Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
19.9.11 16:31
šnatka píše:
Ahojky holky z Brna,jen se chci zeptat jak máte malé dětičky a jestli je ještě možné se k vám přidat??????

Cauky, nám je 11 měsíců a jsme Alička a máma Kamča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8125
19.9.11 16:36

Ahojky já jsem Verča a malej se jmenuje Petřík,nám je teda teprv 4 měsíce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.9.11 16:39
Kamka33 píše:
Chuani - no to víš, že ho mám. A taky lehačku, tu bys chtěla možná prodat? Je to hřiště i pro Alí?

Lehačka - asi jo :think: Však uvidíš, jestli pojedeš dřív ty k nám nebo my do Brna :)
Hřiště - je tam písek, kamínky, tak asi ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.9.11 16:40
šnatka píše:
Ahojky holky z Brna,jen se chci zeptat jak máte malé dětičky a jestli je ještě možné se k vám přidat??????

Jasně. Akorát diskuze moc nežije, spíš se občas srazíme :)
Co se týká dětí, klikni si nad diskuzí na Zobrazovat podpisy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8125
19.9.11 16:51

aha tak to jo a je tu někdo kdo bydlí směr černá pole na korzování s kočikem?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
19.9.11 17:09
Kamka33 píše:
Je to hřiště i pro Alí?

Podle mého se tam vyblbne každé dítě. I roční i 10-ti leté :mrgreen: Jak jsme tam byli v pátek, tak Honza nadšený, že jsem mu dovolila se smáčet. A stříkali jsme se. Já samo suchá 8-) I potom si připadal suchý, tak to šel dokončit k zadnímu vchodu do Olympie, kde jsou další vodotrysky-to už se převlíkal do suchého.
Počasi není příliš ideální, tak doufám, že do středy se oteplí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
19.9.11 19:11
Kamka33 píše:
Pro Jazunku - Ahojky, tak zítra, pokud nebude vyloženě lít - pršet, tak bysme dorazily kolem 10.30h. ke kostelu na lavečky. Máme oranžovo-béžový kočárek. Já jsem tmavovláska s brýlemi :-)

Dobře, budeme s tím tak počítat :-)…nás poznáš určitě, malá odmítá jezdit v kočárku, takže chodíme s šátkem :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.9.11 21:41

Holky, olympii beru,

ju a kdo chodite do kurima do wellness, tak super akce: http://www.slevomat.cz/…llness-kurim?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.9.11 21:41

holky, olympii beru,

kdyz uz jste u hadriku, dostala jsem dalsi 3 pytle obleceni na prodej !!!! bohuzel jen na holcicky 2-11 let. juknete na

martinko.eshop-zdarma.cz !!! :-)

ju a kdo chodite do kurima do wellness, tak super akce: http://www.slevomat.cz/…llness-kurim?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.9.11 22:23
markytka3 píše:
holky, olympii beru,

kdyz uz jste u hadriku, dostala jsem dalsi 3 pytle obleceni na prodej !!!! bohuzel jen na holcicky 2-11 let. juknete na

martinko.eshop-zdarma.cz !!! :-)

ju a kdo chodite do kurima do wellness, tak super akce: http://www.slevomat.cz/…llness-kurim?…

Marky mas tam objednavku odeme.Tak mi ty tri kusy oddelej.Nevim jak to ve stredu bude.Maji mi zitra trhat zuby tak bys mi to kdyztak mohla dat zitra pokud mas cestu do Brna.Ja tam budu okolo 13-15 bych mohla a pak az okolo 16 ale to nevim jak budu vypadat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
20.9.11 08:46

Katy- tak ať tě zuby moc nebolí¨! :hug:
Na jaře to byl u mě dost velké auííí.TO jsem měla injekci a prosila jsem ještě o namazání znecitlivějící vodičkou a to jsem celkem odvážná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.9.11 09:02
Kac píše:
Katy- tak ať tě zuby moc nebolí¨! :hug:
Na jaře to byl u mě dost velké auííí.TO jsem měla injekci a prosila jsem ještě o namazání znecitlivějící vodičkou a to jsem celkem odvážná!

KAc ja prave ze ne.Ja mam panickou hruzu.Minule jsem se drzela pac mala sla taky ale ta chtela jit i po druhe :lol:
Nic mene kdyz zubarka rekla slovo vrtacka ze zacnem tak se na me podivala a rekla ze mam jit nejdriv na rentgen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
21.9.11 09:59

Takže my dnes přibruslíme za Olympii zhruba 14:30 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.11 10:11

Dievcata a ako presne sa tam dostanem, ked vystupim z busu? Ja som vcera zabludila cestou od milosrdnych bratov na hlavak :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.9.11 10:14

MY nevime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie