Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
28.8.11 17:31
Marry11 píše:
já už taky konečně porodla a bylo by fajn na podzm a zimu najít nějakou fajn kamarádku z Králova Pole nejlépe s 2 dětma co budou vlastně mít společný podobný věk :wink:

Gratuluji… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.8.11 17:46

děkuji moc těhotenství stálo za prd ale malá je užasná :wink:

• Citovat
  • Upravit
18651
28.8.11 17:51

Gratuluji k Nelince :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.8.11 18:56
Marry11 píše:
já už taky konečně porodla a bylo by fajn na podzm a zimu najít nějakou fajn kamarádku z Králova Pole nejlépe s 2 dětma co budou vlastně mít společný podobný věk :wink:

Ahoj, já bydlím od Krpole kousek - na Ponavě, kdybys měla zájem :-) Ale dítě mám zatím jen jedno - holčičku, 2 týdny starou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
28.8.11 19:14
JituleM píše:
AndynkaK píše:
JituleM píše: Čau holky, jsem tu na eMiminu nová a mám dvoutýdenní holčičku Nikolku. S manželem bydlíme u Lužánek, ale já tu bydlím teprve dva roky, takže neznám žádné maminky z okolí. Kamarádky sice bydlí v Brně, ale jsou odsud daleko. Nejsou tu náhodou nějaké maminky, které chodí do Lužánek a ke kterým bych se mohla přidat, ať už na pokec přes internet nebo na osobní setkání, kafíčko a společné procházky? :lol:
Ahojenky, já bydlím v Černovicích, ale sem tam do Lužánek chodím (manžel tam od tama kousek pracuje) :) V Brně jsme noví asi 4 měsíce, takže taky tady maminy osobně neznám, ale ráda poznám, kdyby jsi měla zájem…pá
Ahoj, tak to je jasné, že bych měla zájem a ráda bych tě osobně poznala. Jak máš staré miminko?

Ahojenky, nevím, zda ti došla soukromá zprávička (blbne mi net), takže píši ještě pro jistotu i sem… mám chlapečka 5ti měsíčního :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
29.8.11 09:36

Mary taky gratulka k Nelince! :kytka:

My hlásíme příjezd z dovolené, bylo to úžasný, najeto 3tis km, psychicky jsem to zvládla. :wink:
Manžel nrzvládá teploty jdoucí nahoru já jdoucí dolů. Když je jeden den na horách 5C další u moře 35C.
Jedna fotečka z našich výstupů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
29.8.11 14:49
Kac píše:
Mary taky gratulka k Nelince! :kytka:My hlásíme příjezd z dovolené, bylo to úžasný, najeto 3tis km, psychicky jsem to zvládla. :wink:
Manžel nrzvládá teploty jdoucí nahoru já jdoucí dolů. Když je jeden den na horách 5C další u moře 35C.
Jedna fotečka z našich výstupů :wink:

pěkné :D Museli jste se tam mít fajne (závidím :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
29.8.11 17:54
AndynkaK píše:
Kac píše:
Mary taky gratulka k Nelince! :kytka:My hlásíme příjezd z dovolené, bylo to úžasný, najeto 3tis km, psychicky jsem to zvládla. :wink:

No je to něco za něco. Dneska ráno šel manžel do práce se slovy, tak se zase „rok neuvidíme“ až do další dovolené :wink:
Však příští rok už můžete taky vyjet někam dále, to už bude mít prcek skoro rok a půl !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
29.8.11 19:37
Kac píše:
AndynkaK píše:
Kac píše:
No je to něco za něco. Dneska ráno šel manžel do práce se slovy, tak se zase „rok neuvidíme“ až do další dovolené :wink:
Však příští rok už můžete taky vyjet někam dále, to už bude mít prcek skoro rok a půl !!

No to nevím…ale děkuji za útěchu…splácíme byt (tři úvěry) a budem muset koupit nové auti…já mám totiž jen třídveřák :) Tak nějak jsem nečekala, že se rozrostu :) O chlapa, teď už manžela :) Prcek už byl pak plánovanej, ale v té době už jsem měla koupený malý auto pro člověka, který je sám :) Takže kdo ví…ale myslím si, že nějaká chatička by snad šla :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
29.8.11 20:02

No na dovči, když manželovi nebylo nejlíp, tak prohásil, že příští rok jedeme do mor.Krasu-na chatu. Naštěstí s úsměvem, protože tam bych rozhodně dovču netrávila, když tam jezdíme přes rok.
Na nějaké chatě bude taky fajn, třeba jižní čechy jsou krásné.
My museli koupit i větší auto, protože do kombika jsme se taky nevešli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
29.8.11 20:30
Kac píše:
No na dovči, když manželovi nebylo nejlíp, tak prohásil, že příští rok jedeme do mor.Krasu-na chatu. Naštěstí s úsměvem, protože tam bych rozhodně dovču netrávila, když tam jezdíme přes rok.
My museli koupit i větší auto, protože do kombika jsme se taky nevešli :wink:

:-D takže víš o čem mluvím :lol: já vyrazím klidně i na chatu…jen prostě vypadnout z toho stereotypu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
29.8.11 20:30
Kac píše:
My museli koupit i větší auto, protože do kombika jsme se taky nevešli :wink:

No já byla teďkom v týdnu (v tom minulým) mrknout na chatu u Buchlovic nebo tam někde a taky to tam nebylo špatný…byl tam v kempu můj taťka…říkala jsem si, že tam by to také nemuselo být špatný…ale kdo ví, co bude příští rok…to je ještě hodně daleko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
29.8.11 21:15

V Buchlovicích jsou i chatky, tak jsme přespávali, když jsme byli na víkend na jižní moravě (výlet do Rakouska+vinný sklípek) z práce.(dříve jsem bydlela na severu)Ale to bylo dávno a pamatuji si jiné věci než okolí- třeba chuť „cytrynówki“ a potom dohadování kdo bude spát na horní posteli, komu asi bude hůře, kdo poběží ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
29.8.11 21:21
Kac píše:
V Buchlovicích jsou i chatky, tak jsme přespávali, když jsme byli na víkend na jižní moravě (výlet do Rakouska+vinný sklípek) z práce.(dříve jsem bydlela na severu)Ale to bylo dávno a pamatuji si jiné věci než okolí- třeba chuť „cytrynówki“ a potom dohadování kdo bude spát na horní posteli, komu asi bude hůře, kdo poběží ven :mrgreen:

jj, v chatce jsme byli…A kde na severu, zda to není tajný!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
29.8.11 21:22
Kac píše:
V Buchlovicích jsou i chatky, tak jsme přespávali, když jsme byli na víkend na jižní moravě (výlet do Rakouska+vinný sklípek) z práce.(dříve jsem bydlela na severu)Ale to bylo dávno a pamatuji si jiné věci než okolí- třeba chuť „cytrynówki“ a potom dohadování kdo bude spát na horní posteli, komu asi bude hůře, kdo poběží ven :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová