Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Staninko, tak ať to dopadne dobře. Držím palce, dej vědět.
Brno…potřebuju se zbavit dvou balení plínek, jedny fialové Tesco č.4 (9-18kg, 56ks) ty jsou netknuté, a jedny Huggies č.4 (7-16kg, 52 ks) z těch jsem jednu použila. Za kulantní sumu 300,– Tak se kdyžtak ozvite.
Nazdarek,
nez jsem se sem dostala, tak nam pliny Acynka vyfoukla. No ale hlasime se jako nahradnici!!! ![]()
Staninko drzim pesticky!!!
Krisulko, my mozna pujdeme v nedeli na svobodak, ale obavam se, ze pocasi nebude zrovna ideal a nase navsteva bude obdobna jako kukanda na zviratka na Zelnaku. No ale stejne asi vyslu jen tatu a ja si zajedu v klidu na nakup do Tesca ![]()
Bubis, potrebovala bych psychickou podporu a ruzne rady ohledne chozeni atd. nepujdete nekdy nekam na pisek, ze bysme se potkaly? Tri mesice lezeni a zadny dalsi pokrok, zacinam propadat jistemu zoufalstvi a manzel me v tom tezce podporuje..
Nejak nestiham psat a koukam, ze jsou na tom vsichni obdobne..mejte se
No teda holky, sem nečekala že se o ně porvete
![]()
Po teskách se V začal osypávat. To mně s..e protože ty sou super a ty hagísy sem rozbalila, jednu sem mu dala na spaní a sem z nich nějaká rozpačitá
No holt sme rozmazlený na pemprskách tak co chci, že? ![]()
Už máme stejně plíny jenom na spaní (a to to polední spaní je většinou suché) tak to mi to do pěněz snad už nepoleze.
Acy tak kdy kde?
Alenko, člověče, tak jsme u těch zajců na Zelňáku nemokli sami?
![]()
Byli ste tam i na ty písničky z muzikálu? Bylo to super…i v tom dešti.
Ivčo mě je to jedno, ale su teď nemocná, tak spíš koncem týdne…děkuju!
Ahojteee!
Kris,tobe diky za napsani programu na vcerejsek, na posledni chvili jsme se rozhodli okouknout Bambiriadu(o ktere jsem od tebe slysela po prve) a bylo to super, videli jsme sermirske predstaveni, hasicsky zasah a nafukovani a start balonu - asi nejlepsi program jaky mohl byt, trilety synovec z toho byl uneseny ![]()
Koukam rvacka o plinky
ja jsem zvykla na ty z DM Babylove a nedam na ne dopustit, vzdycky kdyz mame nahodou jine, tak se tesim az je doberem.
Musim jit pracovat a Denis uz tu na me hulaka ze se dlouho flakam u pc, tak musim. Caute!
Já su zvyklá na Tescové..no každému vyhovuje něco jiného.
Amelka je hroznej chlastometr a třeba ty z DM nám pročůrává…
Tak hlásím, že jsme doma z „nostalgie“, bylo to super, myslím, že nejvíc si užil manžel
![]()
Jeli jsme v 9.53 z Krpola tím parním vlakem, fakt paráda - akorát sme všici od sazí. Z Hlnádru jsme pak šli pěšky na Svoboďák, tam byly historické vozidla MHD. Pak sme šli dál na Moravák a tam zase byli rozložení vojáci s obrněným vozidlem, a polní kuchyní. Fakt v ní vařili a měli i polní pekárnu chleba a ten přímo horký hotový prodávali. Mňam - je horký ještě teďka.
Tož tak - BRNO UPROSTŘED EVROPY.
Ahojky holky,
Alenko ne ne ne,zadny zoufalstvi!! Bych musela byt taky.. Rozhodne se sejdem nekde v parku,at se muzou ti nasi kluci seznamit:)Jo a Daniel lezl 4 mesice a v podstate nic.S manzela si nic nedelej,ja jsem doma pro zmenu za hysterku,ze to moc resim,no tak holt bude chodit az ve dvou,rika zas ten muj.Nekdy Pristi tyden dopoledne trebas v Tyrsaku?
Vic reagovat nemohu,bo pisu z mobilu (mame vybitou klavesnici) a je to vo nervy,takze se vsecky mejte hezky a uzijte si vikend
Bubis&Danielson
Nazdarek,
Bubis, klidne v Tyrsaku, mame to kousek, zacina se mi celkem plnit tyden,tak treba v Ut dopo? No… pokecame.
Ivusho, no vida, tak se mame na pristi rok na co tesit, my jeli dnes na vylet smer kras a na Purkynce jsme potkali nejaky vozy z muzea, ale letos by to bylo asi opravdu vic pro manzela ![]()
Acynko, no vida, to jsem rada ze to slysim, ja porad o tech z DM premyslela, bo mi je kazdej doporucoval, ale Tescovy jsou levnejsi a hlavne jsem s nima spokojena.
Pa pa jdeme se cvachtat a pak si lupnu asi nejakej dryjak na hlavu bo to pocasi me dnes nak rozhodilo, mozna i ta dnesni rodinna akce a rozvoz podnapileho pribuzenstva
Pristi rok budu pit ja a manzel bude ridit ![]()
Ahoj brňandy!
Teda tady to žije… ![]()
Já jako obvykle nestíhám, jsem furt nějaká návštěva: táta, tchýně, máma,kamarádky, pak zas nějaký můj výjezd…tak jsem si letos „města uprostřed Evropy“ moc neužila. S Bárou na ohňostroje nemůžu, tak byl jen tatouch s mým tátou, který přijel kromě vnučky i za zábavou.
Od pondělka už začnu trochu dělat, tak jsem zvědavá, jak to půjde. S mým nespavcem padám na ústa už teď… ![]()
Stani - držím, co můžu, ať to dobře dopadne!!!
ivusho - ty seš teda akční. Ale už se taky těším, až z toho Bára bude něco mít.
Koukám, že proběhla bitva o plínky - já teda nejvíc můžu DM a Tesco. A z HUggies (těch obyč.) jsem byla na prášky. Vždycky byla posr…doslova až za ušima. Tak jsem jednou chytla nerva a půl zbylého balíku letělo do popelnice…
![]()
Bára přes den háže svoje dvacetiminutovky, v noci stále vstávám 2-3× a od 5h ranní prdí zhruba do sedmi, takže spaní už trhané.Ale zase pěkně hubnu - už obleču další rifle. ![]()
A kdy bude ten Lužánkovej piknik?
Asi až bude opravdu léto, co?Jen doufám, že zrovna nebudu makat. Chci s váma na deku. ![]()
Staninko, na zitra preju pevne nervy a hodne stesti, verim, ze malicke bude v poradku!
Ostatni zdravim, na srazik se tez pridame, ale tento tyden nejspis ne, mala od vcerejska teploti, tak cekame co z toho bude ![]()
Dobré ranko dámy!
Udělala jsem si v sobotu radost a koupila si foťák. Dostali jsme nějaký peníze od táty, jak tady byl, tatouch musel svůj služební odevzdat a měli Sony CYbershot za úúúžasnou cenu. Dostu důvodů k nákupu, ne? ![]()
A tady jsou výsledky:
Bára a její letní širák (moc nadšeně se netvářila…)
A paseme s úsměvem