zkouší, kdo zaplatí a kdo ne, protože pokud by jejich nárok byl oprávněný, tak dopis pošlou doporučeně do vlastních rukou, nikoli jen tak obyčejně.

Jak již sem psala na první sem nereagovala, na druhý sem odepsala, že nic platit nebudeme a připojila k tomu tuto větu, kterou už tady také uvádím po několikáté: Platební rozkaz MUSÍ BÝT VŽDY DORUČEN DO VLASTNÍCH RUKOU. Pokud to pošta vhodí do schránky jedná se o NEÚČINNOST DORUČENÍ, a proti tomu se dá bránit!
Zatím se neozvali a tak čekáme, co bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.4.12 15:14

tak si myslím že až ta lumpárna skončí tak si asi skočím na gumovém provazu z mostu ,protože mi bude chybět ten adrenalin.ta zahradnice to posílá obyč.poštou protože je to levnější než doporučeně.ani bych se nedivil kdyby bezreklamka-ten jejich právník a zahradnice byla jedna rodina a měli to jako rodinou továrnu na peníze :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.4.12 17:16

když jsem včera byla na policii tak mi řekla,že na ně nic nemají,že to napíše,vše si ofotila a mám jen čekat zda se ozvou,potom prý to začnou nějak řešit,nemám z toho dobrý pocit a hlavně nechtěla žádný podpis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fanys67
21.4.12 22:10

Podvodníci z BEZREKLAMKY

Také jsem nechtěně nalítnul této podvodnické firmě. I když jsem jim v zápětí po telefonátu poslal zrušení prý smlouvy po telefonu, tak po mě chtějí zaplatit 3.390,–Kč a když nezaplatím, tak bude pokuta 12.000,–Kč a dají mě na vymáhání exekutorovi. Poslal jsem jim ihned dopis doporučeně na jejich sídlo v Praze ale stále po mě chtějí zaplatit za něco co jsem v zápětí zrušil a jejich žádnou službu nechci. Připojím se k trestnímu oznámení na zde uvedeném čísle jednacím. Doufám, že když nás bude hodně(a to bude určitě!), tak je musíme zlikvidovat, darebáky podvodnické. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Typek
22.4.12 14:45
@LUCIPERKA-ddub píše:
Samozřejmě, co nejdříve na ně podejte trestní oznámení pod uváděným číslem jednacím. (viz. výše uvedeném)

To určitě udělám,díky dám vědět co se děje dál..Typek

• Citovat
  • Upravit
Jakub 86
22.4.12 23:40

Luciperka-ddub: Děkuji za odpověď. Takže vymahačská firma mi poslala dopis mailem? Kde žijou? :lol: Tak mám alespoň další věc, kterou vytisknu a odnesu na policii :D

• Citovat
  • Upravit
Fanys67
24.4.12 22:44

Dopis e-mailem

Dnes 24.4.2012 mě také přišel dopis e-mailem od p.Zahradníkové. :evil: Dnes jsem také podal oznamení na PČR t.j. výslech a připojení se k již existujícímu trestnímu řízení jehož číslo je v tomto diskusním fóru.Pevně věřím, že když se všichni nespokojení takto právně, písemně ozveme, tak soudní řízení pokud k němu dojde musí tito darebáci prohrát :dance:

• Citovat
  • Upravit
Wippies
24.4.12 23:04

Také doufám, že prohrají! Jen u té policie to není moc slavné. Vzpomínám jak mi nějací vandalové poničili auto. Měla jsem fotografie jak auto vypadalo předtím a pečlivě jsem nafotila a neměřila pomocí pravítka škodu která vznikla. Prokoplý bok, poškrábaná, pošlapaná a prošlapaná střecha a kapota. Ihned jsem šla na policii. Tam jsem jim vše vysvětlila, popsala co se stalo. Nechtěli ani vidět mé fotografie ani nezahájili vyšetřování - prý protože mé auto je příliš staré a jeho hodnota je nízká (jednalo se o veterána s fungl novým lakem). Jediné co udělali, že asi týden hlídkovali na parkovišti kde se to stalo. Pak se asi za 14 dní stalo něco podobného jednomu pánovi, kterému někdo pouze škrábl poměrně nové auto. A to tam hned naši policisté lítali po parkovišti jak tenisáky po kurtu. Takže bohužel je nutné na naše policisty tlačit, aby se dokopali a něco udělali! :evil: :|

• Citovat
  • Upravit
238
25.4.12 20:38

Bezreklamky - jsou v právu

Všechny poškozené zdravím! Dnes moje mamka taky naletěla…a musí zaplatit okolo čtyř tisíc za nic…a to nic nepodepisovala…pouze po telefonu souhlasila s nabídkou…a myslela si, že jí teprv něco příjde na mail. Bohužel, operátoři vědí, jak mluvit na potenciální zákazníky a moje mamka se zrovna neřadí mezi ty, co by se soustředili po telefonu. Bohužel! Firma má moc dobře a vyčůraně napsané obchodní podmínky…jednají v právu, ale pochybuji o tom, že je to v souladu s morálkou!!! Nezbývá než zaplatit a z toho vyplývá poučení, než s něčím souhlasit, raději se třikrát zeptat na obchodní podmínky… :cert: Mrzí mě, že existují takovéto firmy, které jsou založeny ne na spokojenosti zákazníků, ale na spokojenosti své…za každou cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.4.12 20:50

ahojky všem zoufalcum. Tak mi dnes volal pán z bezreklamky a řekl mi ,že mi vyhovuje s odstoupením smlouvy,že mi to pošle na email,ale já řekla,aby to poslal poštou tak jsem zvědavá jestli to dodrží jak slíbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
25.4.12 20:56

no já jsem se jim dneska před sedmou snažila dovolat, ale marně… obávám se, že i když hned do druhého dne odstupuji, nebo tentýž den, že stejně budu muset zaplatit tu nehoráznou částku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová