Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tatínek měl radost ![]()
chuanitko, jo jo v Ivančicích
a jela bych tam zase (ale v plánu to už teda nemám…
)
krisulko, šátek nezvládám
. Ani videa na youtube nepomáhají, jsem dřevo
Ale trénuju ![]()
Ahoj vespolek!
Jdu jen tak mezi řečí poreferovat, jak jsme si to užili na zabíjačce. Takovou totiž hned tak nezažijete. ![]()
Přijeli jsme tam ve čtvrtek odpoledne, cesta ok, Bára spala 2 hodiny v kuse(nevídané), pak už jí to bylo dlouhý, ale přežili jsme.
Večer se poblila. Přičítali jsme to dlouhé cestě a rozrušení z mnoha „cizích“ lidí. V noci blila ještě 4× a taky se totálně posr…, takže jsem zlikvidovala veškeré zásoby oblečení za jednu noc…
V pátek ráno jel táta s tatouchem pro 5 půlek prasat a začalo se makat. Bára si půjčila garderobu od sestřenice a likvidovala ji systematicky celý den, takže bylo pořád co prát.
V noci vykazoval tatouch nezvyklý pohyb a časté použití splachovadla, které je letité a poněkud hlasité kvitovala s povděkem většina rádobyspící rodiny.Ráno to vypadalo, že se brzy stanu vdovou…Celý den spal(pokud teda neběhal
), večer už mě plácal po zadku, takže byli jasný, že přežije.
Během dne se postupně začalo dělat nevolno různým členům rodiny všech věkových skupin - od kojenců po důchodce. Babička pojala podezření na prasečí chřipku, což jsme jí vyvrátili.Zbytek zatím nepostižených se usilovně snažil dodělat zabijačku a vůně ovaru linoucí se po domě značně zhoršovala stav postižených.
V neděli začaly docházet rohlíky a piškoty.
Suma sumárum: ze 14.ti přítomných jsme bez úhony přežili jen puboš a já(přicítám to našemu alternativnímu přístupu a včasnému „pročištění“ těla, protože jinak fakt nevím.
A perlička na závěr: můj švagr, který si myslel, že nákaze unikl jezdí se sanitkou. V neděli na noční s naloženým pacientem prý 3× zastavoval…NAštěstí nešlo o život - pacientovi…
Tak co, nechcete příště na zabíjačku s náma? ![]()
Mischni dost dobry.Ani ne.Hele ale zabijacka nakonec dobra ne? ![]()
Mischni, to jsi me pobavila. Ne tak opravdu takovou zabijecku hned kazdej nema… Jsi si jista, ze ta nakaza nepresla do zabijackovych pochoutek? Predpokladam, ze se distribuovali dalsim pribuznym a pratelum… ![]()
To se teprve pozná. Ale polívku už testovali tcháni a mamka tlačenku a jsou živí a zdraví. Nebo imunní… ![]()
Mischni - nad tvým popisem zabijačky jsem se fakt pobavila
No, užili jste si něco opravdu výjimečného
. Hlavně že všichni přežili a že nakonec všem chutnalo, ne ?
Holky potřebovala bych poradit kde se dají v Brně koupit pouze podpatky výměna se udělá sama doma , Díky nemohu je nikde sehnat.
Mischni, koukám, že se zabíjačka vydařila
Nicméně máš výborný vypravěčský talent ![]()
nepalka: Tak to by mě taky zajímalo ![]()
Nepalko zkus nějakou úplně obyčejnou obuv, žádné Deichmany, Humaniky atd…Možná by to mohli mít na Husické Palackýho - zastávka husická (je to blíž do města po pravé staně(cestou do města) za takovou prolukou kde staví dům?) Tam jsme kupovala mrňousům bačkůrky a zdálo se mi to tam takové normální…
Mischni - parádní zabíjačka
a ten popis, nechceš psát filnové scénáře ![]()
U nás hnus hnus hnus, už mě to vážně štve. Zas to bílý svinstvo se všude válí a pořád připadává
Já chci kytičky a sluníčko bueeee
Mischni, fakt dobrý
Ale být bych tam nechtěla
, já bych teda už nešla na žádnou zabíjačku, užila jsem si to jako malá (pak jsem byla 2 roky vegetarián)
![]()
Tady je taky bílo, ať žije jaroooo
![]()
Od pristiho tydne hlasi otepleni.nevim jak u vas ale tady to taje ale lehce s eto drzi to je pravda.
Já se z toho sněhu zblázním ![]()
Vždyť je 11.března ![]()
Včera jsme byly s kámoškou v ZOO a bylo to super ![]()
ZOO prázdná… Nebyla jsem tam asi 15 let a ty opravené části mě překvapily, fakt dobrý ![]()