Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kac
5049
3.11.11 08:17
terak píše:
markytka3 píše:
srazik holky vyhlasuju termin sraziku

den: streda 9.11.
hodina: 11??? nebo navrhnete vy, mohu po cely den!
misto: cafe & play, skacelova (byly jsme tam na jare a super!!!)
prip. navrhnete jiny termin

papa m.
Streda pro me klidne, jen v jedenact uz je to blby :( Ja toma krmim ve 12 a pak jde spat. Takze ja muzu rano na pul desatou, desatou, nebo odpoledne od tri. Jak jste na tom vy?

Ahoj, termín vyhovuje, jen se taky přimlouvám na dřívější čas. Ve 12 máme oběd a jdeme spát. A potom od 15hod, kdy bych přišla i se synátorem. Nebo zase vyhlásíme soutěž: Kdo vydrží celý den. :lol: Spíše které dítě to vydrží.

Příspěvek upraven 03.11.11 v 08:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
3.11.11 08:19

Markytko, ve středu 9.11. můžeme, byly bychom tam tak 9:45. Jestli je to jak píše terak, hlasuju spíš pro Bublilend :D

terak, kde na Lesné je herna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
3.11.11 08:29

:cry: to ještě nemůžem…No snad teda na jaře :wink: (rozumějte, mám HOnzíka doma ještě celý příští týden, pak půjde už do školy a já bych teoeticky dopoledne mohla, ale teda 9. to ještě nedávám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
3.11.11 08:31

Tak já bych se k vám ráda přidala, ale dopo máme s holkama angličtinu, pak spí, takže leda až odpo.

Café and play znám, ale kde je ten Bublilend???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.11.11 08:48

ok tak zmena po prvnich ohlasech

datum: 9.11.
cas: 9:30 (to otviraji)
kde: bubliland (prosim o adresu, kde to je :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
3.11.11 09:12
:mavam:

markytko, potichu gratuluju! at jde vse, jak ma!

moni, praveze letos nemuzu :-? mam v tu dobu posledni utz… a mas pravdu, na www strankach to nemaji; ale zitra do strediska pujdu, tak ti pak muzu napsat, kde presne to zacina

sraz: pokud se nekdo zdrzi i po 16 hod, radi prijdem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
3.11.11 09:29

Markytko:No kdyvy Krisulka něco nenapsala, snad si ani nevšimnu :oops:
Taky se přidávám :kytka: ,potichounku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
3.11.11 12:40
chuanitka píše:
Markytko, ve středu 9.11. můžeme, byly bychom tam tak 9:45. Jestli je to jak píše terak, hlasuju spíš pro Bublilend :Dterak, kde na Lesné je herna?

Ted jsem si teda uvedomila, ze ve stredu rano mame cviceni, ale jeste jsem tam nesla, tak ho rada vymenim za vas. Ja bych teda taky byla pro bublilend, jestli hlasujeme :D 9:45 je i pro nas OK.

Co ostatni? Mam tam zavolat a dat tam rezervacku na stoly u hraci plochy?

Herna na lesne je tady: http://duhovyraj.cz/…nas-najdete/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
3.11.11 12:41

http://www.bublilend.cz/

Na kounicove, muze se tam dojet trojkou a jedenactkou (kdo by jel tramvaji, toho muzu vyzvednout na zastavce :) ) nebo pak 13,12 a pak jeste nejaky trolejbusy. Pak se teoreticky da jit do parku u selepky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
3.11.11 12:46
markytka3 píše:
ok tak zmena po prvnich ohlasechdatum: 9.11.
cas: 9:30 (to otviraji)
kde: bubliland (prosim o adresu, kde to je :-))

Markytko, v Bublilendu už jednou sraz byl :D
A taky gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
3.11.11 13:28

Holky, díky za odkaz na Bublilend, jsem zjistila, že to máme docela blízko :wink:

A není tu někdo, komu se ta středa dopo nehodí a šel by tam odpo kolem 16hod., to už jsme vzhůru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
3.11.11 13:38

Ja muzu i odpoledne, tomas vstava kolem druhe, takze ve tri muzeme nekde byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
3.11.11 13:44

Kristýnko - to je škoda, že nejdete :-( . Těšila jsem se, že tě po dlouhé době zase uvidím. Napiš mi prosím aspoň přesný čas a místo kde ten lampioňák je.

Srazík - holky to nedáme. Dopo určitě ne a odpo to moc nestíháme. Ale určitě si ho užijte - s nostalgií vzpomínám na klidné časy na MD :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
3.11.11 14:09

kac to mně pobavilo který dítě to vydrží tak to se hlásí Nikolak určitě ta je k nezastavení do rána 6 30 do 20 hodin je schopná bych na nohách a lítat a pak jak je unavená lítá 2× tolik :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
3.11.11 14:14

no my a ráno taky nevím nebot Nelinka spinká docela dlouho a být někde v *9 ráno je na infakt jsem ráda že stihnu k mudře na 10tou a stjeně jsem tam až v 10 15 :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová