Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nebyla, Bára byla ospalá a musela bych ji zas tahat z/do auta. Ale projela jsem MMB a už mám piano objednaný. ![]()
Ale jednou se tam vypravím…
Krisulko, vy vstavate v 6 a prdola odpo nespi?? Jezisi ![]()
Je fajn, ze jste si srazik uzily, ja jsem na Vas myslela, nakonec bych to stejne nestihla, protoze mi privezli matrace, pak prijel dalsi postak.. Tomik dosopluje, tak priste uz snad i s nama, pokud nebudeme mit jinou aktivitu. A kavarna OK?
Je dobre ze jste si uzili srazik.A nejak jste se rozjeli.Priste musime uz s Vama
mischni píše:
Ale projela jsem MMB a už mám piano objednaný.
ja se picnu!
![]()
Holky, víte něco o tom, že v dubnu by se měl otevírat v Kohoutkách aquapqrk?
![]()
Já na to čumím jako puk, vůbec jsem nevěděla, že se něco staví.
Kdo má info - sem s ním!
Mischni, a já doufala, že roční děti už v obchodě neřvou jak paviáni
Jaký piáno?
![]()
A na aquapark taky koukám jako blázen ![]()
chuanitko - asi jak který…
Koneckonců děti mlátící s sebou vztekle o zem jsou i starší…dooufám, že mě to s Bárou nečeká.To by mi hráblo. ![]()
A piano na obrázku. Zamilovala jsem se do něho v té babykavárně(ano já, Bára snad později taky) a jelikož je to už starší model, tak byla docela hokna ho sehnat, ale podařilo se, mělo by tento týden dorazit.
![]()
Mischni, Bára se časem určitě vyvine ve způsobné dítko ![]()
Já už se lekla, že jsi v kavárně zavzpomínala na hodiny v lidušce a objednala nějaké piánko pro sebe, aby sis mohla doma zabrnkat ![]()
Já jsem náhodou do LŠU chodila, i čtyřruční soutěže vahrávala…teda s kámoškou.A jelikož mojí mamce puboš po této stránce unikl, tak si brousí zuby na Báru.Tak ji na to začnu pomalu řipravovat nástrojem rozměry a náročností příslušným. ![]()
Ahojky Brnandy…
sem tam vás čtu a tak sem moc ráda za info o kraváku
já se tam právě chystám, ale teda vůbec mě nenapadlo, že by to mohlo být pronajaté :/ a večer vím, že je tam narváno, tak se na to asi vyprdnu…a teda na aquapark koukám taky jak puk ![]()
mějte se krásně ![]()
A ja o tom vim uz jsem to cetla vicekrat o tom aquaparku v kohoutkach.
O tom aquaparku jsem se dočetla až teď v posledním Metropolitanu - taky jsem koukala jak puk. Jen mám obavy, že tam bude furt narváno - jediný aquapark v širokém okolí (tedy mimo Vyškova…).