Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
10.3.10 15:18

Tatínek měl radost :mrgreen:

chuanitko, jo jo v Ivančicích :-D a jela bych tam zase (ale v plánu to už teda nemám8-o :lol: :lol: )

krisulko, šátek nezvládám :zed: . Ani videa na youtube nepomáhají, jsem dřevo :oops: :roll: Ale trénuju 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
10.3.10 20:49

Ahoj vespolek!

Jdu jen tak mezi řečí poreferovat, jak jsme si to užili na zabíjačce. Takovou totiž hned tak nezažijete. :pankac:
Přijeli jsme tam ve čtvrtek odpoledne, cesta ok, Bára spala 2 hodiny v kuse(nevídané), pak už jí to bylo dlouhý, ale přežili jsme.
Večer se poblila. Přičítali jsme to dlouhé cestě a rozrušení z mnoha „cizích“ lidí. V noci blila ještě 4× a taky se totálně posr…, takže jsem zlikvidovala veškeré zásoby oblečení za jednu noc…
V pátek ráno jel táta s tatouchem pro 5 půlek prasat a začalo se makat. Bára si půjčila garderobu od sestřenice a likvidovala ji systematicky celý den, takže bylo pořád co prát.
V noci vykazoval tatouch nezvyklý pohyb a časté použití splachovadla, které je letité a poněkud hlasité kvitovala s povděkem většina rádobyspící rodiny.Ráno to vypadalo, že se brzy stanu vdovou…Celý den spal(pokud teda neběhal :poblion: ), večer už mě plácal po zadku, takže byli jasný, že přežije.
Během dne se postupně začalo dělat nevolno různým členům rodiny všech věkových skupin - od kojenců po důchodce. Babička pojala podezření na prasečí chřipku, což jsme jí vyvrátili.Zbytek zatím nepostižených se usilovně snažil dodělat zabijačku a vůně ovaru linoucí se po domě značně zhoršovala stav postižených.
V neděli začaly docházet rohlíky a piškoty.
Suma sumárum: ze 14.ti přítomných jsme bez úhony přežili jen puboš a já(přicítám to našemu alternativnímu přístupu a včasnému „pročištění“ těla, protože jinak fakt nevím.
A perlička na závěr: můj švagr, který si myslel, že nákaze unikl jezdí se sanitkou. V neděli na noční s naloženým pacientem prý 3× zastavoval…NAštěstí nešlo o život - pacientovi…
Tak co, nechcete příště na zabíjačku s náma? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.3.10 20:52

Mischni dost dobry.Ani ne.Hele ale zabijacka nakonec dobra ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
10.3.10 20:58

Mischni, to jsi me pobavila. Ne tak opravdu takovou zabijecku hned kazdej nema… Jsi si jista, ze ta nakaza nepresla do zabijackovych pochoutek? Predpokladam, ze se distribuovali dalsim pribuznym a pratelum… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
10.3.10 21:03

To se teprve pozná. Ale polívku už testovali tcháni a mamka tlačenku a jsou živí a zdraví. Nebo imunní… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.3.10 21:06

Ja hlasuji pro imunitu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
10.3.10 21:37

Mischni - nad tvým popisem zabijačky jsem se fakt pobavila :potlesk: :potlesk: :potlesk: No, užili jste si něco opravdu výjimečného :-D . Hlavně že všichni přežili a že nakonec všem chutnalo, ne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
10.3.10 21:57

Holky potřebovala bych poradit kde se dají v Brně koupit pouze podpatky výměna se udělá sama doma , Díky nemohu je nikde sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
11.3.10 08:01

Mischni, koukám, že se zabíjačka vydařila :zed: :mrgreen: Nicméně máš výborný vypravěčský talent :palec:

nepalka: Tak to by mě taky zajímalo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
11.3.10 08:44

Nepalko zkus nějakou úplně obyčejnou obuv, žádné Deichmany, Humaniky atd…Možná by to mohli mít na Husické Palackýho - zastávka husická (je to blíž do města po pravé staně(cestou do města) za takovou prolukou kde staví dům?) Tam jsme kupovala mrňousům bačkůrky a zdálo se mi to tam takové normální…

Mischni - parádní zabíjačka :palec: :lol: :lol: a ten popis, nechceš psát filnové scénáře :lol:

U nás hnus hnus hnus, už mě to vážně štve. Zas to bílý svinstvo se všude válí a pořád připadává :cert: Já chci kytičky a sluníčko bueeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.3.10 10:36

Mischni, fakt dobrý :mrgreen: Ale být bych tam nechtěla :-P , já bych teda už nešla na žádnou zabíjačku, užila jsem si to jako malá (pak jsem byla 2 roky vegetarián) :poblion: :roll:

Tady je taky bílo, ať žije jaroooo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.3.10 10:40

Od pristiho tydne hlasi otepleni.nevim jak u vas ale tady to taje ale lehce s eto drzi to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
11.3.10 12:03

Ahojky můžu se přidat k vám? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.3.10 12:09

Ahoj urco,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
11.3.10 12:37

Já se z toho sněhu zblázním :cert:
Vždyť je 11.března :nevim:
Včera jsme byly s kámoškou v ZOO a bylo to super :D
ZOO prázdná… Nebyla jsem tam asi 15 let a ty opravené části mě překvapily, fakt dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová