Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
21.11.08 18:07

Bubis, zrovna dneska jsme se o tom bavili s manzelem, jestli bych jela nebo ne a on by spis byl pro to, abych asi zustala doma a ze on by se snazil jezdit domu co nejcasteji. Pokud by to bylo, tak jak pises, tak bych vyuzila asi tu moznost zustat doma a jednou za 3 mesice manzel fuc (pokud jsem to pochopila spravne nebo naopak????) Ale aspon na ten jeden mesic byste tam mohli jet s nim a uzit si luxus v hotelovem komplexu a trochu to tam procestovat 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.11.08 18:25

MOnix - díky za nabídku. Myslím, že zrovna těch úplně malých oblečků bude dost spoustu jsem podědila, něco nakoupila na Brumloívi, ale kdyby ses postupně chtěla zbavovat pak těch větších cca od 68, tak se můžeme domluvit. Jinak jsem objednala povlečení, přebalovací podložku, autosedačku a lehátko mám za pár šupů od klientky a postýlka se mi vrátí ještě ta po pubošovi, už jsem psala.Tkže chybí ještě cestovní postýlka, co bude v přízemí, nějaký fusak, komoda na věci a kosmetika, ale to tak nespěchá.Nicméně po vánocích bych to chtěla mít pomalu v cajku a jen se kochat. Já jsem takovej cvok - i na dovolenou balím 14 dní dopředu… :lol:
A ta úklidovka - díky, po novým roce jí zkusím zavolat, teď toho má určitě mraky, loidi před vánocema určitě blbnou…

Bubis - joj, JAR,jo? No, jak se znám, asi bych volila variantu jednou za tři měsíce a aspoň jednou se tam podívat, protože to opravdu musí stát za to. Ale opustit rodnou hroudu na tak dlouho, to asi nee. A rodiče a tak…

Ševčo - ty nás zanedbáváš… ty seš teda údernice. Jak to zvládá Alexík?

kRIS - tak choroba se nechce vzdát? To od ní není pěkný…

ivusho - zdar sestro sokolko - jak to jde? Mě bylo divný, že nepíšeš - a tys byla odstřihnutá, jo? :lol:

Acy - tak to jste holky šikovný, že jste odstavování takhle zvládly.

velíno - atopák, jo? No to je radost…Třeba jak se objevil, zase zmizí…tohle je nevyzpytatelný.
Ostatní zdravím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
21.11.08 21:25

AFRIKA - já bych 100% nikam nejela, ne že bych nerada cestovala, ale měla bych problém s jazykovou bariérou a ta hrouda co ty nohy výže je taaak těžká.

KRIS - Chudáčci nemocní, já teď mlátím do stolu, protože klepu o sto šest… My nemáme ani rýmu… Uvidíme jestli vydržíme do úterý, Tomík má mít první Havrix(očkování proti žloutence)

• nočník zatím nic moc, jednou si řekne nebo zavolá, 10× se počůrá a zbytek otrocky vychytávám. No normálka:-) Je ještě malej, ale vydržíme, myslím že jak se jednou začne není cesta zpět.

ACY - gratuluji k bezproblémovému odstavení, jen bych se pořád snažila „nutit ""sunar“, protože na úplně nemlíkový období, jste vážně ještě maličcí. Ani v noci ho nechce? Je rozespalá, třeba by si ji ošidila…

ŠEVČO - jak já závidím každé mámě co může alespoň na pár hodin týdně vypadnout do „normálního“ prostředí, mezi normální lidi. Taky bych šla do práce, ale to je vzdálená hudba budoucnosti.

SOKOL - BUBIS - dost vážně uvažuji že rozšíříme řady sportující „mládeže“ Já chodila od tří let a mám jenom nejlepší vzpomínky. V Tišnově se cvičí v úterý, ale za boha se nemůžem trefit aby sme se tam šli podívat. Teď třeba zas máme to očkování, leda že bych nechala Toma Babičce… No uvidíme.

ŘEČKOVICE BAZÉN - ani nevím, kde je v řečkovicích bazén, ale zní to pohádkově. Nebyli bu prosím bližší informace, moc ráda bych vzala Toma do bazénu s Honzíkem jsem chodila na Polní, ale se dvěma je to pase.

