Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, můžeme se srazit v novém centru na Václavské 6. Je to tam super a nemusí se platit vstupné, což je velké pozitivum. Káva stojí 10 kč, což je za pusu a je tam velký dětský koutek. ráda se s Vámi seznámím. Dejte sem datum a domluvíme se.
Evžen píše:
Ahoj, můžeme se srazit v novém centru na Václavské 6. Je to tam super a nemusí se platit vstupné, což je velké pozitivum. Káva stojí 10 kč, což je za pusu a je tam velký dětský koutek. ráda se s Vámi seznámím. Dejte sem datum a domluvíme se.
ahojda maminy, toz dodatecne vse nej do noveho roku!!!
co se tyka sraziku, za mne - kdykoliv ![]()
Ahooj holky, evžen kde to je na tom Mendláku, jak jsi psala na předchozí stránce? Mám to tam kousek, ale vůbec o ničem tam nevím
je to tam nové, je to václavská 6. stránky www.materskecentrumbrno.cz
Ahojte, opožděně přeju všechno nejlepší do novýho roku ![]()
Jsem teď poslední dobou nějaká zaseklá a vzpoměla jsem si, že jsem tu dlouho nebyla, až jsem viděla, že se kattkka dívala na můj profil ![]()
My bysme na srazík rádi, ale asi až bude tepleji
V té zimě se mě moc cestovat nechce
a manža teď stejně pořád pracuje doma, tak do Brna jezdíme málokdy…
Vídím, že se rozrůstáme ![]()
Zdravím všechny Brňačky (i Brňáky), jen připomínám: kam v Brně - kromě stálých výstav je na Špilberku do konce ledna výstava malíře Miloše Nesvadby (otec Michala Nesvadby z Kouzelné školky) a do konce ledna výstava minerálů v Morvském zemském muzeu. Kromě toho na Měnínské bráně výstava historických panenek a historických kočárků…
To vypadá dobře, musím to s prckem někdy vyzkoušet…evžen ty už jsi tam byla? tam můžu kterýkoliv den, i když tam mají to cvičení?
Jj, kdykoliv v otvírací době, mají zvlášt hernu a cvičebnu. Já tam chodím skoro každé dopoledne, pokud nemáme plavání nebo nějaké vyřizování. Vstup do herny je dobrovolný. Mají tam i Wifi, takže když si vezmu s sebou notebook, tak můžu i pracovat. ![]()
Evžen píše:
Jj, kdykoliv v otvírací době, mají zvlášt hernu a cvičebnu. Já tam chodím skoro každé dopoledne, pokud nemáme plavání nebo nějaké vyřizování. Vstup do herny je dobrovolný. Mají tam i Wifi, takže když si vezmu s sebou notebook, tak můžu i pracovat.
martin ted si proziva svoji 6tou nemoc, ale pristi tyden bych ho uz vzala vyprdet do statlu
co takhle srazik trebas v pondeli?
divala jsem se na provozni dobu, ta je jen od 9-12? nebo se divam blbe? ![]()
Ahoj holky, ptala jsem se v diskuzi gynekolog Brno, ale nikdo mi tam neodpověděl, tak to zkouším tady:-) Jsem ve 12tt a chtěla bych změnit gynekologa. Poraďte mi prosím nějakého dobrého. Nejlépe v centru, protože do Brna dojíždím.
na znamylekar me docela zaujala Mudr. Svojanovská, máte s ní někdo zkušebnost?
Díky moc za rady ![]()
já za sebe radím ale je to teda asi dál co pro tebe Řečkovice?Nabírá nové pacienty je to sympaták a jsou to manžele.
nebyla jsem spokojená se svou mudrou odmítla mně se podívat ulz zda ovualce probíhá a to mně objednala na kontrolu kvůi miminku. vzala mně stery a nebyla se se mnou na rakovinu děložního čípku.
NO a pak že mám dojít na HP a ona byla naštvaná že jse došla takže jsem se zbalila
seřvala mně že jdu prý jiný den než řekla a tvrdila mně 3 den
![]()
No a zaposala jsem se k panu doktorovi Zlámalovi Řečkovice. A luxus zkontroloval mně ulz ovu proběhla napsal na podporu duphaston a za 14dnů sme k němu došly zas nebot mně zkontroloval zda mám miminko v děloze kontrola v 5 týdnu ne jak u té moji býale v 8+5
![]()
Ted jsem tam byla zase.
Naprosto spokojenost.
Má kvalitní přístroj.
Má všechny návštěvy ve své ordinaci. Ulz 12+20+30 pak posílá i k dětskýmu kardiologovi ![]()
A dělá hodně testů na mimi. A co mně zaujalo má tam i pásy ctg u něj pošle do porodnice ve 40tt ![]()
Každopadně má skvělý reference mrkni a je užasný neměním stehuju se tam ![]()
Anonymní píše:
Ahoj holky, ptala jsem se v diskuzi gynekolog Brno, ale nikdo mi tam neodpověděl, tak to zkouším tady:-) Jsem ve 12tt a chtěla bych změnit gynekologa. Poraďte mi prosím nějakého dobrého. Nejlépe v centru, protože do Brna dojíždím.
na znamylekar me docela zaujala Mudr. Svojanovská, máte s ní někdo zkušebnost?Díky moc za rady
Já k ní zrovna chodím a jsem spokojená (i obě těhu jsem k ní chodila)
Přestěhovala se na Hybešovu, tam jsem ještě nebyla. Dřív byla na Vranovské
Ahoj, nějaké fotky mají na svých stránkách. lepší je se spíš přijít podívat.