Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
26.5.10 09:52

Marry - mám malou jen v OP, ale prý to nestačí( někde jsem četla na diskuzi, že mají mít svůj pas), tak jsem s sebou měla pro jistotu i její rodný list. Ale nikdo nás nestavěl, takže v pohodě. V srpnu letíme do Bulharska, tak jí ten pas nechám raději iudělat, ať nás z letiště nevrátí domů.

chuanitko - jojo, úterky. Ale ten příští týden se to komusi nehodilo. Tak mám s tebou počítat? Musím napsat Evě, ať to zamluví.

Monix - ok, na příští úterý s váma počítáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.5.10 11:33

díky holky ještě se pozeptám někde v cestovce zas pas je jen na rok a tolik běhání :( no musíme to teda příštý týden pořešit.
Byla jsem pro další melouny a frčíme do města :dance:
Mrknout se po nějakých příkrmech na dovolenou a po tech croskách.

• Citovat
  • Upravit
14721
26.5.10 12:02

Mischni, jojo, 3.6. se zúčastníme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
26.5.10 12:16

Holky koukala jsem na nově otevíraný bazén v Řečkovicích. Má tam být malý bazének pro děti s teplotou 33st. Pronájem toho bazénku je 250 Kč/h. Jinak normální vstupné je 70Kč dospělí a 50Kč děti do 10 let. Nevím ale jak je to, když si člověk pronajme bazének, jestli ještě platí vstupné. Jen to tady píšu, že by to byla taky alternativa na plavčo (byť dražší). Navíc u veřejného (a zvláště tohoto nového bazénu) má člověk větší jistotu s kvalitou vody. Přiznám se, že poté co Katy v bazéně lokala vodu ve velkém, tak jsem si nebyla jistá jak to dopadne (přece jen je to soukromý bazén a kdoví jak to pan majitel dělaá s úpravou vody). Nicméně Katy byla v poho, takže bez obav.
 http://www.druzstevni.cz/plavecky-bazen/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
26.5.10 12:21

Moni, vypadá to pěkně :palec: Ale pro mně by to do Řečkovic byla celodenní výprava :-( 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.5.10 15:29

Monix - můžeme to někdy prubnout. Pro mě do Řečkovic stejná štrapáce jako do Jundrova. :lol:

chuanit - a ty pojedeš MHD nebo autem?Ono v tom Jundrově je to docela taky štraka od autobusu - viď MArry? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.5.10 15:30

Jo a malý crocsy jsem viděla včera na Kobližné u ťamana za 100,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
26.5.10 16:31

ahojda holky, koukam, ze koupani se chytlo, ja bohuzel nam to nevyslo a dalsi termin je taky pase :-( ale s kamoskou jsme jiz zamluvili v tom jundrove utery 8.6. od 11-12:30, jsme zatim 2 , tak kdo by se chtel pridat, dejte vedet :-)

ju a uz jste byly na tom novem hristi u olympie? je to tam bomba!!!! a je tam taky kiosek u piskoviste :dance: navrhuji dat si nejaky ten pivkopisek? co vy na to? kdy by se vam to hodilo? co treba pondeli od 14???

ps: nemate nekdo na prodej ohradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
26.5.10 17:16

Na hřiště k Olympii se chystáme, ale s tím počasím, je to k zbláznění :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.5.10 17:19

Plavání zamluveno na čtvrtek 3.6 9:30-11H.

A v té Olympii je to i pro takový trpaslíky, jako je Bára?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
26.5.10 17:25
mischni píše: Plavání zamluveno na čtvrtek 3.6 9:30-11H.A v té Olympii je to i pro takový trpaslíky, jako je Bára?

je tam skluzavka, piskoviste, houpaci konici,houpacka,trampolina, takove to houpaci kolo co je na obilnaku, a plno dalsich kravin, ja tam jela kolem na inline, tak jsem to videla zbezne, za chvilu beru kocar a mazu opet se projet, tak tam zajedu a poreferuju podrobneji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.5.10 17:53

mishi pošlu mně mail a pošlu ti fotky jak to v té Olympii vypadá manžel to fotil nebylo to ještě otevřený. Jinak crosky malé koupím přes net výjde to nejlevněji. Sobě jsem koupila. A koupila jsem si na sebe krásnou košili je akorát do pasu no a krásně mně zeštíhlila. Jinak kopec do jundrova je šílenec. Já bych prubla ty Řečkovice máme to kousek od domu.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
26.5.10 17:55

Monix není ten malý bazenek pro děti něco jako brouzdaliště?Nebylo by to někdy špatný vidět jak si děti hrajou spolu!!!!!!!! Takto jsou pořád od sebe já bych za mně do toho šla.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
26.5.10 17:57

Máme čas klidně v pátek a mohli bychom vyrazit :dance:

• Citovat
  • Upravit
233
26.5.10 18:20

Tadyhle je adresa na tu Olympii: www.jdemedoparku.cz/o-parku.php

• načítám...
  • Citovat