Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krisulko, tatínek to lehce může vyřešit tím, že ve WIKY na Minoritské investuje 50 korun do nákupu polystyrenového házecího letadýlka. Byl jsem je začátkem týdne omrknout… a v podstatě stejně seženeš i u Vágnera v hračkářství.
Hola hola, jaro volá! ![]()
Teda zatím asi potichu, ale já slyším všechno!
A tak jsem se rozhodla, že vyhlásím
VÍTÁNÍ JARA JAKO PRASE
23.3. (středa), 15 hodin, prasátková obora Holedná
Vítáni malí i velcí, tlustí i tencí, pěšky, vozem, nosem ![]()
Přihlášky sem, program volný, letadýlka přislíbena, občerstvení s sebou, dle počasí spočineme někde… kdo se moc umaže, může tam zůstat ![]()
PS: A kdo je čarodějnice, tak makat a zaříkávat, nechceme sníh, déšť a zimu!
Těšíte se? ![]()
Cau Martas: jasne ze se tesime.Ano streda vyhovuje.
Doufam ze bude hezky toho 23.
Bezva načasování - akorát se vyspím po poslední noční a vyrazím mezi vás… ![]()
Marťanka1 píše:
VÍTÁNÍ JARA JAKO PRASE
My bychom se taky zúčastnily
Akorát prosím vysvětlení pro blbé
Kde přesně bude sraz? Vídávám auta u křižovatky na Žebětín, ale jednou jsem tam jela jaksi z Jundrova ![]()
Ahojte ![]()
my bysme na prasátka moc rádi, ale 23.3 (a 25.3) máme zubaře tady u nás, takže do Brna nejedeme ![]()
Já mám v Tuřanech taťku a dědu - skoro jsem tam vyrostla ![]()
chuanitka píše:Marťanka1 píše:My bychom se taky zúčastnily
VÍTÁNÍ JARA JAKO PRASEAkorát prosím vysvětlení pro blbé
![]()
Kde přesně bude sraz? Vídávám auta u křižovatky na Žebětín, ale jednou jsem tam jela jaksi z Jundrova
Rekla bych tam.Ale pokud nepojedete autem ale busem pojedes pres pul mesta.
My pujdem od nas pesky je to v poho a rychlejsi jak jet pres pulku Brna busem.Pokud tedy bude sucho.
Hoja hoj!
I my se hlásíme!
A mmch, jsou to ti divočáci pod Kohoutkama, jo?
![]()
Jdu zaříkávat…to počasí
Mě též říkávali čarodějko tak jdu zaříkávat aby to klaplo. 23.3. sice bude už asi frmol (25 narozky,zas o rok starší
a o víkendu budem slavit i slavné vylodění Liduš) ale spojíme to z nákupem. Jen poznámka, hnidopich se nezapře
15h už je dost pozdě, sluníčko tam už svítit nebude bude tam zima, nešlo by to 13:30 - 14hod. Ne kvůli času, ale později odpoledne venku už fakt malinko zebe ![]()
ahojda holky, poslusne hlasim navrat z hor. bylo to bajo, s martinkem jsme davali tak 2×15min denne lyzovacku a vypadalo to, ze ho to bavi
tady mame male videiko: http://www.youtube.com/…martinekmimi#…
timto bych chtela verejne podekovat krisulce za zapujceni vybavy!!!! krisulko diky ti mooooc!!!
se srazikem pocitam a pridavam se k lacence a lobuju za drivejsi hodinu vyhlaseni sraziku
a zaroven prosim z tamazdejsi, jestli by nebrnacce popsali, kde presne se ty svinuchy nachazeji
diky moc.
toz, to je pro dnesek vse, co su schopna vyplodit, bo su utahana jako kote a valim na kute ![]()
Holky, nechce se někomu zítra na procházku s dětma - někde kolem pisárek/kraví hory a okolí? Budu u mamky v pisárkách, tak kdyby se někdo nudil, můžeme jít ven ![]()
Děvčata, nechci být urýpaný, ale dneska jsem si celý den v práci říkal: co když toho 23. března bude pršet? Máte vymyšlenou nějakou „mokrou variantu“ srazu?
Jura007 píše:
Děvčata, nechci být urýpaný, ale dneska jsem si celý den v práci říkal: co když toho 23. března bude pršet? Máte vymyšlenou nějakou „mokrou variantu“ srazu?
Nebude prset.Ma byt od pondelka krasne.
Ale jinak bych to videla na kavarnu.