MONIX - ÚKLIDOVÁ FIRMA - a myslíš, že by nevadilo, že nejsme z Brna? To už by byl asi problém ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
21.11.08 21:31

já husa… AMAZONKO, moc díky za to heslo. Máte krásný fotečky, no a ta svatba… pohádka. Jaké to je vdávat se venku? Neruší tě to okolí? My se brali v kostele a já pořád koukala na ty andělíčky a tak, nemohla jsem se moc soustředit, byla jsem hrozně nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.11.08 23:19

Ahoj holky :)

Dnes nějak ponocuju :roll:

Bubis , manža v Johannesburgu vyrostl a přežil to :wink: , žil v JAR celkem asi 20 let, ale prý je to tam fakt drsný - lidi u sebe nosí zbraně na obranu a tak 8O . Já bych určo jela s ním, kdyby tam musel odjet, ale bála bych se :? Ale zase rok není až zas tak dlouhá doba. My teď řešíme něco podobnýho, manžel taky dostal nabidku, ale museli bysme odjet minimálně na 2 roky (max. 8 let 8O ), z toho už mám bobky :(

Jinak všechny moc zdravím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
22.11.08 16:51

8O
o

Příspěvek upraven 18.08.13 v 16:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
22.11.08 16:59

:potlesk: :potlesk: :potlesk: to je ale šikulka a jakou má radost :D Nádherná fotka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
22.11.08 17:04

lacenko: UM nechce a nechce a v noci jí to vyloženě vydráždí! Myslíš že stačí když má dva jogurty denně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
22.11.08 17:21

acy - myslím že nestačí, ale naši kluci byli úplně stejný, od určité doby přestali sunar chtít a zachraňovali to dva jogurty denně :) Tak snad nebudou mít na stará kolena osteporózu :)

Amozonka
máme taky jednu fotečku, 24.12.2005 měl Honzík 6měsíců a 9dní, ale nevím jak ji sem dát tak je na rajčeti

http://lacenka.rajce.idnes.cz/07.mesic/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
22.11.08 17:50

H

Příspěvek upraven 18.08.13 v 16:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
22.11.08 20:25

Amazonko, valim bulvy 8O Sikulka :potlesk:

Holky, kdyz tady resite to mliko, tak dokdy by deti tedy mely MM nebo UM dostavat? Kdy ho nahradi mlecny vyrobky????
U nas nastesti se sunarem ani s flaskou problem neni, kdyz je potreba, tak si to v klidu vezme, ale premyslim, ze bych kojila max do roku, hlavne kvuli mymu ekzemu, ale i bez nej bych to moc nenatahovala - mi to kojeni nejak staci :oops: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
22.11.08 20:34

Amazonko , tý jo 8O Deniska je teda šikulka :D . Já teď taky nestíhám Duben, holky píšou jak o život :lol:

Beník se prý dnes krásně plazil, říkal manža, ale já jsem to samozřejmě prošvihla a on už to pak nezopakoval :roll:

A sem, ani nevím, co mám psát :oops: - u nás se toho moc novýho neděje, je to pořád dokola - jíst, přebalit, namazat ekzém, spát,… :roll: :lol:

…pro holky, co neví - máme atopák a mažeme jako diví :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
23.11.08 19:10

Tak Am teď vypila 80 ml Sunaru. Juhúúú!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
24.11.08 19:50

Amazonko - Deniska je šííííkula !! Fakt úžasná !

Acy - tak vidíš - první vítězství je tady ! Ať žije Sunar - my jsme přešli z Nutrilonu na Sunar před 14 dny a je to zatím v pohodě.

Mischni - tak beru na vědomí a věcičky od vel. 68 ti budu schovávat, ju ?

My jsme odvolali zítřejší cvičení - Katy má rýmu a začíná kašlat. Tak se jen modlím, aby jí nevyskočila teplota. No, snad nějak zabojujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
25.11.08 09:12

Vše nej Kačence!!!!!
Tak Sunar už je v poho,,,včera dala 200 ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...