Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1100
27.11.08 21:11

Pro Mischni a všechny ostatní - rozsvěcení stromu v 17.00hod!!!!
Jo a dělej taky něco a furt nesurfuj po miminu ty šerloku. 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
27.11.08 21:23

Krisulko , to je mi líto, ale určitě mu je teď už dobře :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.11.08 22:04

ivusho - dík za info.
A s tím sherlockováním - to víš, já ještě můžu, heč! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
28.11.08 08:49

Ahoj ík !

Krisulko - koucourka je mi moc líto..:(, ale teď je mu určitě hezky a kouká na vás z kočičího nebíčka :)

Bubis - výborná přezdívka Mopík:) :) Děkuju za rady se spinkáním, zkusím a uvidím co na to Katy, ale mám obavy, když zabalení do zavinovačky nesnášela už v porodnici, tak co na to řekne teď - ale třeba změnila názor.

Mischni - břicho mi tvrdlo od nějakého 4 - 5 měsíce, pokud to není víckerát jak 5 - 8× denně, tak prý v pohodě. Samozřejmě je potřeba zvolnit, šetřit se a dostatečně odpočívat. Jo a taky magnézko - ale to určitě máš. Mám tady ještě zásobu magnézka Magnosolv (v prášku, rozpouští se ve vodě) - pokud by jsi chtěla, daruji.

Katy stále s rýminkou. No a zjistila jsem, že jsme měli slabé baterky v odsávačce (tatínek nám sice tvrdil, že jsou dobré…!) - a tak jsme 4 dny odsávali úplně minimálně (když jsem vyměnila baterky, tak jsem myslela, že manžela zastřelím !!!!!). Beruška pokašlává, tak asi zaběhneme k p. DR. aby si ji před víkendem poslechla, jestli je všechno ok. Doufám, že přes víkend zaženeme rýmu úplně.
Mějte se všichni krásně ! pá,pá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
28.11.08 12:44

ahoj baby,
diky, mate pravdu, byl to kocici kmet a uz je mu lip tam, kde je…

bubis, kojim rano (teda to je spis samoobsluha), pred spanim a v noci :evil: chci kojit jak to pujde (kvuli mirovu silenemu atopaku), tak to zatim neresim… ale az to prijde, tak to bude soda :roll:
co krocan?

moni, at se vas ryma pusti, svina! je to vzdycky na dlouhy lokte… ale tak s novyma baterkama to pujde snad lepe a radostneji :wink:

mischni, provalenej proflakanej den doporucuju opakovat co to jen pujde az do porodu 8) ono pak nastane peklo :twisted:
eva a vasek :lol: :lol: :lol:

ivusho, 18-19h neni moc! ja bych si na nej doslapla :twisted:

amazonko, jak dopadl tata „kojic“?

no a jelikoz jsme zdravi, velime ke srazu! to mate radost, co? 8) muzeme utery, ctvrtek, patek, co vy :?: :!

doufam, ze vas uvidim u stromku :wink: mam uchylnou ruzovou cepici, tak snad se ke mne budete hlasit :lol:

zbytek mocne zdravime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
28.11.08 13:31

Jelikoz upeceni taak velkyho krocana trva dosti dlouho, tak se to presunulo na zitrek, aby mohlo prijit i vic lidi. Kdybysme to realizovali vcera, tak si na nem pochutnavame tak o pul noci :lol: Ivushko, jo vejde se do trouby, ale tak tak :)
Dneska je hezky, my jdem ven, zastavit rymu :lol:
Mejte se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
28.11.08 13:38

Krisulko můžeme pouze v út, ve čt v poledne odjíždíme do OV. To ovšem neznamená, že nás nepřehlasujete :wink:
Pamatujete na naši kočárovou oranžovo-tyrkys kombinaci? Tak podle ní nás zase dneska poznáte.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
28.11.08 14:44

Hola, hola - taky my srazík spíš ve čtvrtek…

Krisulko - ty jsi tak statečná matka s tím kojením !! Máš můj obdiv !!

Ivusho - já bych tak jela do OV - čekám, až nám opraví to auto a chci takýýýýý !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
28.11.08 14:48
Bubis píše:
Jelikoz upeceni taak velkyho krocana trva dosti dlouho, tak se to presunulo na zitrek, aby mohlo prijit i vic lidi…

tak jo, my prijdeme :lol: :lol:

sraz v utery 2. 12. v 15.00 na Purkynce
je to oook? jak by rekl knihovnik z Neviditelne univerzity :wink:

EDIT: ha, koukam, monix hlasuje pro ctvrtek! tak to jeste nechame otevrene hlasovani dalsich, ju :idea:
toz se vyjadrete!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
28.11.08 18:18

Tak už jsem zase tady…
Mimčo bylo nádherný, akorát že těsně, než jsem přišla, tak usnulo, takže chování se nekonalo. Mamina byla teda ráda, protože jí řve co hodinu.Ale porod super, od prvních kontrakcí cca 4hod. Tak bych si to taky představovala.

Bára dovolila jít i na vánoční strom. Byla to sranda, papaláši se střídali u mikrofonu, kterej nefungoval a něco si tam žvatlali. Až pak jsem slyšela 3,2,1 a bliklo to a strom svítí. Kdo byl přítomen?
Dala jsem si čaj aspoň s vůní rumu a stavila se v knize. Koupila jsem na doporučení Monix „Nejštastnější miminko na světě“ a tatouchovi " Ahoj tati" - což je manuál pro budoucí tatínky a vypadá to, že je to docela dobře psaný.

Pro dnešek mám dost a už se budu jenom válet.

V úterý pracuju, ve čtvrtek plavu, takže já asi nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
28.11.08 20:49

hoj ženský, tak mi rosvědcení stromečku, letos neabsolvovali a abych pravdu řekla z loňska moc pěkný vzpomínky nemám. Měli aspoň 15minut zpoždění a mě i děti docela záblo.
Jinak k tomu srazu. Jestli náma nepohrdnete tak se taky přivalíme, ale v úterý rozhodně ne, protože v 16Hod. začíná ve Vaňkovce mikulášská besídka pro děti narozené u Milosrdných bratří a já mám polňátka dvě takže tam nemůžeme chybět. Ale ten čtvrtek by asi šel.
Jinak úspěšně neúspěšně válčíme s nočníkem a docela se teď kol Toma naběhám, čůrá prakticky pořád, takže buť vynáším kakáč, nebo utírám loužičky.
jinak nic novýho.

Jo kocourka je mě samo moc líto, ale asi je to pro něj lepší. Už má klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.11.08 20:15

tak jeste ze jste Krisulko nedorazili … misto veeelkyho krocana jsme meli pidi kuratko. Krocan nebyl nikde k dostani.. a to jsme projeli spoutu obchodaku. Asi vsichni pecou krocany a nebo nikdo, ze?! :lol:

Jaky jste meli vikend?
My jsme se sli az dnes kouknout na Svobodak. Tolik lidi a hlavne tolik kocarku… to je uroda miminek :lol: Taky jsme si vystali frontu na Trdovnik a stalo to za to. Jinak letos strom nic moc, moc se s tou vyzdobou netrapili. :(

My bysme taky mohli dorazit v utery, ale klidne muzem i ve ctvrtek, takze hlasujem pro obe varianty :)
Bubis & Danielson

• Citovat
  • Upravit
9351
30.11.08 21:18

Už mám hotový kalendář, tak se sem snad dostanu víc :lol: Už mě z něj začínalo hrabat :roll:

Bubis , a manžel je američan, že slavíte den Díkůvzdání? My jíme kuře na Vánoce (protože jak píšeš, krůty nějak nejsou :evil: ), vyhovuje mi to víc, než ryba - kapra jsem nikdy ráda neměla :-(

Jak mluvíte o tom stromě na Svoboďáku, tak jsme si vzpoměla, jak jsme tam kdysi se sborem ze základky pěli a hráli vánoční divadýlko (Mrazíka - já jsem byla otec Nastěnky 8O :lol: ) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
1.12.08 12:29

Zebro , jo je Američan. Když píšeš o těch Vánocích, tak jednou připravil pro naši rodinu „americké vánoce“. Týkalo se to především jídla. A řeknu ti, chudák malej, nikdo si moc nepochutnal.. až na mě. Já už jsem zvyklá a hlavně se nebráním novým věcem. Takže já mu to chválila až do nebes, aby nebyl moc zklamanej. On umí vařit výborně, ale prostě naši na to nejsou, na ty „nový chutě“, jak říkají.. nechápu proč se většina Čechů (spíše starší generace) brání novým věcem. Něco ani neochutnali a už to zavrhovali :evil: (když si na to vzpomenu, tak mě to hned rozčílí) Takže teď už raději sedí u karpa.. :) a nebo mu usmažím „řizoně“ (jak jim říká), ty miluje. 8)
Hele máte doma dvojjazyčnou výchovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
1.12.08 17:39

:oops: ja si ted uvedomila, ze uz jsme na ctvrtek zadani :oops:

takze my zitra vyrazime na purkynku a doufame, ze se uhlidame aspon s ivushou a bubis (ne ze byste nam nestacily vy dve :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová